- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz liszi70 #166100 üzenetére
már nem emlékszem annyira a részletekre, de bennem az maradt meg, hogy a vége
nem lehet más, csak egy álom. Ez helyezte keretbe az egész eddigieket, és kvázi szembe ment volna a happy end az egész filmmel, annak hangulatával (és szembe is ment, ezért is van az álom teória, mert különben nem illik bele az összképbe a befejezés) Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
tag
1984 május, 40 évvel ezelőtt. Bemutatták az Indiana Jones 2. részét, és ahogy annak lennie kellett, le is tarolt minden más filmet, bevétel és nézőszámok tekintetében.
Indiana Jones and the Temple of Doom
Indiana Jones és a végzet templomaA baj csak az, hogy én :sárdobálást váró arc:, nem szeretem az Indiana filmeket.
Az első és a harmadik részt láttam. Már nem rémlik melyik idegesített jobban, szerintem a 3.nál akadtam ki. Ott hangzott el minden 32. másodpercben, azaz a film alatt 8500-szor a főcímdal? Vér folyt ki a fülemből.
Hát, ahogy ez a rész kezdődött, esélyes volt, hogy az első fél órában abba is hagyom. A musical betét után, egy James Bond leggagyibb elemekkel fűszerezett Bud Spencer és Terenc Hill filmbe csöppentem. Csak amíg az utolsó páros egy percre sem vette komolyan magát, addig ez próbálkozott.
Szerencsére Indiába pottyanva, javult a helyzet, és elkezdett egyfajta kaland filmként működni. Meglepő mód, a templomos részek, egész komolyra sikeredtek. Már-már horrorisztikusnak is mondanám. Még tetszett is. Csak aztán hullámvasútra ültünk és visszacsöppentünk a hülyéskedésbe.
Szerencsére a zenét ebben a részben nem tolták túl, sőt, pár másodpercre még a Dual of Fate is felcsendült (vagyis a Dual of Fate-be csendült fel ezek szerint a Temple of Doom), Ke Huy Quan is elviselhetően volt csak idegesítő, úgyhogy végül is elvoltam vele. És legalább bezártam a kört (a folytatásoknak meg biztos hogy neki nem megyek.. majd 40 év múlva, talán).
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
nagyúr
válasz Kergeboci #166101 üzenetére
Így van, nekem sem illett oda
a hepiend, teljesen másra számítottam. Meglepetés volt. Viszont bennem nem merült fel az, hogy ez vágyálom, csak azt éreztem, hogy valami nincs rendben a befejezéssel, indifferens ez a lenyugtató, harmonikus lezárás. Három olvasata lehetséges: 1. Ha a rendező szándéka az volt, hogy a film vége valós, tehát életben marad, megkapja a hőn áhított elismerést és sínre kerül az élete, akkor ezt sikerült megfelelően láttatni, csak kevésbé életszagú ez a befejezés, de talán tudatosan. 2. Ha a rendező szándéka az volt, hogy a film vége nem valós, igazából meghal, de a halála előtt még lejátszik az elméje egy vágyálmot, akkor ezt szerintem nem sikerült rendesen láttatni, mert nem egyértelmű. 3. Ha a rendező szándéka az volt, hogy a film vége ne legyen egyértelmű, és mi erről beszélgessünk évtizedekkel később, vitatkozzanak róla a nézők, és ne legyen szájbarágósan elvarrva minden szál, na akkor azt kell mondjam, ez TÖKÉLETESEN sikerült.
Szerintem a mester tudta mit csinál, úgyhogy én határozottan a 3. lehetőségre tippelek.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Mary Shelley's Frankenstein
Mikre nem képes a tudomány, meg az emberi elme, lélek...Felmerül a kérdés, ki is a valódi szörnyeteg.
Azért a végén legalább győzött a belátás, józan gondolkodás."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
Birdman (A mellőzés meglepő ereje) 2014
Tévében láttam egy kis részt belőle sok hónappal ezelőtt. Egy-két perc alatt fel tudta kelteni az érdeklődésemet. Rögtön át is kapcsoltam, mert jónak tűnő filmet NEM nézek tévében, ráadásul csak a közepébe kapcsolódtam be. Ilyenkor feljegyzem a címet, és igyekszem beszerezni. Semmit nem tudtam róla, szűz szemmel néztem.
Zseniális film, egy-két apróságon kívül nem lehet belekötni. Színészileg tökéletes, szereposztás telitalálat, drámaiság és gondolatébresztés magától értetődő, kifejezési forma könnyeden elemelt. A történet semmi különös, de nem is kell. Egy ember, egy színész, aki régen nagy sztár volt, ma már nem az, és a nélkülözhetőséggel járó belső vívódásokkal küszködik. Ennyi, és ez bőven elég egy jó filmhez. Általános emberi probléma a mellőzöttség, akár szakmai, akár párkapcsolati/érzelmi alapú, ez érzékenyebb, művészi közegben még inkább kiélezett. Imádom a film hihetetlenül hosszú és egymásba gyönyörűen átúszó snitteit. Ezt iszonyat munka lehetett felvenni, de nagyon üt. Innen üzenem a színészeknek, akik valószínűleg a pokolba kívánták a rendezőt, mert szinte színházi-színész szintre nehezítette a munkájukat: MEGÉRTE! A rendező beszél a kritikusokról, a kritikáról és annak felelősségéről is. összességében nagyon bejött ez a film, ment felső polcra!Az apa-lánya és férj-feleség kapcsolat talán kissé klisés, de lehet, hogy szükségszerűen ilyen. Talán picit szájbarágós Emma Stone monológja az apjához, ahol jópár mondatban rázúdít mindent. Ebből talán kevesebb is elég lett volna, kimondatlanul is érezhető lenne. A végén az orr-szétlövés és az új orr ötlete és abszurd humora kiváló! De a megvalósítás nem annyira, mert ha már ennyire közelről mutatják a főszereplő arcát, akkor a sminkelés lehetett volna profibb és élethűbb, vagy akkor ne mutassák ennyire közelről. Nekem nem hiányzott, és a fantáziánk elvégzi a kellő munkát. Na, de hát ezek apróságok, [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Godzilla -1: nem értem a rajongást, 7/10-et azért megcsípett de többet nem érdemel szerintem. Vagy akkor az Armageddon is mestermű.
The Ministry of Ungentlemanly Warfare: hőseink olyan god mode-ban nyomják hogy Churchill helyében egyből ráküldtem volna őket Hitlerre is. Vagy afrikában a németek süketek, vakok és ostobák voltak? Amúgy laza és vicces, jól illeszkedik a kiégett Guy Richie életműbe. Nem baj, jövőre úgyis jön megint új filmje, hátha az jobb lesz. Ha meg nem, akkor biztos érkezik valami max 2 év múlva...
-
myckey
veterán
válasz #42308056 #166110 üzenetére
Az Armageddonnak teljesen más a hangvétele, mint a Godzilla Minus One c. filmnek. Nem egy kávézó a kettő, sztm. Nem is értem a hasonlatot.
Persze, az egyikben is van katasztrófa, meg a másikban is akad...jogos.Az megint más kérdés, hogy mennyire jött át, mit értesz belőle, milyen szemmel nézed...meg a szubjektív dolgok. Kicsit sem vitatom.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Rigormortiis
veterán
Eastern promises (Gyilkos ígéretek):
Kedvelem Cronenberg munkásságát, főleg a vizualitás és hangulatépítés terén. Emellett Viggo Mortensen egy szörnyen alulértékelt színész, szerencsére a rendező gyakran foglalkoztatja.
Már gyerekként nagy hatással volt rám a Légy és a Videodrome, ám a Gyilkos Ígéretekkel sokáig elkerültük egymást, leginkább azért, mert a maffiafilnekkel (plusz DeNiroval, Pachinoval) engem a világból ki lehet kergetni. Kivéve a Szemtől szemben, ami a világ legjobb heist-filmje a mai napig.
A szóban forgó alkotás az orosz maffiába enged betekintést. Kedvemre van Mortensent színészként látni és nagyon jól áll neki a "sofőr" szerep. Van egy jelenet, ami nagyon Cronenberges (a fürdő). Na az nem gyenge. Amúgy egy jobb Cronenberg-film. Továbbra sem élem a maffia fipmeket, ezért ez sem volt nagy hatással rám, de objektíven egy jó kis mozi.
Ellenben a Jövő bűnei sokkal Cronenbergesebb Cronenberg film, néhány hónapja néztem meg, igazi testhorror, amihez a Mester igazán ért.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
myckey
veterán
Ezt a Gojira - 1.0 moviet, 15 misiből " dobták" össze...Ezzel nem kicsit odapirítva, a hatalmas, gigamega, masterpísz blockbustereknek, persze usánkára és holivúdra gondolok.
Elég jó kritikákat kapott, innen is meg onnan is. Meg is érdemli.
A CGI sántít néhol, máskor viszont nagyon eltalálták a látványt, és itt összességében is értem, beleértve a háborús időszakot és atmoszférát. Ez egyébként nagyon megy a filmben, sokat nyom. A szerencsétlen időszakot, jól ábrázolja. Korrajz, karakterdráma, katasztrófafilm, Kaiju. Jó ha az ember átlátja ezt az időszakot, az ottaniak értékrendjével, társadalmi normáival, berendezkedésével etc...
Számtalanszor háttérbe is szorul kedvenc gyíkunk, "aki" egyébként roppant kegyetlenre és eredetire sikeredett, visszatért a gyökerekhez ! Itt mondjuk ismét van némi zavar az erőben, mert az animálást nem mindig siekrült eltalálni, kiegyezni.
Nem sok játékidőt kapott, de amikor feltűnik, akkor ott van a szeren Godzi ! A megtépázott játszóteret, szétkapja mint foxi a lábtörlőt. Nincs csöpögés, nincs ajnározás, sem túltolt politika fröcsögés ( Shin Gojira kicsit nekem erős volt ezen a téren, de az erre épült, és értékeltem ahogy kifordították, a humor egy típusával ).Akad azért pátosz, színészek ( túl) alakítása és a befejezés " érdekessége" , vagy némi logikai bukfenc a sztoriban, karakterek cselekedeteiben, ezeket is hozzá lehet csapni negatívnak összességében.
A hangzás, a látvány ( en bloc ), atmoszféra, Gojira eredetisége és megformálása, a karakterek, történetvezetés ... ezek nálam mind -mind kiemelik, és közel a legjobb helyre helyezik el, ami a Godzillas mozikat illeti.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
mephi666
nagyúr
...húú, ez a godzilla x kong igazi bűnös élvezetnek néz ki eddig úgy fest, hogy simán helyet kaphat a pacific rim és hasonló állatságok mellett
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz myckey #166118 üzenetére
ezért mondom, hogy ilyen pacific rim mellett mehet ez is a polcra nem kell, sőt nem is szabad ezt komolyan venni... a gojira -1.0 és hasonlók a komoly vonalat erőltetik, ez viszont a lightos popcornmozi
ui: csak csendben mondom, de ebből kinézek hamarosan egy masterpiece plecsnit
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
myckey
veterán
válasz mephi666 #166119 üzenetére
Helyén kell kezelni, szórakozásnak, látványmozinak sztm vállalhatóak, laza kikapcsolódásnak. Nicns túlgondolva, mint egy sok órás Synder Cut ( mondom ezt úgy, hogy nekem tetszett a sok órás Snyder cut )
A Tűzgyűrű kettő, a szereplők miatt nem jött be, sok bajom ott sem volt a gépek vs kaijuk kapcsán. De én egyik -másik Kong vagy Godzi mozival is el -el vagyok...nem masterpísz, meg sokszornézős, de még olyan is akad amit néha újrázok. Jah !
Mint a Transformers: Rise of the Beasts...Moziban, meg nem moziban is, jó volt nézni. Követhetőbb volt a zúzás és az akció mint az elődökben, egyszerű volt mint a faék, jók voltak az átalakulások és gyerekesen kellemes a sztori. Persze az Űrdongó itt is másik kategória, remélem azt is folytatják majd egyszer, mármint a vonalat.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz k-adi #166121 üzenetére
Bevagyterúgva erősen...inkább lobbizzál valami sam fisher game után, szólj ha megjött
cyberkind
Egyik legjobb mozis élményem, elsők között.
szrk: csak az a Godzsira, nem, az a Godzsira, ami...[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz cyberkind #166122 üzenetére
98-as soundtrackjén volt green day - brain stew ...jó volt az a rész szerintem is
-
paatrick
őstag
válasz myckey #166116 üzenetére
Talán legerősebb része a CGI-nek az első etap mikor a kis szigeten vannak. Ott felsejlett bennem a Jurassic Park 1. Mikor tényleg elhiszed amit látsz. Nagyon jól volt befényelve az egész, kb mint mikor előjön a T-Rex.
Illetve az egészben jól keverték a CGI-t a valósággal. Az amerikaiakban ez nagyon kitűnik hogy mindent egy zöld kék akármi előtt vesznek fel és majd utólag odarajzolják. Ez még mindig nagyon mesterkélt és rááll a szemed hogy valami nem ok.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
proci985
MODERÁTOR
válasz liszi70 #166109 üzenetére
Megkockaztatom az utobbi 10 ev egyik leglatvanyosabb filmje egyebkent.
Rigormortiis: Cronenberget en a body horrorjai miatt imadom, viszont ez a film siman az egyik legjobbja. (fizikai) atvaltozas egyebkent valamennyire van, csak itt a
rendorbol a maffiozoba. [ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #166115 üzenetére
Az biza' jó film. A fürdős jelenet meg igencsak odab***
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
myckey
veterán
FARGO
Ez nem transformers meg kaiju.Rég láttam, de ami miatt szerethető, az még mindig nagyon betalál, ami miatt nem veszít értékéből, sztm. Időtálló alkotás, posztmodern klasszikus. Mint amit már láttam máshol, olyan ismerős, de mégis van benne valami.
A nyitójelenet és a zárás is erős, egyfelől a Coen testvérek sejtelmes bevezetése & narratívája ( a nézőt kicsit átejtve, becsapva ), másfelől a főhős nő játéka, alakítása, szerepe az egészben. A forgatókönyv és a rendőrnő ott van a toppon. Egy percét sem untam, lekötött, egészében.
Humoros és tragikus, hideg mint az a környezet, az az időszak, amikor is játszódik. Zsenik a karakterek, jelenetek és a " dumájuk ".
Fargo [1996, OST by Carter Burwell]
A zene pedig olyan, mint a film...nagyon jól illik bele, a bevezetés és a befejezés alatt ( is ) tökéletes atmoszférát teremt. Semmi romantika, inkább nyomasztó, de van benne vidámság is, csak ez kicsit más."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
paatrick
őstag
válasz #42308056 #166130 üzenetére
A Hangyadarázs Kvantumániát 260 millióból csinálták. Itt biztos nem alulfizetett rabszolgák voltak, cserébe még így is szar lett a CGI.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
vond
MODERÁTOR
válasz myckey #166131 üzenetére
Carter Burwell egy zseni. Ez a kedvencem tőle. Hihetetlen, hogy két percbe mennyi fajta hangulatot tudott belepréselni.
Személy szerint a filmet is nagyon szeretem. Számtalanszor újranéztem már.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
paatrick
őstag
Godzilla x Kong: Az új birodalom / Godzilla X Kong: The New Empire (2024)
OMG!
Mekkora állat volt ez
Végre a készítők 3 film után rátaláltak a receptre amit az egyszeri néző az első Godzi film után megmondott volna: minimalizálni kell az emberi szálat, maximalizálni a szörnyszálat.Nagy világmegváltás persze nincs, egy bazinagy fanservice az egész, annak viszont tökéletes. Amúgy a történet emberi mellékszála is teljesen élvezhető.
A CGI nagyon rendben van. Kong az úgy kitesizte magát Schwarzenegger elbújhat
Talán egy kivetnivalóm van veleaz pedig a főgonosz. Nem elég nagy, nem elég brutális. Még mindig Ghidorah volt a legjobb főellenség. Lesz-e vajon tovább? Talán 2 ellenfél férne még ide
Mindkettő illik az eddig felépített plotba.Biollante vagy Destoyah. [ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024)
Keveset kínál de azt jól adagolja legalább, így ilyen szempontból értékelhető. Persze tele van plot-armorral, eye-candy is van (legalább a jó féle!) Eiza González színésznő által (aki amúgy több nyelven is beszél a filmben és németül is énekel kicsit, pedig nem tud németul elmondása szerint) és néhány macsó egymondatos is belefért. Alan Ritchson rettentően nevetséges a 2 méteres bicepszéhez íjjal a kezében, de a csapat többi tagja se nagyon komolyanvehető, egyértelműen látszik, hogy óvatosan kiválogatott cast az egész banda
Az akció so-so, a fényképezés szép, a film üteme elfogadható gyorsaságú, így összességében egy sima közepesnek mondanám, nem világmegváltó de egyszer azért megnézhető. -
.LnB
titán
válasz paatrick #166137 üzenetére
Iszonyat sok anfetamin elfogyhatott a tervezőasztal mellett. De inkább így álljanak neki, mint, hogy megpróbálják komolyra csinálni. Annyira elszállt az egész, hogy én azt vártam, mikor ugrat be a képbe Vin Diesel egy Challanger-rel.
Egy ideig próbáltam követni, hogy van a Aztán inkább feladtam. Viszont ez a r(h)óózsaszín Godzilla, meglepően faszán mutatott. És ebben a filmben az a legkevesebb, hogy rózsaszín meg, hogy fut.. Igazából dühösnek kellene lennem egy ilyen film után. De én ültem le megnézni, tudtam, hogy milyen lesz. Szóval csak mosolygok. Főleg úgy, hogy nagyon sok filmet skippelek is ma már. Esélyt sem adok nekik. Ezt valamiért még is leültem megnézni a családdal.belső föld, meg a titkos belső földnek a legtitkosabb belseje.. [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mephi666
nagyúr
nagyon kész ez a film
...amikor kong elkapja a lábánál a kismajmot és vele veri el a többit?
...godzilla töltőre teszi magát és lenyom egy komplett dragon ball-os ssj transzformációt?
...kong kap egy vasöklöt, mint jax a mortal kombat-ban?
...mothrafuckáról meg ne is beszéljünk meg a gandhivá vált néma gyerekről, aki telepátiával feltölti a titánok fejébe a questet
...egyiptom gazdaságát rendesen kinyírják azzal, hogy godzilla szétrugdos egy nagyvárost és utána bunyó közben lezúznak fél tucat piramist viszlát turizmus
...mondjuk rio-ban sem hagynak sok látnivalót godzilla széjjelnukleározza a várost rendesen
...végén mindenki happy: godzilla szunyókál tovább a colosseumban, kong meg a megszabadított sárkányhaver hátán hazatér a majmok közé king-eskedni......ez egy igazán jó agymenés volt legnagyobb feladat az lesz, hogy ennek a fantasztikus négyesnek milyen ellenfel(ek)et találnak folytatáshoz?
-
myckey
veterán
válasz paatrick #166137 üzenetére
Pedig már olvasom, hogy nem tudják mit láttak és mekkora blabla...és ez így úgy amúgy, értelmetlen.
Próbálják megfejteni a megfejthetetlent. Pedig csak nézni kell, ki a fejből ! aztán szájat tátani, meg elengedni a dolgokat.
Vagy lehet választani mást...
-
mephi666
nagyúr
válasz myckey #166142 üzenetére
ez tényleg az a kategória, amit csak nézni kell és "érezni" az áltudományos háttérmaszlag is csak azért van, hogy ne "csak úgy a semmiből tudjanak mindent" értelme? 20emeletes dögök szétvernek külön-külön mindent, egymást, végül együtt mindent... kell ennél több?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
paatrick
őstag
Az üreges földet amúgy mondják az elején hogy
csak kb 5%-át tudták még feltérképezni. A végére nagyon kellett hogy kijöjjenek
mert annyira szörnyközpontú volt az egész hogy a méretek így tökre elfelejtődtek a film közepére. Aztán Rioban rájöttem hogy ez a fehér dínócska is felhőkarcoló méretű [ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Bad Pritt #166147 üzenetére
Azok a mérettáblázatok ki vannak ám találva...abban is annyi értelmet kell kerensi, pont mint néha a fórumban.
*egy a lényeg ! legyen jó nagy, meg nagyobb és még annál is !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest