Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    Ömlesztve válaszolva, még mindig The Hunger Games és még mindig SPOILER!

    A gazdagok lehet, hogy a csicsát szeretik, de a csicsa az nem egyenlő a transzfesztitával. Hozzáteszem, Donald Sutherland sem nézett ki úgy, mint egy rossz *uzi, legalább a film az egy képernyőn szereplő emberekre legyen következetes, ha már magában nem az...Fellépőruhán azt értem, amiben felmennek a színpadra. Ott aztán tökre nem a saját ruhájuk van rajta, a piros lángoló ruha sem az övé. Tehát nem lehet indok, hogy csóró. Az volt a cél, hogy lélegzetelállító legyen, mégsem divatosan öltöztetik, de még a főgóré sem divatos...értem én, hogy azzal akartak egyéniséget adni a dolognak, hogy mindenki hülyén néz kis, de ez így röhejes lett.

    A filmben 1 db segítséget kap, az a gyógyszer. (A levest nem ő kapja...) E miatt aztán rohadtul fontos volt a film első 1 óráját erre áldozni. Feltételeztem, hogy extra készlettel kezdenek, vagy ilyesmi...ennek így nem volt értelme. Lehet, hogy a könyvben máshogy volt, de ha itt így írták meg a forgatókönyvet, akkor viszont az első 1 órát le kellett volna rövidíteni 20 percre...

    A néger fiú tudom, hogy miért segített neki. Az indokát értem, de akkor is baromság. A cselekményben van rosszul beillesztve. Ha ez az elején történik ok. De könyörgöm, akkor maikor már csak 3-an vannak? Mire számított a csávó...hátha többet nem futok vele össze?

    A Battle Royale-ban éreztem, hogy miért készült a film. Itt igazából egy focimeccsből is lehetne filmet csinálni. Nincs eleje, nincs vége, nem tart sehova. Kiragadtunk 2 hetet, megtörtént, kész, ennyi. Biztos lesz második rész, de én ez után az első után nem vagyok rá kíváncsi. A sokat szidott Alkonyat első része simán megáll a saját lábán külön filmként is..ott nem kellett arra hivatkozni, hogy majd a következő részben.

    A srácnak akármekkora skillje volt, megnézném, hogy melyik top maszkmester tudja ezt megcsinálni saját magával tükör nélkül. Nem egy átlagos "apám mellett rámragadt" suttyó, hanem egy képzett maszkmester.

    A kis fekete lehet nem gyilkos, de akkor minek ment oda? A vörös nem volt gyilkos, elszaladt, ez odament, megvágta, majd elkezdett vele beszélgetni...fail.

    Továbbra is fontos, hogy nem a könyvet értékeltem, hanem a filmet. A könyv lehet zseniális, a film akkor is sz@r. Születtek már jó könyvekből/játékokból sz@r filmek, nem befolyásolja a film megítélését, hogy milyen volt az alapanyag. Egyre biztos jó volt, hogy a könyvet is messzire elkerüljem, mert - az előbbiektől függetlenül - amint látom a logikai bukfencek abban is benne vannak bőven.

Új hozzászólás Aktív témák