- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
ugy latom mar a latszatat sem akarja megtartani az index annak, hogy van az altaluk leirtaknak akar csak erintolegesen is koze a valosaghoz
mondjuk en vagyok a hulye, amiert az url ellenere csak elkezdtem olvasni - meg is erdemlem
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
spammer
veterán
Toy Story of Terror!
Jaj de jó volt újra látni a kis figurákat, aranyos kis történet volt, kár hogy rövid, el tudtam volna még nézegetni Combat Carl FTW!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #27203 üzenetére
Én nem lepődök meg már semmin. Ahol pénz van ott a korrupció is felüti a fejét. És a filmekben hatalmas pénz van.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Ijk
nagyúr
Men of Steel megvolt most másodszorra is, és még mindig nagyon tetszik.
Elég sok negatív kritikát kapott, szerintem lehetetlen megfelelni mindenkinek. Nekem jobban bejött mint a cukormázas majdnemdizni marvel. Végre kilépett Superman is a gagyiból.
Talán az első fél óra tetszett a legjobban, önálló alkotásként megállná a helyét. Utána az időben ugrálással kapcsolatban kissé vegyesek az érzéseim, de alapvetően jobb hogy nem kezdték el tizedszer is elejétől ugyanúgy felépíteni a karaktert. Annak nagyon örülök hogy kihagyták Luthort, és helyette rögtön a régi sorozat második részét dobták be. Talán emiatt is lett túl pörgős az egész, néha kapkodja az ember a fejét, nem lassul sehol sem a cselekmény. Színészek is jók, és habár nálam Reeve az igazi, Cavill közel jár, és talán csak azért nincs ott mert nem volt ideje a karakternek igazán kibontakozni.
Most mondanám hogy várom a folytatást, de ez a Batmanes dolog nekem teljesen abszurdnak tűnik./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Integra
titán
senki sem vitatja, hogy kilépett az enyhén meleg superman stílusból, de ahogy madgie is mondja, akkora borzalomba csap át, hogy menthetetlenül fos lesz a végére. ez van.
arra jó film, hogy amikor valami mozicsatorna adja és éppen másik mozicsatornán nincsen jobb, akkor bekapcsolja az ember háttérbe zörgésnek és néha netezés közben rápillantson. tehát ilyen szempontból még akár jó is lehet, hiszen nem feltétlen kapcsolja el az ember majd a tv-ben...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #27211 üzenetére
igen, én is így voltam vele.
+én utálom h crowe-t, meg costner-t kell erőltetni. nem tetszettek, mert túl ismert a fejük.. ott a superman-gyerek, alig ismeri valaki az arcát, betudtuk így szépen illeszteni a szerepébe..
a két apa szerepre is sokkal jobb lett volna kevésbé ismert, de nyilván jó színészeket alkalmazni. persze, akik hasonlítanak is az eredeti képregényalakhozmod hopp, ez madgie-nek ment volna válasz
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
a conjuring-hoz egy kis háttér info, érdekes.
és ed és lorraine warren története[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lorcsi
veterán
női szervek meg a gyakornokok nagyon jó filmek
végre valami igazi szórakoztató vicces
9/10eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz callmeakos #27215 üzenetére
nem oylavastam vissza semmit, de nekem tetszett
jó poénokat írtak rájuk szerintem
mostanában semmi iylesmi poénost nem láttameladó: vadi új soundcore motion+
-
brownus
veterán
huu, egyre várósabb ez a film, nem semmi szereposztás! Wes Anderson’s The Grand Budapest Hotel
-
brownus
veterán
-
Huma
addikt
válasz Integra #27213 üzenetére
Ez nem érdekes hanem marhaság. Vajon mennyi horrorfilmet kellett megnézniük amíg kiagyalták ezt a sok blődséget? Agyagköcsögöt véletlenül nem formáztak valamelyik szellemmel?
Mondjuk érthető a dolog. Semmivel sem lehet olyan jól eladni egy filmet mintha azt állítjuk róla, hogy megtörtént esetre épül. Ez sokszor jó ha az 1%-ot eléri. Itt gondolom kb annyi volt, hogy a huzat egyszer becsapta az ajtót és megijedtek.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
brownus
veterán
ezért is szeretjük r.d.jr
mármint nem azért, hogy... (azért is lehet) hanem azért mert laza
(#27225) cyberkind, neked nem úgy tűnik a gifek alapján (is), hogy az? ahogy én látom megmaradt közvetlen és vicces embernek, nem szállt el a sikertől...
ja, a drogok?? ugyan, ki nem drogozik manapság? aki még az anyja hasában van talán az nem.
neki több esze volt úgy tűnik, nem úgy mint pl. a ledgernek....
[ Szerkesztve ]
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Westend-ben lévő 3D és 4DX vetítés között? A Gravitációt adják most úgy...
facebook.com/SzeretekMozizni
-
cyberkind
félisten
válasz Integra #27227 üzenetére
Ne érts félre, Charlie bácsi az egyik nagy kedvencem, igaz manapság már a 2 pasi megy kicsiben se látni, de 8 vagy 9 évadon át, valami isteni volt, nélküle olyan a sorozat mint Barney Stinson nélkül az Így jártam anyátokkal .
Én max csak részegen tudom, aztán másnapra képszakadás .
De mindkettő zseniálisan nagy színész, csak az egyiknek szerencséje volt, meg segítettek neki, a másiknak sajna nem, és így a Machete Kills-ben láthatjuk csak legközelebb ha jól tudom, és ez így nem jó .(#27228) Tibiajax
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz andy83 #27230 üzenetére
Pár hete voltam 4DXes vetítésen. A Rusht néztem meg. Írtam is róla itt, de tulajdonképp azt mondhatom hogy semmi értelme. Annyi a nagy ficsőr hogy mozognak a székék, párszor szembe és tarkón fúj valami sűrített levegős cucc, meg 1-2x extra reflektorokkal vakítanak.
Ajánlom úgyhogy ha megakarod nézni inkább IMAXben nézd meg, és hagyd a bánatba a 4DXet. Olcsóbb is az IMAX, és 1000x látványosabb lesz.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Simon Zombi túlélési tanácsadása
Beteg. Főleg ahogy WWZt frankón megcáfolja 1 másodpercben
All→M8
-
rt06
veterán
válasz callmeakos #27234 üzenetére
hatalmas cafolat
nem, mert en azt mondom, es akkor biztos ugyvan, mert az interweben mondtam[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Devid_81
félisten
Egy unalmasabb vasarnap estere tokeletes idotoltes.
Valamiert csak sokadjara sikerult ravegyem vamag, hogy megnezzem.
Nem volt ez rossz, de valahogy az olvasottak alapjan jobbat vartam.6.5/10
Ez az elso reszhez kepest sokat javult, valahogy jobb volt az osszhang.
Persze semmi ujat nem mutatott fel, de elejetol a vegeig nagyon szorakoztato volt, ajanlott darab a mufaj kedveloknek, es persze az elso is azert, mivel a ketto egyutt kerek.8/10
ui: Spoiler: a vege fele a minion FPS nezetbol az hatalmasat utott nalam.
Csak amiatt megnezem majd meg 1x a kozeljovoben!...
-
andy83
aktív tag
válasz callmeakos #27233 üzenetére
Köszi az infót!
Akkor mindenképp az IMAX, mert ezek a 4DX-es pluszok nem vonzanak...facebook.com/SzeretekMozizni
-
Pali1119
tag
"A Thor: Sötét világ feliratai alatt nem egy, hanem mindjárt két plusz jelenet is lesz (egy valahol félúton, egy pedig a legvégén)." - Ae ... ehh
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
james001
veterán
Viharszigetről mi a véleményetek? Haverok ajánlgatják már egy ideje,azt most amúgy is filmhiányban szenvedek gondoltam egye fene meglesem,de előtte gondoltam rákérdezek itt is. Fosós film amúgy?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
batai15
félisten
Mi is lesz ez az újj arnold meg stallone film? ma láttam valami magyar spotot.
-
spammer
veterán
válasz james001 #27239 üzenetére
Nagyon jó és hangulatos film, Scorsese és DiCaprio, nem is lehetne szar
Kár, hogy csak egyszer üt igazán.
---
És ha már, akkor erre leszek még nagyon kíváncsi: The Wolf of Wall Street
Scorsese - Terence Winter - DiCaprio, nincs az az Isten, hogy ez szar legyen.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
batai15
félisten
köszi!
-
feka007
veterán
La vita è bella - 5/10
Én először láttam ezt a filmet most, és meglepett, hogy mennyire egyoldalú egy film.. A Schindler Listája előtte pár évvel jött ki, és ott legalább a "rossz oldalnak" se csak a rossz részét mutatták meg, de ennél a filmnél meg se próbáltak nem általánosítani teljesen.. Egyik oldalról ott van a vidámság, humor, cukiság stb, míg a másik oldalról csak a gyűlölet. Ennek biztos egy olyan filmnek kéne lennie, aminek a végére elfogy a százaspézsé, hát én nem tudtam elpityeregni magam ezen, akármekkora egy, a filmben látható bestia is leszek ettől most..
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz feka007 #27247 üzenetére
Én elvből nem nézek ilyen filmeket. No meg már unalmas is a folytonos, egyoldalú démonizálás ami az egészet körbelengi.
Ki kíváncsi arra újra és újra, hogy mit műveltek a világ leggonoszabb szörnyetegei a föld legártatlanabb teremtményeivel?
A történelmi feljegyzéseket olvasgatva és a beszámolókat hallgatva kiderül, hogy egyik oldal sem volt szent. Ennek ellenére szinte mindig csak a vesztes oldal rémtetteiről van szó az összes filmben. De szívesen csinálnék egy olyan filmet ami tükröt tart a mostani győztes nemzetek elé. Hatalmas felháborodás lenne belőle az biztos.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! ajánljatok pls valami kis knnyed romi filmet ma estére, amit élne a csajom.. :-)))
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs