- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
addikt
válasz radi8tor #166745 üzenetére
Én a Metalstorm-ot várom. Igazán eredeti, hogy a karaoke bárból mutatják
, a kivitelezése nem tetszett.kb. 2 másodpercre az üldözést The Banger Sisters (2002)
Azért adtam meg szokottól eltérő linket, mert az egy szem véleménnyel egyetértek, Hawn miatt működik e film.Hardcore (1979)
Ez valószínűleg egy ismert film lehet a '70-es évekből. Nekem a 8mm ugrott be, pedig fordítva kéne...* Brahms: 4. szimfónia *
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
vond
MODERÁTOR
The Instigators — Official Trailer
Ez jó kis mókának tűnik. Remélem, nem lőtték le az összes poént.VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
negyven2
veterán
Watchmen - Chapters 1 & 2 Teaser
Part 1: 2024
Part 2: 2025[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Vitee
aktív tag
Le a kalappal a Pixar elott az Inside out 2 animacioja es voice actingja miatt!
Az elso resz erosebb volt, de ez is nagyon jo resz lett.[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
nagyúr
7 donne e un mistero / 7 women and a murder / 7 nő és egy rejtély (2021)
A derék olaszok valószínűleg úgy gondolták, hogy ha felfrissítik a 8 nőt, beletolnak egy kis Tőrbe ejtve vibe-ot, és ezt jellegzetesen olasz klisékkel megpakolva adják elő, akkor abból valami óriási dolog lesz - és nyilván mindenki rettentően meglepődik, ha rögtön az elején lelövöm a dolgot annyival, hogy nem lett Sokkal inkább valami furcsa öszvért sikerült szülni - a fő sztorivonal és az ügy megoldása kompetens, jó krimire utal, a kibontás bakugrásokkal halad előre (néha érdekes, néha röhejes), a donnák jellemzően nagyon olaszok, de nem ritkán túltolják, és ugyanez igaz a rendezésre is (a Nagy zabálás-referencia szörnyen kínos volt). Persze háborúzó olasz nőket nézni alapszinten mindig szórakoztató, de ha már ez van a központban, akkor jóval több zsigeriség és (verbális) agresszió elfért volna - a finom vagy mérsékelten durva szurkálódások sokszor ülnek, de nincs az egésznek valami jól megfogható eszkalációs íve, egyszer csak a , oszt' annyi.nők közül kettő összeharap
Az az egész katyvasz 100 percben borzalmas, 120 percben pedig nézhetetlen lett volna - viszont a 80 perces hosszával még pont elfér az agyatlan guilty pleasure dobozban. 5/10. Bónusz pont nem jár érte, de erényeként fel tudom még róni, hogy eszembe juttatta, hogy érdemes lenne újranézni a 8 nőt, meg Francois Ozont elővenni úgy általában#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Vitee
aktív tag
-
Miklós315
aktív tag
Minden hibája ellenére meglepően szórakoztató.
Egész jó karakterek, dialógusok, színészi játék áll össze egy frissnek ható, a zsúfolt műfaj középszeréből szerintem kiemelkedő alkotásban, ami talán egy picit jobb a Renfieldnél is.
Véresen könnyed darab.#értékelés
"Szerintem."
-
nagyúr
válasz Pitterix #166770 üzenetére
Eszembe sem jutott, hogy bárki más megnézte, nem is kerestem rá Én szeretem az olasz mentalitást, úgyhogy időpocsékolás nem volt, de kb. ez a legtöbb, amit el tudok mondani róla.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Grave_444
nagyúr
Ha eljön Joe Black / Meet Joe Black (1998)
Pontosan azt látjuk nézőként, ami történik, semmi csavar?!
Azok a szemek...Masterpiece
-
S e t h
nagyúr
Azt hiszem apák napjára többet nem is kívánhatnék, mint a családdal Agymanózni, miközben az éppen tinédzserkorba lépő kislányom a vállamra hajtja a fejét.
Köszi Pixar!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
válasz Grave_444 #166775 üzenetére
Hát nem tudom, felénél járok de elég bárgyú dramedy.
Van még másfél óra de nem látom benne a zsenialitást.Sátán azt se tudja hogy kell enni, tényleg nem tudott ennyit ellesni annyi év alatt? Brad Pitt egy imbecill, összeesküvés a cégért és persze az elmaradhatatlan romantikus szál. [ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Igaz Történet:
Kedvelem James Francot és Jonah Hillt is, mindketten bőven megmutatták már, hogy akár Oszkár-szinten is képesek színészkedni, ha éppen nem a Seth Rogan Baráti Körrel hülyülnek, amit egyáltalán nem bánok. Az Itt a vége és az Interjú az all-time kedvenc vígjátékaim között vannak, de színészként is lehet rájuk nézni (127 óra, Pénzcsináló).
Na de az igaz történeten alapuló Igaz történetről: nem nagy eresztés, de szerencsére nincs túlhúzva, kifejezetten rövidnek hat. Franco karakterét azzal gyanúsítják, hogy megölte a családját, Hill pedig erről az egészről könyvet ír, ezért pedig találkozgatnak, leveleznek. Dióhéjban ennyi. A végén tárgyalás, majd egy kis utózönge.
Nem volt különösebb bajom vele nézés közben, igazából érdekes is volt, fenntartja a figyelmet, csak roppant középszerű az egész. És ennek oka maga a történet. Ebben szerintem ennyi volt, egynek pont elmegy, én is csak Francoék miatt néztem meg, de olyan nagy megfejtést nem kell tőle várni. Egy jó 6ost tennék rá.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Fitzgerald
veterán
Furiosa: A Mad Max Saga 8.5/10
Ma néztem meg. Nem vártam hogy több vagy jobb lesz mint a Fury Road, amire 10 pontot adtam annak idején. De még csak azt sem vártam, hogy megközelítse azt. Ez nem is sikerült, de nem azért, mert önismétlő lenne, ahogy azt több helyről is hallottam/olvastam.
Mégis mitől lenne önismétlő? A setting miatt? Vagy mert olyan karakterek is megjelennek a filmben, akiket a Fury Roadban ismertünk meg? Mert a járműves harc hasonló ahhoz, amit ott láttunk? Ezen logika mentén akkor minden, ugyanazon zsáneren belül készülő film is megkaphatná ugyanezt a kritikát, nem igaz? Végül is minden, a vietnámi háborút feldolgozó film ugyanolyan, nem? Tényleg nem...Ami tetszett: megmaradt az elmebeteg Mad Max-hangulat, a látvány ismét pazar lett,
Furiosa sztorija alaposan ki lett dolgozva, a nagyszemű kislány itt is szép meg jó, de még az általam nem igazán kedvelt Chris Hemsworth is nagyon jó volt.
Ami nem: a zene nem ütött akkorát mint az első résznél, néhány karakter idétlenül, a jelenethez nem illően viselkedett illetve beszélt. Közülük magasan kiemelkedik a Rictus Erectust alakító Nathan Jones nevű pankrátor, aki azon túl hogy eléggé el van hízva, néha Rictusként szólal meg, néha meg Nathan Jonesként...És hogy miért nem sikerült megugrani a Fury Road által felrakott lécet: elsősorban a műfaji kötöttségek miatt. A Fury Road egy nagyon intenzív road movie, ami csak egy-egy pillanatra lassít le; gyakorlatilag egy hatalmas autós üldözés az egész film. A Furiosa viszont nem az. Ez egy eredettörténet, vannak lassabb részei, és vannak gyorsabb szakaszai, nehezebben kapja el úgy az embert mint a látványos, non-stop akció.
Összességében véve ez egy nagyon tisztességes film szerintem, ha tudja az ember, hogy mire ül be. Ez nem a Fury Road folytatása, nem is akar az lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Bad Boys 4
Tegnap volt szerencsém megnézni a filmet. Hát nem akkora nagy szám mint ahogy sokan (filmkritikusok) állítják.
Túltolták a kreténkedést, egyszerűen mintha a 12 éveseket célozták volna meg a gyenge, röhejes de viccesnek nem mondható jelenetekkel. Béna egysorosok, idétlen, eltúlzott jelenetek jellemzik a filmet. Ugyan a második felére kicsit megkomolyodik de addigra késő.
Vártam mikor indul be végre a film de ez nem igazán akart eljönni. Ezen az sem segített, hogy kb az első fél óra idétlen ökörködés, ( A CSALÁÁD), és egyéb baromkodás és perszeLawrence pucér segge. Nem, sajnos nem Jennifer hanem Martin.
A sztori meg olyan mint egy gyufa szál. Gyenge de cserébe égő. Komolyan, ezt tudták kiizzadni? A kapitányt minek kellett visszahozni ide?A film előtt megnéztem a 2. részt, a film után az 1. rész. Mondanom sem kell fényévekkel jobbak.
A két film úgy poénos és vicces helyenként, hogy közben komoly, hiszen az adott helyzetből csinálnak komikumot.
Míg az újabbak direkt tolják a kreténséget, hogy vicces, hülye jeleneteket generáljanak.
Csak hogy ezeket egy adott kor fölött már nem lehet élvezni. (max bepiálva) -
mephi666
nagyúr
válasz Ryder62 #166787 üzenetére
mi a 2. részt 20 éve 1 hónap alatt vagy 10szer megnéztük az 1. rész persze megint alapmű... főleg ahogy megtalálták a gyengémet a 911-essel
az egészben az a legnagyobb vicc, hogy Martin Lawrance 30, Will Smith pedig 26 éves volt a legelső rész idején... boys... még kb oké... 2003-ban már neccesebb volt (38-34), de még oké... aztán 17 évet vártak a 3. résszel és még mindig boys-nak csúfolják őket 2024 van, jövőre 30(!!!) éves az első rész... ők meg még mindig "rossz fiúk", nem pedig "kivénhedt nagypapák"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
pohár
félisten
válasz Ryder62 #166787 üzenetére
a vintage Porsche-s csávót felismerted, aki elé kiugrottak az autóúton? kis cameo a főnöktől
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ryder62
őstag
-
eeXaa
addikt
válasz Fitzgerald #166786 üzenetére
Jobban hasonlít a régi madmax filmekhez. Ezért sokkal jobb a furyrodnál. Az egy céltalan hulladék volt.
-
mephi666
nagyúr
beekeeper/méhész után most "kőműves", Aaron Eckhart-tal... nekünk kéne ilyen filmeket csinálni... van is pár ötletem:
az aranykalászos gazda - főszerepben: Szabó Simon
a targoncás - fsz.: Thuróczy Szabolcs
a cipész - fsz.: Anger Zsolt
a borász
a karosszérialakatos
a fodrász
a műszempillás
stb"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz #42308056 #166794 üzenetére
...még harcművésznek se kell lenni, mert akiket írtam, szerintem nekik jól áll a gengszter szerep, akciófilmben meg lőfegyverrel el lehet intézni mindent hozzáraknám az előző listához akkor még Olasz Renátót, Nagy Zsoltot, Szalay Bencét, Vilmányi Benettet...
szerintem kihagytam sok színészt, aki már bizonyított olyan karakterben, akit én el tudok képzelni akciófilmen nem értem én sem, miért nem lát senki fantáziát a műfajban... kb egyedül Árpa Attila rakott le értelmesen az Argo1-2-vel, ezen kívül egészestés filmből nem sok van (csak a Viszkis-t tudnám még ebbe a kalapba rakni, más eszembe se jut az elmúlt 20-30 évből)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
-
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs