- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz TazLeacher #11849 üzenetére
Mármint a Samsara vagy a The Tree of Life? Ha az előbbi, akkor egy milkáért/sörért cserébe elkunyiznám
mod az előző hszemhez: Bocsi, reggeli kávé előtt nem szabad hszt írnom. A tree of lifet kevertem a The fountainnal.
A Tree of life nem fogott meg annyira, bár ... hát nem tudom. Érdemben nem nyilatkoznék róla, elég sok érzelmet váltott ki belőlem. Untam, érdekesnek találtam, tetszett, utáltam, elszomorított, felvidított, csinált az mindent, úgyhogy meg kéne nézni még egyszer majd talán."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Rx
aktív tag
válasz #54715584 #11850 üzenetére
23 vagyok
A látvány akkor nekem is tetszett, de nem tudom mit fog nyújtani a mai filmek látványvilágaihoz képest...
Most lesz egy kis időm és bepótolom azt a sok sok filmet amit eddig nem tudtam megnézni, köztük lesz a Casshern újranézése.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
whitezo88
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #11853 üzenetére
nem vesztettél semmit... középiskolai házinak még elmegy a szint.
-
spanyoll
addikt
válasz TazLeacher #11855 üzenetére
Sok sikert hozzá, nekem is kellett idő míg rákészültem, utólag azt mondom okkal. Érdekes film...
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Viszlát
addikt
Pitch Perfect (2012): kezdtem már kicsit túlcsordulni a három hetes netnélküliség utáni kompenzációban, úgyhogy beütemeztem ezt is, könnyed kikapcsolódást vártam és meg is kaptam. Bár nekem Anna Kendrick szimpatikus (a 50/50 csak miatta volt nézhető), sajnos nagyon bugyuta szerepet kapott, Anna Camp simán lejátszotta, bár neki amúgy is jól áll a kissé genya, de azért szerethető karakter. Az ausztrál csaj vicces, de néha azért túlzásba viszik, ráadásul az előzetesben elnyomták az összes jó poénját, sose fogom megérteni, mi a jó ebben. A zenék úgy ahogy elmennek, bár aki nem bírja az acapellát, annak édesmindegy.
4,5/10
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Rx
aktív tag
válasz bagyulajuve #11863 üzenetére
Igen azt én is olvastam, hogy egy anime sorozat alapján készítették és nem kevés pénzbe került.
Ráadásul ha emlékeim nem csalnak, akkor egy videóklipp producer is közre játszott a megalkotásában.Egy komolyabb és minőségibb feldolgozásban megnézném a filmet.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Integra
titán
argo akció mozis randira milyen film?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
giigz
veterán
Taken 2
Szerintem az első rész jobb volt, de azért ez is izgalmasra sikeredett, a percek csak repültek, aztán egyszer csak vége lett a filmnek, pedig néztem volna még... Tetszett!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Integra #11867 üzenetére
Randira minimum Hobbit, én is ezt csináltam.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
pohár
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
Integra
titán
-
Zirowe
nagyúr
válasz Integra #11870 üzenetére
Másikkal?
Akinek ilyen jól megy.Amúgy az én randim is ellenkezett az elején, aztán meg beletörődött.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Viszlát
addikt
Love (2012): nem egészen értettem mit is akartak, de azért jó volt... Viszonylag egyszerű az üzenet (és jó), de nem igazán vágom miért kellett hozzá ez az elvont körítés. Érdekes módon unalmasnak nem mondanám, pedig nem egy kapkodós tempójú film, viszont aki szereti a gondolkodós dolgokat, annak nyugodt szívvel ajánlom.
6/10
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Zirowe
nagyúr
Miért kéne átfogalmazni?
Végül még tettszett is neki.Jhonny06:
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Haha..
Volt bnőm kijelentette, hogy soha nem fog scifit nézni.
Nagy nehezen rávettem, hogy nézzük meg a BSG felvezető minisorozatot, és rögtön imádta.Szóval attól még, hogy egy lány elsőre irtózik egy filmtől, nem biztos, hogy az végül nem fog neki tetszeni.
-
törölt tag
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spanyoll
addikt
Tetszett a film, bár kicsit eseménytelen volt számomra. A végén eléggé kiakadtam még akkor is, ha kiszámítható volt és tudtam előre, hogy mi lesz.
kicsispoiler BÁR én lezáratlannak tartom a végét, de ez szerintem mindenkire rá van bízva.kicsispoilervégeMindettől függetlenül többször is nézhető besorolást kapott tőlem.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Integra
titán
válasz Zirowe #11875 üzenetére
péntekre közbeiktattam egy harmadikat, de vele vacsora
most jöttem meg argo-akcióról, esküszöm, ez az affleck gyerek megtanul filmeket készíteni, nekem bejött. nem egy agyvelő loccsantó akció, sokkal inkább egy beszédre és feszültségre épített film. aki ilyeneket szívesen néz, annak ajánlott.
-
somasz
addikt
End of Watch
Hát ez nagyon jó volt, kézi kamera megadta a módját, ott voltam velük. Nem volt zavaró. Az ökörködések, a szívatások, minden ült, a végére pedig megadták a módját a komoly befejezésnek.
Egy kövér 8-ast megér.Michael Pena bőven hozta Gyllenhallt, most már miatta is várom a Gangster Squadot...
Anna Kendrick pedig most volt számomra először nem idegesítő.Tuti, hogy meg fogom még nézni.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Integra
titán
egy újabb zsékategóriás csoda, dog soldiers..
-
félisten
-
baluka26
nagyúr
Trainspotting 8/10
Nagyon jó kis film, komoly témával, nagyon jó atmoszférával. Érdemes volt megnézni, nagyon élveztem. Az első 40 perc kiváltképp vicces is szerintem.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Rx
aktív tag
Valami jó horror filmet tudtok ajánlani?
Jöhet több is, mert bár elég sokat láttam mostanában nincs semmi említésre méltó.A Sinister-rel még várnék amíg lelkileg nem készítem fel magam egy esetleges 3napos álmatlanságra.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Integra
titán
válasz FoxiestFox #11894 üzenetére
igen, engem is meglepett..
éjjel nem adtam volna neki felét sem. most sem.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mephi666
nagyúr
válasz baluka26 #11899 üzenetére
akkor ha még nem láttad és a témában "erősebbre" vágysz, akkor a requiem egy álomért-ot ajánlom... hasonlóképp a drogos téma van középpontban, de már nem úgy viccesen bemutatva, mint a trainspotting-ban (leszámítva ott 1 keményebb részt)
egyébként mindkét film nagy kedvencem, de a requiem újranézéséhez el kell telnie mindig egy hosszabb időszaknak, mert kemény film
#11901: nézd meg a requiem-et utána szerintem te is alapvetően vicces filmnek fogod tartani a trainspottingot
#11902: azt nem találtam keménynek, inkább furának... csapongott az egész oda-vissza folyamatosan... csak néztem néha, hogy mi van? újra fogom nézni ünnepek alatt, mert nyomott hagyott bennem, de idő kell a feldolgozásához... (a filmet alapul vevő klipp)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest