- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar17
tag
válasz grimmjow67 #17894 üzenetére
Pont ezen gondolkodom én is..a sima is megfelelt nekem, az IF pláne, ez meg a kettő közt van.
-
#Wiall#
tag
Most nagyon azon vagyok hogy melyik ligat rakjam ki nem tudok donteni Promest vagy younest vagy cristianot ?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LendvaiFeri1 #17893 üzenetére
Valami piac-mester nem tudja ezt megjósolni?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #17908 üzenetére
Az a baj, hogy most a PL-nél nem volt olyan IF, aki Icardi körüli ratinggel rendelkezett volna és kapott upgradet. Szerintem amúgy magasabb lesz up után, de én nem vagyok szakértő.
-
thebigK
addikt
Attol fugg, hogyaz IF lapja mennyi upot kap. Salah azert volt buko, mert az IF-ek csak 1et emelkedtek, nem kettot. Icardi ha kap is upot, csak 1et fog minden lapja szerintem. En eladnam az upgrade elott a helyedben.
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
bajkesz
újonc
ez a wl eddig nagy csalódás előző héten 26 win jött össze most 18/11 állok,de ez nagyon könnyen lehetne 18/17 az ellenfeleim a semmiből lőnek gólokat nekem ronaldonak 6 helyzet kell 1 gólhoz ..
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #17909 üzenetére
Morata pont olyan volt, nem? És az IF lapja kapott is up-ot.
Bár ebből nem lehet levonni semmilyen következtetést, nincs bennük logika. Ederson és Firmino ratingjei is ugyanolyanok voltak, ugyanannyi upgrade-et kaptak, erre az egyiknek nőtt az IF értéke, a másiknak nem....
-
Datsyuk
aktív tag
válasz LedyGyuszi #17897 üzenetére
Tavaly nem, csak idén. Még a saját szabályaikat se követik. If Jesus illetve IF Firmino ratingje nem emelkedett mert az upgrade lapja nem érte el az első If ratingjét. De Ederson és Sané kapott, pedig ott se érte el....WTF?
EA direkt betett a kereskedőknek ami elég gusztustalan. És még csak megmagyarázni se tudják. -
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #17909 üzenetére
+ (#17910) thebigK
Köszi, akkor a mai nap folyamán leadom. Durran is befelé Lewa + Bathsuayi.
-
A guru
addikt
24/14 játszhatatlan fos az egész megint.
-
Stylerr
addikt
válasz Fifaisshit #17915 üzenetére
Na, arra én is.
-
lanikai
aktív tag
Icardi árát nehéz megjósolni, azt hiszem BF promó alatt jött ki, így kínálatban nincs hiány, viszont a jelenlegi legolcsóbb 88-as IF 80k, ő pedig most 60 körül megy, ha nem is jelentősen, de feljebb fog menni az ára - ha mást nem az icon sbc-k miatt, már csak 10 van hátra, abból 5-6 top játékos, vélhetően brutális követelményekkel
(#17916) A guru
pc ugyanez, 1 sec button delay az alap, jelenleg még a menü is laggol. nem is bánom, hogy kitolták egy nappal a WL-t...[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #17914 üzenetére
Ha ez számít valamit én is el fogom ma adni. Ugyanaz az elv mint smsnel, promóciós időszak alatt volt nyitható, baromi sok van belőle . Ráadásul már akkor is fika ára volt, nem hiszem, hogy akkora upot kapna, hogy felmenjen az ára. De amúgy ez csak 60k, annyira nincs nagy kockázat benne, ha megtartod sem.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz LedyGyuszi #17918 üzenetére
"Speciális" lapja de a lényegen nem változtat.
86-os volt az ő lapja. Upgradelték 84-re a sima lapját. Miért is kellene emelni a 86-os lapját? 2 rating különbség van közte így is.
Ederson új 84-es lapja nem érte el a 85-ös IF lapját és emelték 86-ra...miért?
A problémám ezzel nem csak annyi, hogy nincs magyarázat rá. Mert akkor kapjon Firmino is. Most 84-es az új gold lapja és maradt a 85-ös IF lapja 85.....????
[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #17924 üzenetére
Nekem meg addig kell vki a helyére, mert én használom is. Upgrade után veszem is vissza. Lehet addig meg beteszem a sima gold lapját , fejelni az is jól tud 😎
[ Szerkesztve ]
-
p0ty
aktív tag
nem értem ezt az egészet letoltam 12 meccset WL-ben 7 meccsig sima átlagos csapatok ifel meg rare gold játékosokkal következőp 5 meccs ellenfélnél minimum 5 ikon.. ez mi ?8 win 4 lose a mostani állásom de nem tudom felfogni hogy miért kapok már 5 meccs óta olyat ahol minimum 5 ikon.. megszoktam nézni mindig vasárnap este a top40 Pc-n csak ilyen gold 1-2 szintű ellenfeleket kapnak röhej hogy nem egymással dobja őket össze a rendszer
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #17930 üzenetére
Szerintem ne várj vele!
Bár nem tudom az 5 WF-et mikor kapja meg...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Nem tudom halucinalok-e, de szerintem az IF Locadia, nem 3* skilles lett volna. Történt valami a PL lapjaval a mostani ratingben azbmeg erintette az Eredivisiest is?
PSN: xszabikax
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #17932 üzenetére
Már mind1 320ert vittek is
-
törölt tag
válasz Fifaisshit #17915 üzenetére
Beszéltem velük chat-en a rating upgrade-et illetően.
Hát nem voltak a helyzet magaslatán, de nem is vártam mást.Megkérdeztem, hogy Morata IF lapja miért kapott, hogy lehet egy 85-ös lapnak 87-es az első in form-ja (nem emlékszem, hogy valaha láttam volna ilyet). Illetve mi a helyzet Ederson-nal és Firmino-val, miért kapott az előbbinek upgrade-et az IF lapja, utóbbinak meg nem.
Meg hogy egyáltalán miért volt szükség erre az új rendszerre, de ezt a kérdést figyelmen kívül hagyták.A többire meg ennyi válasz érkezett összesen:
"I can imagine how inconvenient it can be if you are unable to understand some points of Ratings Refresh system, I will surely look into the details to sort this for you."
"I have understood you issue my friend, this appears to me as a glitch."
Amikor megkérdeztem, hogy akkor várható-e valami javítás, akkor ezt felelte:
"Yes there are ways to fix it.
I would suggest you to report this issue as glitch on the forums and the studio team will help you with that."
No comment.
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
Simán benne van az is, hogy pl Jesuskát észreveszik és megkapja a 85-ös IF-et, mikor már mindenki eladta olcsón a 84-est Még teliholdkor megcsinálom Larsson-t, meg titeket olvaslak, de én ezt a részt már elengedtem. Nagyon rossz irányba ment el az EA.
-
törölt tag
válasz Fifaisshit #17940 üzenetére
Nem hiszem, hogy csinálni fognak bármit is. Biztos nem glitch, akkor csak észrevették volna. Direkt csinálták így szerintem, csak jó lett volna valami magyarázat/állásfoglalás tőlük.
De akivel én beszéltem, annak látszólag fogalma nem volt a dologról (meg valószínűleg úgy általában a játékról), de valamit csak kellett írnia, ezért mondta, hogy szerinte glitch.
-
#Wiall#
tag
Bale vagy promes ?
-
sz_abika
addikt
-
bvitar
tag
válasz etaclan1984 #17867 üzenetére
Igazából nem találtam meg az olasz jatekosaim, de mindegy. Mikor kapják majd ezeket az upgradeket. A régi lapok is megkapják?
Más: MdewC Belotti ha majd lecserelem melyik olasz csatár illik majd Dybala melle jobbra? 86-os Bonaventura lenne mögöttük (egyébként az a lap eléggé betyáros lett).
Más: költői kérdés: szerintetek aki játszik ezzel a játékkal van olyan aki nem utalja , de mindennel jobban ezt a sz.rhazi EA-t. Komolyan ha lenne 3 kívánságom a világbéke és a rak ellenszere után én tuti azt kivannam hogy menjenek csődbe es dolgozzon rabszolgaként aki ebben részt vesz!
-
Digestive
veterán
A felspécizett Fernandinhonál az egyik EA munkatárs valamit nagy benézett és picit feljebb húzhatta azokat csúszkákat, mint amit kiadtak neki feladatban... Parádés lett, mindenhol ott van, minden labdát begyűjt és olyanokat lehet vele lőni h elszégyenlem magam!
-
LendvaiFeri1
addikt
Mennyire életképes?
-
Fifaisshit
őstag
Nah WL helyzetjelentés
Hat úgynez ki nem csak szerencse volt a multheti Full kész van a csapatom idénre mindenki tökéletes.
És a lőtt passzos tiki taka kapu előtt kicsibe hatásos
7/6al allok most éppen
Az új IF Fernandinho nagyon jó lett csak úgy mint az uj POtm Sane
Larrson 7/12 produkál eddig -
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #17947 üzenetére
Barza helyett Chiellini?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest