- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiserik
senior tag
válasz Kristof_94 #16787 üzenetére
Bárhogy rakosgatom, nem jön ki a 10-es chem mindenkinek 433-ból indítva csak Messinek van 8-as chem, a többi ok. Bunkó József, hiába imba, nekem nem jött be. Inkább tennék be helyére egy Schneiderlint, de egy Kante lehetne az igazi. Hogy őszinte legyek, nekem a másik 2 jómadár sem vált be. Ezt neked kellene érezned.
Nekem sokat segített hogy átálltam 4222-re (igaz, 41212(szűk) ellen visszaállok én is erre például). 2 VKP + a 2 CAM is visszazár és van szélessége a csapatnak. Esetleg ki lehetne próbálni egy 4231(szűket) is.
-
Lori82
senior tag
Valaki próbálta Aubameyangot? Most,hogy átjött a PL-be gondolkodom rajta,hogy ki kellene próbálni,mert POTM Salah az utolsó 2 hétben gyengélkedik és Sif Wilsontól sem dobtam egy hátast.Az meglepő,hogy a leggyorsabb játékos a játékban és nagyon ritkán látom ellenfeleknél.
-
törölt tag
válasz Fifaisshit #16795 üzenetére
Ez nem a VB-s kártya lesz? Nekem inkább orosz motívumnak tűnik ami rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #16796 üzenetére
Szerintem egy átlag játékos nem tud 50%-ot összehozni.
Ne magatokhoz mérjétek az átlagot. Az átlag nem is játszik minden nap.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
eM'82
addikt
válasz LedyGyuszi #16796 üzenetére
Oh, ahhoz be kellene jutnom WLbe . Divben kevés lennék, hogy onnan bejussak. Persze lehet ha nem YT videók nézegetése hallgatása közben fifáznék és csak oda koncentrálnék akkor talán egyszer DKTból nekem is szerencsém lenne (idén majdnem elsőre meg lett, annak ellenére hogy FUTot szinte csak offline jatszom, de 1 góllal kikaptam a döntőben, igy hagytam is az egészet, poénnak jó volt.)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Lori82 #16802 üzenetére
csak dícsérni tudom! sniper vagy maestro lap kell rá ,attól függ hogyan játszol...
(#16804) Szigma70:
sztem aki bejut, annak ezt ki lehet tűzni minimum elvárásként! sok olyan játékossal találkozok, hogy atya ég...
és sztem most az alacsonyabb kritériummal még jobban fog higulni a játékos állomány!
én sem játszom minden nap...(#16806) eM'82:
ha bejutsz, akkor sztem menni fog!XONE: LedyGyusziHU
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #16808 üzenetére
Hát kitüzni ki lehet éppenséggel, csak........
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Z'Z"
őstag
válasz Kristof_94 #16794 üzenetére
Saúl
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #16808 üzenetére
Kérdés milyen a match making.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Yodamest
veterán
válasz Szigma70 #16809 üzenetére
én még nem tartok div1-nél PS-en szóval kénytelen voltam a qualifi kupával tenni egy próbát, de 1.-re meglett! Igaz a döntőben már full icon csapat jött ellenem és egyszerűen a fizikai hátrány miatt nagyon nehéz meccs volt, de egy kemény 3-3 + hosszabbítás után, büntetőkkel nyertem. Teszem hozzá meg is érdemeltem, mivel 120 ingame perc alatt nem tudott megverni egy nálaménál kb 8.000000-szor drágább csapattal.
-
Stylerr
addikt
válasz Fifaisshit #16815 üzenetére
De, azzal tolja, csak ide is benéz osztani az észt.
-
Digestive
veterán
De most tényleg, ha az átlagos képeségű játékosok a div1ig eljutnak, akkor a maradék 9 osztályban átlagon aluli játékosok vannak...? Hogy is van ez? Ez olyan mintha egy Mercire mondanánk azt h az az átlag! Érzitek a paradoxont ugye!? Az átlagos player az a 4-5-6-ban tanyázik kéremszépen. Aki feljebb van az már kimagaslik az átlagból! Mondhatnánk úgy is h ti vagytok a "felső tízezer!
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
válasz Fifaisshit #16815 üzenetére
Akkor született tehetség vagy. Minden szempontból.
-
Stylerr
addikt
EA live chat csak nekem nem dob be Advisort? Pedig azt írja, hogy 0 perc a várható várakozási idő...
-
A guru
addikt
Na kérem, újabb WL a küszöbön, ahogy azt már megszokhattátok a csapat teljesen megújult.
IG felállás: [kép]
Instrukciók:
LB & RB stay back
2 CDM man mark, stay back
LAM: free roam
CAM: stay forward, free
RAM: stay forward, get in the box, free
ST get in behindCustom tactic:
60
50
Org55
50
50
Free60
60
45
CoverÉs egy kis önbizalomnövelő mindenkinek, a befektetett energia és idő mindig megtérül, a peccs után teljesen halott volt a játékom, most 2 nap alatt 2db div. 1 behúzva ( [kép] [kép] ), kitartás mindenkinek és sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
-
lanikai
aktív tag
ezt a prime Rijkaardot hogy gondolták traitek nélkül és ilyen agility/balance-szel? :/ mondjuk lehet ezért lett olcsó... pedig nagyon korrekt lapnak tűnik
-
v-man
őstag
válasz kiserik #16830 üzenetére
Köszönöm. Ezt amúgy néztem már előbb, de eddig nem tűnt fel hogy a traitsek külön fülön vannak, azért nem találtam 😂
Pepe mellett tudtok még viszonylag olcsó 86 v magasabb értékelésű lapokat mondani?[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Darabokra
senior tag
válasz Stylerr #16816 üzenetére
Te figyelj már ide, először belém álltál, de utána nem tudtál válaszolni, mert nem volt mit. Most megint belémkötsz, csak úgy elmondanám, hogy igen most a 17el játszom néha hobbi szinten, mert elegem lett a 18-ból. Szóval te osztod az észt pont nekem, te kezdtél személyeskedni, szerintem vegyél vissza egy picit.
-
kiserik
senior tag
válasz etaclan1984 #16826 üzenetére
Azért speckói vannak, nem is akár milyenek. Az M/M-meg Bakayokonál annyi embernek bejött, hogy minden második csapatban ő van.
-
Stylerr
addikt
válasz Darabokra #16835 üzenetére
Direkt nem írtam le, nem akartam, hogy elkezdd. Kedvencem az volt, hogy " Rakjátok be a 90-es Rui Costát CM-be, nincs nála jobb CM a játékba!!!" Mondtam neked, hogy van, erre a válaszod az volt, hogy nincs, mert ő 90-es..
Másrészt az átlag player szerinted DIV1-es? Ne röhögtess már. Az átlag playerek nagy része a fórumra se jár fel, nagyrészt aki ide jár a fórumra, az nem átlag player.
Veszekedést nem akarok, viszont azt sem szeretném, hogy csak a rózsaszín köd legyen. Én is a békességet támogatom, de azért dolgok mellett nem tudok és nem is szeretnék elmenni. -
MdewC
nagyúr
Styler és Darabokra!
Srácok! Tudjátok privát intézni?
Nem szeretnék több kommentet meglátni ebben a témában.
-
Darabokra
senior tag
válasz Stylerr #16838 üzenetére
Az részemről egy trollkodás volt a későbbi kommentemben említett felhasználónak, nekem soha nem volt meg Rui Costa semmilyen posztra, persze neked ezt nem kellett tudnod. Én csak magamból indultam ki, hogy többször is volt div1, de még csak átlagosnak sem tartom magam a játékban. Több millióan játszanak, a 18-ban pedig egy béna játékosnak is összejöhet egyszer a div 1, ha olyan kerete van, mert itt sokkal jobban számít kinek hány Icon van a csapatában, mint például a 17-ben.
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #16828 üzenetére
A div 1 az rohadtul nem átlag.
4-5 az az átlag. 3 az jó, 2 az nagyon jó, az 1 pedig... A játékosoknak csak a 0,9%-a kapta meg eddig a traitet ps-en, hogy feljutott (!) a div 1-be.
Hülyeségekbe kár is jobban belemenni.
Plusz a platformok között is jelentős az eltérés és nem degradálva senkit, mindenhol vannak erős játékosok. Az arányok mások csak.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
A csatar Moussa Dembele 81es lapjat probalta valaki? Egesz fasza low budget befejezo lehet, vettem egyet de meg nem volt alkalmam jatszani. Este kiprobalom
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
grimmjow67
tag
Kapuson mennyire erzodik a 8 as chem? Ferdinandba beleraktam egy icont. Es nem szeretnem ha karba menne, de vele es boatenggel csak 8 as chem lenne de gean
-
Trash
tag
Hello!
Jelenleg ezzel a kerettel játszok ps4-en. [link]
Meccs elején váltani szoktam 4-1-2-1-2 (2)-be.
Egyszerűen nem tudom tovább fejleszteni, nem látok már benne kb semmit. Pénzem nem sok van sajnos csupán 150K. Kicsit már unalmas ez a csapat.
Ti, hogy alakítanátok át? Esetleg csinálnátok belőle ey hibridet? Vagy maradnátok a pl vonalon?
150 K áll rendelkezésre illetve az esetleges játékosok eladásából befolyó pénz.[ Szerkesztve ]
-
v_atis
tag
válasz Darabokra #16841 üzenetére
Az a baj hogy messze nem annyi a lényeg kinek hány icon van a csapatban vagy if, sif vagy toty. Sokkal többet számít mikor kit és mennyire tol a gép... volt már hogy csupa színes lapos csapatot vertem nagyobb gond nélkül máskor meg egy sima gold ellen kapuig alig jutok. Vagy a kapusom esetleg csatáraim olyan szinten “elfelejtenek” játszani hogy azt nézni is rossz.
3310-t230-c75-e51-e52-5800-e72-skate-e72-xperia ray-lumia 800-i4s-lumia 735-huawei p7-iSE-iPhone11Pro-13ProMax
-
Digestive
veterán
Futbin alapján 500 alatt megáll Larsson. Ahogy nézegettem a clubom, nekem kb 300at kellene ráköltenem kb. Szerintetek van benne lehetőség? Érdemes megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest