- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
...nahh, mikor már mindenki elfelejtette, hogy ez a film létezik, remélem kezdenek mostmár jönni az oppenhejmer értékelések amik igazolják mekkora hulladék film.
-
mephi666
nagyúr
válasz eeXaa #162651 üzenetére
nekem az az érzésem, hogy értelmetlenül lett 3órásra nyújtva... nincs annyi cselekmény, hogy szükségesnek érezzem...
ide-oda romantikázása is kb csak arra jó, hogy tegyen vagy fél órát a játékidőhöz ...nem mondanám rossz filmnek, egyszer érdemes megnézni, de az is biztos hogy nem fogom egyhamar újrázni
ui: aki nézi, az majd figyelje a film első részében a vonatos résznél CM kezében a cigit, ahogy 1-1 vágással ugrik jobb kezéből a balba, majd vissza ...itt nem mentem direkt a hibák figyelésére, de Nolan azért erre ügyelhetett volna, mert azonnal feltűnt
ui2: Robert Downey Jr. meg valami bitangjól alakítja a szerepét meg úgy általánosságban színészi játékra nem sok panasz lehet
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
válasz mephi666 #162652 üzenetére
ui: aki nézi, az majd figyelje a film első részében a vonatos résznél CM kezében a cigit, ahogy 1-1 vágással ugrik jobb kezéből a balba, majd vissza ...itt nem mentem direkt a hibák figyelésére, de Nolan azért erre ügyelhetett volna, mert azonnal feltűnt
Nolannél rengeteg ilyen hiba van már a Memento óta, mintha nem néznék vissza a másik kameraszög felvételét, mikor elkezdik az újat.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
PuMbA
titán
válasz eeXaa #162651 üzenetére
Nem lesz nagy változás szerintem. Közel fél millió IMDb értékelés tökéletes normál eloszlást mutat, tehát a szavazatok valósak. Nincs review bombing. A szavazatok száma is bőven túl van már a szükségesen. Főleg 100-200 ezer között szokott legtöbbször átfordulni erősen az értékelés. Jelenleg a 48-adik, csoda lenne, ha kiesne a Top 250-ből.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz lezso6 #162655 üzenetére
Ha megnézed egy review bombing-olt film értékeléseit és egy nem review bombing-oltét, akkor szerintem elég jól látható a különbség. Lehet, hogy tévedek és van olyan nem review bombing-olt, ahol máshogy néz ki az eloszlás, de olyat még nem láttam. Ha bárki tud ilyet, akkor írja be
"És mitől review bombingolt egy film?"
Furcsa eredmények az eddigi átlaghoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
válasz PuMbA #162656 üzenetére
És mitől review bombingolt egy film? Az hogy szemmel látok valamit, az még ugye nem bizonyíték. Ez a másképp súlyozásos téma gyakorlatilag kb arra való, hogy ha valamelyik film vagy sorozat értékelései körül balhé van a sajtóban, akkor az IMDB moshassa a kezeit.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
mephi666
nagyúr
válasz Bad Pritt #162653 üzenetére
...ez nekem álommeló lenne másodállásra, ha adnának filmeket, hogy direktbe keressem benne a hibákat itt egyébként arra gondoltam, hogy jobbnak találták azt a beállást, hogy jobb kezében van először a cigi... kézfogásnál viszont nem maradhatott ott, így teleportált egyet... majd utána vissza
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz proci985 #162659 üzenetére
De miért? Pl forrás? Azt tudom, hogy matematikai alapon lehetséges detektálni a hamisított statisztikát, habár a módszertant nem ismerem. De ez nem is statisztika, mármint hogy nem mérési adatok, hanem emberek által tetszőlegesen megadott számok, ahol sokan képtelenek normálisan értékelni, így pl az 1-es meg 10-es értékelések száma simán kilóghat.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
j0k3r!
senior tag
válasz lezso6 #162660 üzenetére
Ha te jóhiszeműen azt gondolod, hogy amikor az 1-es és 10-es értékelések vannak túlsúlyban, akkor arról van szó, hogy nem tudnak az emberek normálisan értékelni, akkor nincs értelme idekeverni bármilyen tudományos/matematikai forrást, mert mindenbe bele lehet magyarázni a tudatlanságot.
some men just wanna watch the world burn...
-
Pro Koryak
addikt
-
eeXaa
addikt
válasz PuMbA #162654 üzenetére
Szerintem ez azért van, mert aki meg lett eddig marketingelve és látta, túlnyomó részt vagy elvakult nolan fan, (megy a trendel) vagy érdekli a téma.... ezért magas a pontszám... valljuk be az emberek túlnyómó többsége (mass, vegyes általános társaság) a másik hulladékra ült be inkább.... aminek a pontszáma ezért közelebb áll a valósághoz... bár azon is hatalmasat javít a főszereplők jelenléte...
Ha lenne egy valós teszt ahol mondjuk 1000 random embernek kellene pontoznia a két filmet, akkor egyik sem ütné az 5/10-et. -
fant0mi
őstag
válasz Pro Koryak #162662 üzenetére
Az El cuerpo de jó volt.
3 új címet mondtál, köszi![ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz mephi666 #162658 üzenetére
Ez a meló feküdne nekem is.
Párom kikészül ettől, hogy első nézésre észreveszem szinte az összes ilyen jellegű hibát. Próbálom visszafogni magam, de sokszor nem bírom megállni, hogy ne pofázzak bele emiatt a filmekbe.
Tudom, hogy van, amikor órák, sőt napok telnek el egy-egy jelenet különböző beállításainak felvételekor, de nem igazán értem, miért nem tudnak/akarnak ezekre az alapvető bakikra figyelni.
Tudom a megoldást: Vegyenek fel minket valamelyik nagy stúdióba, és csak ez lesz a dolgunk, hogy ilyenekre figyeljünk.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
mephi666
nagyúr
...van egy ilyen jellegű kattanásom, hogy rendesen idegbe hoz, ha meglátom, hogy valami filmben, újságban, vagy pl könyvben hibák vannak: felteszem ilyenkor a kérdést, hogy "ezt x millióból készítették és ezekre az apróságokra nem tudtak figyelni? ...vagy valaki pénzt kapott a nyomtatott médium lektorálásért és ilyen hibák vannak benne, ami ránézésre kiüti a szemem?" ...filmnél is ha simán megkapja valaki a nyers snitteket, hogy "ezek lesznek színezve-cigizve-összevágva véglegesre", simán ott ki lehetne szúrni sok hibát
-
nagyúr
válasz mephi666 #162667 üzenetére
Én is így voltam ezzel, aztán a regényírás kigyógyított belőle
Csak röviden:
- Elég sokat piszmogtam az első leadott drafttal, eleve rengeteg ilyet kigyomláltam
- Mielőtt a lektornak leadtam, még egyszer átmentem rajta, és még találtam pár oldalanként egyet-egyet
- A lektortól visszajött anyag oldalanként tartalmazott 2-3 kommentet (amihez hozzáfűzte a hölgy, hogy sokkal kevesebb annál, mint amihez szokva van )
- Mielőtt véglegesítésre került, még egyszer átmentem rajta csak úgy hobbiból, és összesen még vagy 1-2 tucatot javítottam
- Aztán cca. egy évvel a megjelenés után újraolvastam, és még mindig felugrott pár dolog, ami hogy hogy nem szúrta ki a szemem anno?Szóval sztem filmnél is az lehet, hogy sokan megnézik, sok kis apró szart javítanak, de a 99.9% és a 100% közötti különbség szinte megugorhatatlan.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
mephi666
nagyúr
válasz gbors #162668 üzenetére
na igen, "csináltam" 1-2 kisebb könyvet én is, amit nagyrészt chatgpt-vel fordítottam angolra, majd átolvastam, javítottam, átolvastam, javítottam, asszony átolvasta, javítottam, ismerős átnézte és jónak találta, publikáltam... tuti maradt benne hiba, de ez is már így marad 99%osan ...ahol legjobban bosszant, azok az étlapok meg hasonló terjedelmű művek, amit kb 1perc átnézni... anno egyik helyi pizzéria szórólapját elraktam, mert ott 1 A4-es oldalon volt kb 15-20 igen durva hiba
-
proci985
MODERÁTOR
válasz lezso6 #162660 üzenetére
emberek altal tetszolegesen megadott adatok normaleloszlas szerint fognak szorni. Imdbnel van egy extra faktor, hogy ha valaki utalja, az 1 csillagot ad ra, tehat ott a haranggorben altalaban van egy kiugras. eloszlasgorbebol egyebkent vissza lehet kovetkeztetni, hogy megprobalt e valaki belenyulni a szavazatokba, erre vannak statisztikai modszerek. ha ezt nem fogadod el, akkor tudok adni pontokat privatban, de kb egy fel eves egyetemi anyag also hangon.
[link] pl itt latszik egy szigoruan nem hype filmen, a Three bilboardson vagy az [link] Amorres Perroson, vagy a [link] Parasiteon. itt vedd figyelembe, hogy direkt olyan filmeket linkeltem, amik mogott nem volt hatalmas marketinghype. ez egyebkent extrem filmeknel is mukodik, ld a [link] Titane is konzisztens.
kontroverzialis filmeknel a haranggorbe elcsuszhat, pl a [link] Look and See ahol kilenges van 10nel es 1nel is, ahogy pl a [link] az Everything Everywhere All at Oncenal is.
a kilenges durvabban is kiutkozhet, nagyon megoszto filmeknel. pl a [link] Salonal utkozik ki nagyon, avagy 6os mean, de hatalmas kiugras van 10nel es 1nel is. [link] Pink Flamingos detto. Hasonlo effektus lathato pl a [link] Zohannal, ahol hatalmas hype es ellenhype is volt. es akkor ott a kaosz a hype-ellenhype tengelyen, avagy [link] a Freddy Got Fingered.
Osszehasonlitaskeppen a [link] The Room meglepoen konzisztens, a 10es trollertekeleseket leszamitva.
mainstream vonalon pl 10 / 1 zorejre ott a [link] Wakanda Forever, az [link] Avengers Endgame, vagy az [link] Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Gyakorlatilag ezek jo peldak arra, hogy a 10 es 1es ertekeleseket majdnem le is lehetne filterezni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
válasz proci985 #162670 üzenetére
emberek altal tetszolegesen megadott adatok normaleloszlas szerint fognak szorni.
Nemijjé kéne ilyen eloszlást követnie? Ki vagy mi mondja ezt? Ez érdekelne...
Amit alább írsz, az gyakorlatilag ugyanaz, amiről én beszélek. De ez nem feltétlenül a statisztika valamilyen módú manipulációja kamu bot szavazatokkal, hanem csak az egyes egyének valós értékelései, ahol a hype / ellenhype vagy egyéb ok miatt az 1-es és 10-es értékelések irdatlan túlsúlyba kerültek. Tehát benne van az, hogy az emberek nem képesek normálisan értékelni, mert pl a film megosztó.
Amúgy meg:
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
k-adi
nagyúr
Ezért az a megoldás, hogy ha le akarod húzni a vérbe a filmet, akkor 2-3-4 pontot adj rá. Ha pedig felpontoznád akkor 7-8-9 pontot... mert akkor azt hiszi az algo, hogy "gondolkoztál" az értékeléseden és van benne "ráció" pedig nem
Az 1 és 10 pontokat mindig súlyozzák, kiszűrik, stb...
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz lezso6 #162671 üzenetére
Ez érdekelne
Mert a vilagban a dolgok normaleloszlast kovetnek altalaban. Ha nekem ezt nem hiszed el, es erdekel, akkor ajanlok egy statisztika - valoszinusegszamitas - numerikus modszerek - adatanalizis negyest, de ez kb fel evnyi egyetemi anyag.ahol a hype / ellenhype vagy egyéb ok miatt az 1-es és 10-es értékelések irdatlan túlsúlyba kerültek.
nem feltetlenul, ld pl a Freddy got Fingered, vagy a Salo fele anomaliakat. es egyebkent ha az 1 es 10 ertekeleseket filterezed, kb az osszes normaleloszlast kovet.azt az XKCDt pedig nem biztos, hogy melysegeben is erted. ez kb az elso eloadas anyaga az emlitett negy targybol.
[ Szerkesztve ]
-
válasz proci985 #162673 üzenetére
Na ez a kulcsszó: általában. De az eredeti állítás kb az volt, hogy mindig, legalábbis az alapján, hogy ha nem követi a normál eloszlást, akkor az biztos hamisított statisztika, aztán azt kezdjük el nézni, hogy mely adatok eldobásával követi a szent normál eloszlást. Ez dogmás hozzállás, nem tudományos.
Mármint hogy ne érteném az XKCD-t? Nem írtam róla értelmezést. Lehet félreérted mit akartam vele. Azért raktam be, mert habár a normális eloszlás nem követése korrelálhat a hamisított statisztikával, de akkor sincs egyértelmű ok-okozat viszony...
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz lezso6 #162674 üzenetére
Ez dogmás hozzállás, nem tudományos.
Ez pedig személyes kétely, amibol hamis kovetkeztetest vonsz le. A masodik felevel kb megkerdojelezed a komplett kvantitativ agat. Aminek a gyokerei kb Arisztoteleszig es Platonig mennek vissza. Nem mondom, hogy lehetetlen, de valoszinutlen. Persze ha ezt tudnad publikalni, azzal szemleletvaltast erhetnel el jopar teruleten.Az az XKCD az elso statisztika kurzus tapasztalatait figurazza ki, amire irtam, hogy igazabol meg kene a folytatasa es annak a folytatasa is. A korrelacio != kauzalitas tenyleg egy statisztika 101 kurzus elso eloadasanak a legelso 10 percenek az anyaga.
Meg egyszer: altalaban ertekeleseknel szoras lesz a median korul. Kiugrasok lehetnek, de kiugrasok 10 es 1nel altalaban azt jelentik, hogy az adatba valamilyen formaban bele lett nyulva.
[ Szerkesztve ]
-
válasz proci985 #162675 üzenetére
Az nem személyes kétely, hogy az "általában" nem azt jelenti, hogy "mindig".
Igen, az az XKCD egy paradox vicc. De most nem értem mivel vitázol. Adott a normáleloszlás, amit általában követni szokott az ilyen jellegű statisztikák szórása. ÁLTALÁBAN. Nem mindig. Te is ezt leírtad. Tehát ebből következik az, hogy ha valami nem követi a normál eloszlást, az nem jelenti automatikusan azt, hogy fals a statisztika. Nem tudom már egyértelműbben leírni. Hol itt baj?
(Azt meg nem értem, hogy bármiféle magyarázat helyett miért írod azt, hogy járjak ilyen meg olyan egyetemi órákra. Főleg hogy ilyenekre volt szerencsém járni. )
szerk:
Meg egyszer: altalaban ertekeleseknel szoras lesz a median korul. Kiugrasok lehetnek, de kiugrasok 10 es 1nel altalaban azt jelentik, hogy az adatba valamilyen formaban bele lett nyulva.
Na, ezt csak most láttam. Igen, ebben nincs vita. De itt ugye kérdés, hogy mi számít a statisztika manipulációjának? Csak az, ha botokkal, fizetett emberekkel küldenek be sok értelelést? Vagy az is, hogy ha az emberek egyénileg pl érzelemből vagy taktikailag értékelnek szélsőségesen?
A másik probléma az eredeti állítással meg az, amit k-adi írt, hogy ugye lehet úgy is statisztikát hamisítani, hogy továbbra is kövesse a normál eloszlást.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz lezso6 #162676 üzenetére
Ahogy nezem IMDBnel pontszamok azert kovetik a normaleloszlast, persze ranezve 30 filmbol ezt nem lehet kijelenteni. IMDB dataset distributionra raneztem, elvileg kint van, de google scholaron nem talalok errol pontosabb adatot. Normaleloszlas nem minden modellezesere jo, de a filmertekeleseknel azert kovetnie kene.
Ha irdatlan mennyisegu 1 es 10 van, az altalaban azt jelenti, hogy a trollok probaljak valtoztatni az atlagot. Mondjuk IMDB meg ezt filterezi, mert senki nem kivancsi egy botnetre. 1nel mondjuk ahogy nezem van altalanosan bias is, de ez a szokasos 1* review amiben igazad van, hogy ezek bar valos userek, valojaban netKarenek vagy trollok.
Vagy az is, hogy ha az emberek egyénileg pl érzelemből vagy taktikailag értékelnek szélsőségesen?
Ha ugy ertekeli a filmet, hogy nem latta, akkor tokmindegy, hogy xXxpartibela69xXx vagy egy algoritmus adja le a szavazatot. Mindketto csak torzitani probalja az eredmenyt. ennek az extrem formaja a metacritic, ahol az user szavazatokat lassan gyakorlatilag ignoralni lehet.lehet úgy is statisztikát hamisítani, hogy továbbra is kövesse a normál eloszlást.
emiatt mondtam a kurzusokat: lehet, de matematikai ertelemben nagyon nehez ugy csinalni, hogy ne legyen feltuno. meg review bombnal eleve az atlag ertekeles foldbelovese a cel.persze masik oldalrol ott a hype is, de hosszabb tavon azert normalizalodnak az ertekelesek ahogy nezem.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
Jöhetnek az Oppenheimer kritikák.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
bryant56
aktív tag
válasz proci985 #162677 üzenetére
1nel mondjuk ahogy nezem van altalanosan bias is, de ez a szokasos 1* review amiben igazad van, hogy ezek bar valos userek, valojaban netKarenek vagy trollok.
Szerintem, aki 1-es vagy 10-es értékelést ad egy filmre, azok közül nem mind troll, Karen vagy nem tud értékelni. Hanem őszintén úgy értékeli a filmet.
Az elmúlt jó pár évben minden filmet vagy sorozatot, amit láttam azt értékeltem és bár elég ritka, de volt hogy 1-est vagy 10-est adtam egykét alkotásra.
Így 1000 értékelés után összesen 2 alkotásra adtam 10-est, 3 alkotásra adtam 1-est.Szerintem nem lehetetlen, hogy valaki őszintén 1-esre vagy 10-esre értékeljen egy filmet vagy sorozatot.
-
Peterhappy
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz bryant56 #162679 üzenetére
nem mind troll
persze, de itt most arrol az effektusrol beszelunk, amikor beszabadul egy koteg ertekeles es egyertelmuen latszik, hogy csak a filmet akarjak le vagy felpontozni.1000bol 5 darab a ket szelen azert teljesen normalis.
10et es 1et en is szoktam egyebkent adni. bar utobbit nagyon ritkan, mert az az en szabalyrendszerem szerint kb azt jelenti, hogy a film bar ertelmezheto filmkent, elvezeti erteke nincs, ahogy semmilyen mas kvalitasa sem nagyon. ilyet, hogy semmi ne mukodjon pedig tenyleg nehez osszehozni ugy hogy el is jusson bovebb nezosereghez. megesik, de ritka.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Dumb Money (2023)
A GameStop mánia a story, akit érdekel a tőzsde, befektetés, stb. annak ez is bejön majd szerintem. Tipikus kishal vs. nagyhal felállás, meglepő véggel. -
Major Lion
senior tag
Reptile
Jol indult, berendezkedett az agyam egy jo
kis sorozatgyilkolasra erre atfordult az egesz egy klises korrupt zsarus hulyesegbe ami a vegere mar rohadt kinos is lett.
Csalodas.5/10
[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
paatrick
őstag
Az árva (2009) / Orphan (2009)
Jó ideje látok belőle képeket, videókat, de eddig nem tudtam rávenni magam mert túl félelmetesnek gondoltam. Hát tévedtem Sima horrorszerűség, de nincs se jumpscare se idegesítős zene, van pár parásabb rész pl az első 5 perc elég WTF nyomasztó.
A történet kifutása azért a film felétől már sejthető, így nagy meglepetés a végére nem marad.
A férj karaktere viszont így is kritikán aluli volt, de a feleség is keveredett gagyi horroros klisékbe.Láttam hogy nemrég csináltak második részt, vagyis előzményt, lehet adok annak is egy esélyt, kíváncsi vagyok 13 évvel később hogy fiatalítják vissza a kiscsajt.
---
Na ha már a kiscsajnál tartok, amúgy benne volt az Éhezők viadalában is, bár csak mellékszereplő de mindig vicces mikor a TV-ben látom mert az ő karakterének kinézete a tökéletes Katniss ahogy a könyvben le van írva. Szóval hozzá képest Jennifer Lawrence mindig ilyen röhejesnek hat.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bryant56
aktív tag
válasz Pro Koryak #162662 üzenetére
Köszi.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Vikthor #162690 üzenetére
...ezt néztem én is mi anno elkezdtük bővítettel... a 2. rész közepéig jutottunk kb reggel 1-re és úgy döntöttünk beiktatott cigiszünet közben, hogy nem akarjuk megutálni a filmet, így nem erőltetjük tovább
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Lajmund
őstag
válasz gyuromoj #162694 üzenetére
Érdekes. Mondjuk én attól hülyét rántok hogy pont a lényeget a sárkányt nem mutatják meg. Ennél már csak az a bosszantobb amikor sok rész után látod egy pillanatra jelen esetben a sárkányt. De mivel szeretem a sárkányos dolgokat ezt is meg fogom nézni ha más nem beletekergetve. De ez a sejtelmes előzetes hát nem tudom.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Rigormortiis
veterán
Tudjátok, mi a közös a két Charlize Theronos Hófehérke filmben és a Valerianban (nem az, hogy szarok, a Valeriant kifejezetten szeretem)?
Az, hogy durván jó zene van az end credits résznél mindhárom esetben. A Million on my Soul-ra már a moziból kifelé jövet rákerestem, de most, hogy megnéztem a második Huntsman hófehérkét is...bumm. Az a Halsey szám mocskos jó (ahogy az első rész végén felcsendülő Florence and the Machine sem volt semmi).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #162698 üzenetére
Ezt a hagyományt vissza lehetne hozni több filmnél, hogy felkérnek előadókat az end credits-hez. Néha tényleg ez a legjobb része a másfél, két órának, pl. Hobbit-trilógia.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest