- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Na ma feléig jutottam a LOTR 1. remaster-nek.
Már egészen elfelejtettem, mekkora őrületes epikség van ebben a filmben. Beszabehu és akkor még a 4k+hdr-ről nem beszéltünk. Csak (jó) fejhallgatóm van és 1080p (legalább hdr) monitorom, de ez így is torokszorító. Nyilván egy idióta Tolkien fan vagyok"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
gyuromoj
veterán
Mortal Kombat trailer holnap 18 óra körül érkezik.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Sorozatot akarnak csinálni a Gentlemen-ből, Guy Ritchie producerként felügyeli majd a munkát. Kíváncsi leszek rá, ha lesz belőle valami.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
-
Cs1csó
félisten
Krokodil Dundee öröksége c. film megvan? Na ezen meglepődtem.
-
mephi666
nagyúr
válasz paatrick #140898 üzenetére
Monster Hunter:
10 órája néztem és törlődött azóta az emlékezetemből, úgy hogy ma alkoholt se fogyasztottam kb ennyire volt maradandó... a cgi meg szerintem átlag alatti
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
paatrick
őstag
válasz mephi666 #140911 üzenetére
Kb mint a Resident Evil széria sok része, az elsőből még emlékszem valamire de inkább csak azért mert azt ismétlik a TV-ben a leggyakrabban.
#140914 Tibiajax
Ugyanez jutott eszembe...
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
oriic
HÁZIGAZDA
Monster Hunter
A Palico-s jelenet (Az a két perc) tetszett, meg Rathalos jól nézett ki...ééés kb. ennyi. Inkább nem pontoznám.
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
félisten
-
atike
nagyúr
válasz FoxiestFox #140919 üzenetére
...elolvastad miről szól? Kiről...?
Ismert.
Ryan Reynolds - a férje... -
félisten
-
atike
nagyúr
válasz RetepNyaraB #140901 üzenetére
Remaster?
-
Bad Pritt
félisten
Scorsese megint butthurt aggastyánként gondolkozik, most épp a streamingről.
Habár van igazság abban, amit ír, de számomra azért fura amúgy, hogy ennyire nem tetszik neki a modern filmipar, mert én ugyan nem kedvelem ezt az epizodikus felépítést, amit alkalmaz sokszor, de pont az ő stílusa és eszközkészlete az, ami abszolút időtlenné teszi néhány filmjét. Megnéztem hétvégén a Goodfellas-t, ha eltekintünk a szmötyis képtől, simán lehetne 2010-es évekbeli film is, ugyanúgy épül fel, mint a Departed, Wolf of Wall Street vagy az Irishman.
Simán releváns tudna maradni az öreg a mai világban is, ha elengedné ezt a régenmindenjobbvót hozzáállást és a tőle megszokott, jól felépített, de rövidebb, kompakt filmeket gyártana. Talán ez a Roosevelt ilyen lesz, ha elkészül, bár kétlem...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #140923 üzenetére
Szerintem érdemes óvatosan bánni egy ilyen hosszas értekezésből kiemelt darabkával, amiből nyilván a clickbait értéke miatt lett külön cikk, és könnyen lehet, hogy a teljes mondandó kontextusában teljesen másképp jön le.
Vicces módon amúgy a kiemelt mondattal pont nem értek egyet. Nem tudom, a Mester mennyire van képben az ajánló algoritmusok működésével, de az idézett mondat arra utal, hogy nem tudja, hogy az ajánlásokban fontos súlya van a hasonló érdeklődésű emberekkel való összevetésnek / profilozásnak. Nyilván ez nem ugyanolyan értékű, mintha a cimborámmal megvitatom a felhozatalt - de nem is látom, hogy az egyik a másikat kizárná. Nem tudom, hogy mennyire jól működik ez a filmes streaming szolgáltatók esetében - az viszont biztos, hogy zene téren a Spotify számos olyan korábban ismeretlen előadót dobott már fel nekem, akiket szívesen hallgatok. Úgyhogy én az ajánlgatást egy pozitív extra információforrásnak látom, nem a művészeti érték meggyilkolása eszközének.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Bad Pritt
félisten
válasz gbors #140929 üzenetére
A kontextus nem változtat semmin most, sőt, ez a pár mondat az egész, amit a témának szentel, csak a szokásos öreguras csipkelődés tőle.
A Netflix algoritmusa egészen kiváló szerintem, bár maga a kereső nem magyaráz semmit, de kereshetsz címekre, színészekre, rendezőkre, jönni fognak a találatok. Pár napja pl. rákerestem a Bridge of Spies-ra, nincs fent, de kidobott néhány Tom Hanks és Spielberg filmet, felhozta a Coldest Game c. szintén hidegháborús drámát is pl., szóval egészen jól működik, csak szűrői nincsenek (vagy én nem jöttem rá, hogy kell előcsalni őket).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pearce
aktív tag
Lehet mondani, hogy butthurt, de a filmművészetet kontentre ledegradálni részével pl. egyetértek. Meg lehet nézni, hogy a streaming szolgáltatók is így hivatkoznak az alkotásokra: kontent. Nem a semmiért van az, hogy pl. most, hogy a Warner is kidob mindent a Max-ra, nem érződnek az ott bemutatott filmek eseménynek. Semmi hype, megnéztem, gyerünk tovább, nézzünk mást is.
-
RetepNyaraB
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz atike #140922 üzenetére
4Kásították, HDResítették és talán valamit variáltak is egy-két dologgal de erről beszélt Peter Jackson a lényeg, hogy nem volt sétagalapp.
Régen olvastam erről, hogy a szalag amin a film van engedi a 4K-t a baj ott van, hogy rengeteg benne a CGI és azok minősége nem érte el a 4K szintet és azon is sokat kellett gépészkedni.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Dorian #140934 üzenetére
20éves film, úgy kell nézni... matrix-al is úgy vagyok, hogy ideje lenne ismételni, de kicsit tartok azért tőle
-
nagyúr
Én is nemrég néztem újra igaz "csak" 100"-es vásznon. Én nem veszek észre bajokat, bár lehet nem technikai szemmel nézem, hanem minden alkalommal beleélem magamat. Nekem teljesen megfelel a sima BD szintje. Jobban fáj az, hogy nem kerültünk rá a 4K release-re.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
gyuromoj
veterán
Hoppá, idő előtt kiszivárgott az új Mortal Kombat-film első nagy előzetese!
(gamestar és orosz)
Kicsit B kinézete van, de tetszik így elsőre.[ Szerkesztve ]
-
-
Az algoritmus-alapú ajánlásokkal az a baj, hogy dobozba zár. Lásd facebook üzenőfal. Nincs meg a rendes böngészés lehetősége, az hogy ÉN nézzek át mindent és DÖNTSEK. Persze rögtön felülbírálható azzal, hogy benézek a filmtopikban, s rögtön kikerülök a filmes safe space-emből.
Scorsese problémája pont ugyanaz, mint nekem és sokunknak. A hollywoodi filmipar mára nem művészet, hanem üzlet. Emiatt nincs, vagy legalábbis nagyon ritka kockázatvállalás, hogy feltaláljanak valami újat.
Inkább a bevált recepteket, sablonokat használják. Lásd Marvel-recept, ami végtelenül egyszerű: vannak a jók és vannak a gonoszok, aztán ezek összecsapnak, majd a jó győz, vége. Vagy az átlag romkom receptje, ahol összejönnek, happység van, aztán összeveszés, de a végére pont kibékülnek, esküvő és belelovagolnak a napba. S ezekben a filmekben nem szokott lenni semmi tartalom, baromi unalmas.
Egyedül a woke filmek lógnak ki a sorból, ott van kockázatvállalás, jó nagyot lehet ám vele bukni. De ott ténylegesen szokott lenni mögötte ideológia, tartalom. Az persze már részletkérdés, hogy jó vagy rossz-e.
Make Asia Great Again!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz gyuromoj #140941 üzenetére
najó, nem bírtam ki én sem.
-a köteles csávó 0:55-nél az sub-zero akar lenni?
- rayden érdekes lesz.. oké, h mindnek van spec képessége, de.. rayden felettük áll, ő ilyen fél-isten féleség már vagy mi, villámisten, nem csak egy kikokszolt harcosféle. erre még a gagyi '95-ös verzió is épített, hogy ő felette áll azért a sima harcosoknak hogy fog vajon ő bejönni a képbe? ugye nem fog beszállni ő is tournament-be.. -
gyuromoj
veterán
válasz Tibiajax #140943 üzenetére
A köteles csávó az Scorpion még civilben.
Rayden ugye a Földi Birodalom védelmezője vagy mi.Goro jó kis meglepetés volt, illetve ha jól láttam akkor Reptile is látható egy pillanatra ahogy eltűnik a lába a gerendán mozogva. Illetve nem tudom milyen lény akit Kano szívtelenné tesz. [ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz RetepNyaraB #140932 üzenetére
Jogos. Valamiért én úgy voltam vele, hogy volt... Közben meg nem.
Igen, decemberben jött ki a 4K.
Már "megörültem", hogy a Star Wars útjára lépve itt is villámgyorsan jött megint valami új változat amiről lemaradtam...
-
RetepNyaraB
veterán
Simán bevállalom azt az óránként pár másodperc "észrevehető" kis műanyagot, ha közben minden apró részlet annyira hiteles, hogy percenként esik az áll a padlóla le.
Oké, Gollamon látszik, hogy temperával festették. Nem érdekel
A Marveleken nem látszik. De nem érdekelLám pont pár napja vakartam a fejem a mortal engines kapcsán; ugyanaz a cgi, ugyanazok a forgatókönyvesek (látványra nem lehet panasz, weta csúcsformában). Aztán mégis szomorú egy hulladék...
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs