- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz K Norbi #111543 üzenetére
Hm, ez tetszik.
A végtelen háború végén én jót mosolyogtam . Kicsit aggódok is a 4-et illetően, mert van pár karakter akit kedvelek és szívesen látnám őket további filmekben. Amúgy nekem Thanos szimpatikus karakter volt a filmben,csak azt a nyamvadt amerika kapitányt is fújta volna el a szél ha a következő választásokon indulna én rá szavaznék. -
-
hoffman_
nagyúr
válasz Viszlát #111541 üzenetére
DeFranco című The Tick avataros fórumos kolléga szava járása volt sokszor, hogy "mindenre van egy belga szám." és persze linkelt is mindig hűen. (milyen igaza van, hehe.) én lehetnék a mindenre van egy Vin Diesel kép. :d
Eldorádó (1988)
filmklub, magyarna ez volt az a film, amit nagyon ódzkodtam vinni a klubba (én felelek mindig a filmekért ugyanis). az első negyed óra-húsz perc után még inkább így gondoltam. aztán szépen lassan bekúszott a fejembe, hogy mit is látok, a második fele közben kezdett átértékelődni. nem csak az adott etap, hanem az egész koncepció és megvalósítás, amit addig és azután láttam. a végére pedig azt kell mondjam, hogy ez bizony, nem volt egy sétagalopp. Eperjest nem kedvelem alapvetően, nem volt ennek most hozadéka, nagyon erős ez a film.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz lezso6 #111546 üzenetére
kikérem magamnak. nem érdekel a jó levegő, ígéretet kaptam hogy a hétvégén egy számomra igen becses helyet elfoglaló kritikus barátom megtekinti az új marvel mozit és végre olvashatom véleményét, melyre én igen csak kíváncsi vagyok.
ezt nem tette meg - (ezt sem... : D) -, most mérges vagyok.
egész hétvégén erre vártam -
törölt tag
válasz Pitterix #111549 üzenetére
igen mondta neki, hogy megfigyelték kb minden lépését, de egy ilyen info megszerzése szeritnem bőven túl mutat a sima követésen A tegnapi BP után ma elkapott a n**** életérzés és elkezdtem hallgatni a film zenéjét Spotifyn. Nagyon bejön az is.
Holnap szeritnem veszek dinnyét és bemegyek kajálni valamelyik KFC-be.[ Szerkesztve ]
-
-
Jim-X
őstag
Meg mindig a legjobb autos uldozes amit valaha keszitettek. Meg akkor is ha 6x mennek el a vw bogar mellett, libaboros lesz az ember a V8-asok hangjatol es a dupla kuplungtol
A játék az nem játék!
-
Drizzt
nagyúr
Contratiempo - Invisible guest. Tényleg kifejezetten jó ez a film! 9/10
I am having fun staying poor.
-
nagyúr
válasz lezso6 #111550 üzenetére
Szerintem most várják hogy mi lesz a Fox deal vége... ha sikerül a bolt, akkor kapnak egy rakás új szereplőt az X-Men meg a Fantastic Four univerzumból pl.
Meg nyilván azok is újak akik nem szerpeltek az első-második Avengers filmekben. Ők majdnem biztos hogy tovább maradnak.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyuromoj
veterán
válasz FollowTheORI #111565 üzenetére
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
válasz gyuromoj #111566 üzenetére
Igazából ekkor is majdnem biztos hogy a Marvelhez kerülnek vissza a jogok, mert a Fox nem adhatja tovább azokat. A jogászoknak mindenesetre van dolguk...
De azért vicces ez a huzavona...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyuromoj
veterán
The Greatest Showman
Hétvégén néztem és elég kellemes kis élmény lett belőle.
Karakterek sokszínűek és szerethetőek, zenék/dalok jók.
Zendaya meg itt valamiért bejövős volt, nem úgy mint a Pókemberben.Black Panther
IW után nem ütött akkorát, de szerintem ha előtte látom akkor sem csapott volna jobban oda.
Killmonger egész korrekt kis gonosz volt, de maga az egész sztori kicsit elnagyoltnak tűnt.Remélem azért Stark egyszer eljut Wakandába, csak hogy lássa hogy nem ő a tech mindenható ura. [ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
kisfer
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
Van itt egy összehasonlítás képekkel, hogy néznek ki a Bosszúállók a filmben és hogy kéne valójában. Most nem azért, de ez alapján brutál jók lettek a kosztümök, valamit pl tök felesleges volt odarakni. Nem úgy, mint pl egy Apokalipszis a két évvel ezelőtti X-Men-ben...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pitterix
őstag
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
Na megnéztem végre én is 3. nekifutásra.
Semmi extra, tök átlagos film, Star Wars zenével és Jedi mítosszal eladva.
Ez olyan semmilyen lett, sokkal, de sokkal többet vártam tőle. A CGI-t is elég elavultnak találtam, annak ellenére, hogy lóvé volt dögivel. Bízom benne, hogy a folytatások jobbak lesznek, mert ez így:6/10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz k-adi #111578 üzenetére
És egyesek lélegezni is tudnak odakinn.....
Azt mondjuk nem értettem, ha szétrobban egy ilyen nagy hajó, hogy a lópikulába kapnak levegőt benn az emberek és miért nem fagynak halálra.
Bár ebben a világban bármi lehetséges, mondjuk a tie fighterek hangja...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Drizzt
nagyúr
Most láttam egy Avengers mémet, ahol ezzel az 1973-as Robin hood Disney rajzfilmmel van összehozva egy jelenet. De a lényeg, hogy belenéztem 1-2 jelenetbe megint, s elcsodálkoztam, hogy mennyire gyönyörű ez a rajzfilm. Aki még nem látta, szerintem érdemes megnézni.
I am having fun staying poor.
-
emiki6
veterán
válasz Pitterix #111580 üzenetére
Az űrben sokminden fenyegethet, de a fagyhalál az nem.
The Truth about Space War
Nem most láttam, úgy emlékszem ahhoz, hogy egy ember kihűljön az űrben szállva 24 óra kell legalább.Ha valami bajod lesz, az az, hogy elkezdesz felfújódni, mert nincs nyomás, ami összetartson. "felforr" a tested víztartalma, de nem robbansz fel, mert a szöveteid összetartanak valamennyire.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Arcképgyáros
Emlékszem rád
Érdekes film volt, a végéig nem értettem az egészet, katyvasz volt végül jól megcsinálták az egész filmet. Szeretem az ilyen gondolkodósakat.
-
atike
nagyúr
válasz emiki6 #111586 üzenetére
Simán azt hittem, hogy a -270 fokban megfagy az ember fia és/vagy lánya...
"A világűr nagy részében uralkodó hőmérséklet 2,7 K, azaz −270 °C. Ez a világűrt kitöltő kozmikus háttérsugárzás hatása, és az ősrobbanás mára fennmaradt nyomának, elektromágneses „visszhangjának” tekinthető. Ettől az értéktől régiónként eltérő hőmérséklet is mérhető, ahol az anyagsűrűség nagyobb.[6]
A világűr körülményeit az ember védőöltözet nélkül nem képes elviselni, azok számára halálosak. Az ilyen környezetbe kerülő emberre többféle veszély leselkedik: a rendkívül alacsony hőmérsékleten megfagyhat, a gyakorlatilag nulla nyomáson a testnedvei felforrhatnak, a levegő hiánya miatt megfulladhat. A halál legvalószínűbb oka ez utóbbi: a tüdőben levő és a külső nyomás azonnal ki akar egyenlítődni, ezért a levegő rögtön kiáramlik a tüdőből, majd a vérben kötött oxigén is igyekszik kiválni a tüdőben, hogy ez is kiáramoljon a környezetbe, végül az oxigén nélkül maradt szervek felmondják a szolgálatot, még mielőtt bekövetkezne a fagyhalál, vagy elforrnának a testnedvek."
A legutolsó mondat gondolom nem egy több órás folyamat, de még csak nem is több perces... Gondoltam én...
-
emiki6
veterán
válasz atike #111588 üzenetére
Mert nem gondoltál bele (meg én se igazából), hogy nincs hűtőközeg, mert nincs közeg. Nincs ami elvezesse a testhőd. A legjobb hőszigetelő ugyebár a vákuum...
És a hősugárzás tényleg nem túl hatékony. Egy 36 fokost test feketetest sugárzasa eleg alacsony.Én amúgy szívesen megnéznék egy valós alapokra épülő űrcsatát, ahol a pilóták nem cikázhatnak, mert nő a hőmérséklet és ha sokat megy a hajtómű megsülnek, ahol ha elindulsz, akkor csak úgy tudsz megállni, ha az ellenkező irányba gyorsulsz, stb.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Ispy
veterán
válasz atike #111588 üzenetére
Még jó hogy nem csinálják meg realisztikusra, a múltkor ment valamilyen műsor valahol (memóriám király), szóval ugye a nyomáskülönbség miatt minden testnedv távozni óhajt, azaz a végbél, gyomor tartalma is, ez azért elég undi lenne egy SW-ben, szvsz. Ja és a vérben lévő nagy mennyiségű gázok azonnal felforrnak, és hát az ember úgy fog kinézni, mint egy végstádiumban szenvedő ebolás.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
válasz Viszlát #111590 üzenetére
mert bármennyire is lézerkardok, űrlények meg miegymás, azért az ilyen filmekben is jelen van az általunk ismert és elfogadott fizika egy bizonyos szintű betartása. oké, hogy erő meg midikloriánok, de azért a bs szintet már nekik se kellene ennyire megütni.
az elmúlt részekben azért az űrben hajlamosak voltak meghalni, most már az se pálya, ha "vele van az erő".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest