- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Integra #11051 üzenetére
akkor nincs más lehetőség, gyógyszertárban veszel kis aranyos Cheetos-ra hasonlító füldugót, aztán alszol egy kellemes ~2 órát
aztán frissen, kipihenten meg lehet gyúrni
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
littlelion21
addikt
Unforgiven (japán remake) teaser
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #11064 üzenetére
jöhet jöhet
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hoffman_
nagyúr
válasz littlelion21 #11064 üzenetére
uuuuuuuuuuuu, ez must see!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
rt06
veterán
rza with iron fists
rza elso rendezese, es valoszinuleg a zenet is o valogatta, ami helyenkent erdekes (nem rossz, csak furcsa), de a film mindenkeppen jo lettPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Rx
aktív tag
Egy kis kedvcsináló:
Sinister trailer [horror 2012]Aki esetleg látta az mondana véleményt?
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
brownus
veterán
perfect sense (2011) - egy nem átlagos vírusos, apokaliptikus film, aminek a középpontjában egy szerelmes pár van, kettejük "harcát" mutatja be a film, 8/10. engem sokkolt a film, volt, hogy a könnyeimmel küszködtem. utána készítsetek be a lejátszóba egy lélekmelengető filmet szükség lesz rá...
push (2009) - különleges képességekkel rendelkező embereket gyűjtenek be, semmi extra, egynek jó volt. 6/10.
resident evil - legújabb rész, kb az egyharmadánál kikapcsoltam, majd shiftF8... az összes közül a legrosszabb, már nem kellene erőltetni ezt a szériát
twilight bd part 1, két cigivel is minősíthetetlenül fos, híg fos.... nem pontozom, nem érdemli meg...
SuperClásico (2011) - vígjáték, dán, 7/10. érdemes megnézni, aki szereti a dán/skandináv filmeket annak befog jönni, ha nem, néhol kicsit furcsának fogja találni
(#11067) rt06, szuper, nagyon kíváncsi vagyok rá, érezni Tarantino keze munkáját a filmen? vagy ő csak a nevét adta hozzá meg egy kis pénzt? ha jól tudom producer volt.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Kitették a Hobbitot, Óbudán is van high frame rate verzió, külön írják, nem lehet eltéveszteni.
-
gyuromoj
veterán
Ilyen lesz a Lone Ranger trailer
nesze semmi, fogd meg jól[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
F34R
nagyúr
válasz gyuromoj #11074 üzenetére
webrip , hdrip . (kb olyan mint egy dvd ) van mar uncropped verzio is feliratot en meg nem lattam hozza.
azthiszem ez a leguccso release
The.Man.With.The.Iron.Fists.2012.UNCROPPED.HDRIP.x264.AC3-RESiSTANCE(#11075) Jhonny06
en nem tudom milyen lesz , valoszinu hogy az "akciodusabb" jeleneteknel nem jon rosszul az emelt frame.
en mikor a trailert neztem kicsit gyorsnak tunt helyenkent , parbeszedeknel oke , a viz csobogott mint alatt stb.. -
gyuromoj
veterán
Azóta megnéztem jobban és a kép 720p, de a hang nem jó és égetett kínai felirat van rajta. Azt hiszem várok egy normálisabb verzióra.
Aki talál vagy tud valamit a Pitch Perfect 720p sparks feliratról, az ossza meg velem is.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
TazLeacher
nagyúr
Total Recall (2012) - Emlékmás (2012)
Röviden: a régire szinte már alig emlékszem, nem volt rossz film, de nem nagy kedvenc, jelenetek maradtak meg bennem. Simán azt mondom, hogy ez az új talán még jobban is tetszett, "reálisabb" volt, mint a Marsos. Nekem nem hiányzott a Mars egyáltalán. Voltak benne logikai bukfencek, meg feltehető, "miért is?"-ek, de a film ezeket elvitte a hátán. Talán egy kicsit kevésbé lehetett volna szájbarágós, de érdekes volt, jó látvány, jó hangulat. Mind ltáványvilágban, mint úgy nagyjából nekem belefér az Én, a robot mellé, adok neki egy 7/10-et, úgy, hogy akár máskor is szívesen megnézném...viszont, ha valami, ez igazán elbírt volna egy minőségi 3D-t-t.
-
gyuromoj
veterán
válasz gyuromoj #11076 üzenetére
The Lone Ranger - New Trailer | Official Disney | HD
Nem tűnik rossznak.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
littlelion21
addikt
-
Realradical
őstag
válasz littlelion21 #11093 üzenetére
Háttez nem túl jó...
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
littlelion21
addikt
válasz Realradical #11094 üzenetére
Odaát is ekézik.
-
F34R
nagyúr
válasz littlelion21 #11095 üzenetére
en azert megvarnam meg valaki innen is megnezni vagy lesz kulfoldi review is esetleg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest