- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Nevetséges hogy 2:0 után a gyerek balotellivel fel alá futkárózik és a gép elveszi automatikusan a labdát. Gratulálok EA, assisted pass assisted shoot assisted defend a WL-ben nincs olyan hogy assisted player irányítás ? Lehetne az hogy a player csak fut és fut nekem meg nem kell semmit nyomnom és magàtól csinál mindent ?
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
válasz ShiberMonkey #16103 üzenetére
Ha a jobb felső ravaszt nyomod védekezés közben, akkor pontosan ez történik.
-
dudu5130
őstag
Egész héten finesse shotokkal lövöldöztem a góljaim nagy részét, naná, hogy ma semmit nem ér már
-
Aguinaga
őstag
válasz gab.gergely #16101 üzenetére
aha, szerintem is vastagítottak.. édes anyukájuk térgye kalácsán.. vagy a szennyvízlevezető csövön, úgy ömlik a fos a pakkokból, de lehetőleg, hogy minden szarkupacból 2-3 darabot adjon ám, úgy.
Tele a transfer listem duplikált emberekkel, de egy értelmes, vagy csak egy 70-es IF se essen ám, nehogy[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
scholl
tag
válasz etaclan1984 #16094 üzenetére
Thiagot tippelnek redditen, a spanyol / bundes sbc miatt
-
Fifaisshit
őstag
Hat Gyulam látom omlott a szar rendesen :/
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Fifaisshit #16109 üzenetére
ház ilyen ez a pop szakma, most egy darabig megint marad a gyűjtés...
pár sbc lap azért jött...
otw tinglitangli, otw rashica vagy ki, if illarramendi, if Lopes, Pjanic, alderweireld...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Aguinaga
őstag
válasz LedyGyuszi #16110 üzenetére
35 pakkból?
Ezek nekem a szezon nyitásai lettek volna...PSN: OldSlowhand74
-
LedyGyuszi
addikt
-
lanikai
aktív tag
remélem J-League lesz az egyik
yay
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Francba, erre a Cristiano SBC-re kellett volna készülni. Gondolom price fixelve lesz szinte az összes japán ligás játékos.
-
getdizzy
aktív tag
Se spanyol se angol liga...
Thiagot kb eddig hasznalni sem lattam, a cristiano meg kezdo ugy sem lesz
Nekem ez csalodas lett most
Basszakmeg[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Kb megvagyok a japánokkal, de tudtok mondani pár szót Cristianoról?
Az ezüst lap gyakorlatilag nincs, a paramétereket látom, de milyen ingame a srác...Mert lehet akkor inkább eladogatok.
[ Szerkesztve ]
-
p0ty
aktív tag
Valaki tud valamit mikor jön a winter upgrade?
-
chop
őstag
Vigyetek mar el legyszi a boxomat, mert sajnos visszaestem es ujra jatszottam ezzel az atokkal.
[ Szerkesztve ]
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz A guru #16104 üzenetére
Ismerem a csapattárs hívást, csak azt a gombot nem tudom amikor a lövésembe oldalról belefutnak és blokkolják valamint azt hogy senki nem akar védekezni mert azt is csinálja a gép
Komolyan mondom hogy amit egyesek labdarúgásnak hisznek az nevetséges. Elképzelem ahogy Balotelli a csatár-védő-középpályás és ha Ő nem szerel akkor ennyi vége mindennek -
sz_abika
addikt
Miert kell egy kek-piros mezes meccsen a kibaszott bironak is kekben lennie???
Kurvara nem 1x passzoltam masmerre miatta. Gratulálok EA, 17pont, DIV2, nincs feljutas. Time to drink.
PSN: xszabikax
-
BenXL
tag
Ezazzz Bundesliga És milyen packek.... A transfer listem is ezzel volt tele, holnap szerintem kb mindet ki is tudom rakni
-
LedyGyuszi
addikt
válasz sz_abika #16125 üzenetére
igen, sajnos ezt már évek óta nem tudják javítani...én el sem indítom a meccset, ha vmelyik ellenfelem a piros vmilyen árnyalatában van...
(#16126) BenXL:
én ki is raktam! még van egy raklap játékosom, akiket el tudok adni...
megvolt az összes spanyol bundeses, akiket szintén szép summáért vittek...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
Most majdnem törött a kontroller.
2 meccs majdnem kuka az miatt, mert a játékosok hátul maguktól (!) ütemtelenül próbálnak szerelni vagy becsúszni és mellé szerelnek! Ebből kaptam gólokat...
Egyiket így is behúztam, de rohadt idegesítő.
Lehet lehúzom még jobban az agressziót.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
sz_abika
addikt
válasz LedyGyuszi #16127 üzenetére
En xmas mezben voltam,az ellenfel vilagoskekben, es betette a vilagoskek birot... Nem stadion függő esetleg a biro? Mert akkor lehet megértem a kotelezo valtasokat a legutolsó patchhel
-
dudu5130
őstag
Amúgy mióta van a WL-ben, hogy az ellen az én csere mezedben játszik? Nekem ez új.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz etaclan1984 #16063 üzenetére
Nekem van 3000 jatekos a klubban, De csak kb 100at mutatja belole a futbin...
-
sz_abika
addikt
válasz s0p0q0r #16134 üzenetére
Lapozd végig őket a clubban!!
Más: Actually, the pros play the FIFA 18 esports version which features all FUT cards and different gameplay. As Hashtag Ryan and other pros have pointed out, the game is much slower, which potentially suits the more conservative nature of pro vs pro matchups. In fact, Ryan called the gameplay even slower than kick off matches.
[ Szerkesztve ]
-
p0ty
aktív tag
csak nálam van Delay PC-n? mármint nyomom az ember váltást és vár egy kicsit nem olyan mint mondjuk SB-ben hogy egyből vállt vagy seasonben hanem vár kicsit meg oldalra húzom és nem akkor fordul az ember de ezek a delayek csak WL-ben vannak nekem season és SB teljesen tökéletesen megy..
Új észrevételem hogy az ellenből mindig tol 1 középső védőt a játék Bailly Varane páros Varane mindenhol ott van Bailly kb sehol se volt és megnéztem ratingnél 9.0 Varanenak míg Baillynak csak 7.5 elég fura hogy előtte lévő meccsen is csak az egyik középső védő csinált valamit.. és mind2 oldalról támadtam nem csak az egyikről ahol Varane volt kicsit fura de majd még kiderül hogy véletlen volt ez vagy most ez az új dolog -
s0p0q0r
aktív tag
válasz sz_abika #16135 üzenetére
Lapozgattam en oda vissza, De semmi. A futbin nem pipalta ki importnal a 4 kis kort. Csak akkor ha meg nyitottam a webappot egy masik fulben is, akkor viszont egybol finishedet irt ki, nem is kellett lapozgatnom a klubban.
.
Mas:
Szerintetek kirakjam a Japan sbc-ket vagy inkabb a biztos 150k a kiarusitasbol?[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
10 meccset lejátszottam most a WL-ben, sokkal jobb a gameplay mint múlthéten, 10/7 volt már jobb kezdésem, de rosszabb is, a csapat szépen muzsikál egyelőre, utsó 20 meccsre pedig Hernández helyett loan prime Sheva fog játszani, ha bejön akkor megcsinálom az SBC-jét, amivel kb 400-500k-t tudnék spórolni, vagyis lehetne máshol fejleszteni a csapatot.
-
MdewC
nagyúr
Elhantoltam a hátsó kertben ezt a 442-t, csak halkan és sunnyogva, hogy a szomszédoknak ne tűnjön fel.
-
eM'82
addikt
5, szinte semmilyen meccs után eladtam (4 gól, 1 assziszt).
közel 1,2 milla ne álljon már egy játékosban, akiből nem tudom kihozni a maxot. Nem feküdt a játék vele.
Persze lehet, ha lett volna még elöl egy Dybala, akkor Del Piero is máshogy muzsikált volna.Vettem helyette Neymar + Messi pakkot. Elöl most OTW Mbappé + Neymar, CAM-ban meg Messi.
Ár/értékben nekem megérte. Messi "akciós" volt. 840 volt éppen a legolcsóbb, már majdnem megnyomtam, mikor még egyszer rákerestem, erre 780-ért kitette valaki... Buy It Now . -
Szigma70
addikt
Imádom az ilyen csapatokat, ahol effektiv senki sem tud védekezni a cb-ken kivül, de mégis istenek. Átmenni lehetetlen, bezzeg az ő 5 támadója átsétálgat a komplett csapatomon. Konkrétan Insigne és Mariska feltartotta a komplett támadósorom
Vicces egy játék ez.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
MdewC
nagyúr
Engem vmi barom elátkozott sztem. Hihetetlen milyen gólokat kapok.
Lehet finomítottak az új patchben, de minden meccsen kapok olyan gólt, ami egész egyszerűen szerencse. Odapattan, visszapattan, elcsúszik a védő stb stb stb.
Nekem meg nem fekszik, hogy lassabb lett a game. Ennyi.
Borzasztó mennyire szerencsétlen lettem, hiába a nyomasztó fölényem a meccseken, nem tudom előnyömre fordítani, mert a védekezést meg felhúzták.
A góljaim 80 százaléka kontra, az is mákból.
Szigma: csak megcseréli Bonaventurat meg Di Mariat... Ez semmi. Nekem is Dybala CDM, mert nem költök átalakítókra és cserélnem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Aki pedig eddig nem használta a saját cointaint, az nyomja folyamatosan...
Helyette fog védekezni a gép. Ennyi az egész ezzel az új szisztémával. Leköveti a támadót és blokkol, vagy labdát szerez. Elég ha embert váltasz és nyomod tovább, aztán csak találsz egy kontra gólt. Ez tolják a nagy elit srácok.
8/2 megint egy parádé, tuti én lettem hót balf@sz... Aha, persze.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Vissza álltam SIF Agueroval 41212 szűkre.
Próbáljátok ki:
A labdást ne támadjátok, a kp-val folyamatosan nyomjátok az L2 + R2-t, meg a saját cointaint és így zárjátok a sávokat. Nem kell rárongyolni, csak zárjátok a sávot. Elvétve csapat társ cointain, de a CB-ket ne hívjátok ki.
Bele fog hibázni az ellenfél. Siralom.
Bocs, mindezt ultra def-ben, hogy egyből lehessen kontrázni.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Én is a 41212-t tolom, PTG Jesus és SIF Aguero a csatársor, IF Firmino pedig irányít, de nekem kevésnek tűnik az 1 CDM, 4231-el meg nincs meg elől a 2 csatár, nem lehet tolni a kényszerítős kombót.
L2 és az R2 támadásnál mit csinál? Mert nekem át van állítva a kiosztás, és csak így tudom beazonosítani, hogy mit mondasz. Tehát gondolok itt erre, hogy pl kényszerítőzik vagy driven pass, finess shot?![ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Én most 4-3-3 (4)-ben tolom. A két szélső cm és az lb rb stay back. A 3as támadó szekciót meg előre zavarom. A középső cm meg szabadon rohangászik. A csapat szélesség 40 alatt, pressure, aggression 60 és a többihez nem nyúltam.
Nekem ez most nagyon bejön. Főleg a második félidőben. Lozano-Son-Sbc Promes...
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Kolléga, tudom, hogy a szűkben tolod, én is abban tolom nyilván.
Pont azért írtam, hogy mivel nekem át van állítva, ezért arról tudom beazonosítani, hogy ott a támadásban mit csinál, amit védekezésre használsz. Ennyire rosszul fogalmazok? Próbálom akkor úgy kérdezni, hogy mikor nyomod az L2+passzt mit csinál, illetve mikor nyomod az R2+passzt mit csinál?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs