- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Lehet tudni, hogy a Valenciás Rodrigo meddig lesz sérült?
-
kiserik
senior tag
válasz Kristof_94 #16552 üzenetére
Elvileg már teremben edzett.
Más: SIF Salah megérett az eladásra. Nekem nem jött be. Vagyis jó, jó, de nem ér annyit. Nincs az az OP érzésem vele, hogy 300k-m benne csücsüljön. Megvárom, hogy feljebb menjen az ára, és lapátra teszem. Már csak azt nem tudom, hogy ki jöjjön helyette: IF Miki, vagy IF Willian?
-
Kristof_94
nagyúr
Egy TOTGS Yedder - Messi csatár páros köré milyen csapatot építenétek? BPL az alapcsapatom, köréjük tudnám a legolcsóbban.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Fifaisshit #16548 üzenetére
Tényleg nem. 16oson belülről vagy driven a hosszúba vagy erőből fel a rövidbe vagy erőből fel a hosszúba, egész közelről pedig belsővel leheletfinoman. Ez a finesse drivent nem ismertem.
-
A guru
addikt
válasz Daniel0723 #16556 üzenetére
Az szép, hol játszatod, hogy ennyi gólt lő? Nálam inkább playmakerként érzi jól magát.
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #16557 üzenetére
Nem tudom mennyi a keret, de valami ilyesmire gondolnék. Persze in game úgy variálod ahogy csak jól esik. [kép]
-
Daniel0723
csendes tag
válasz Kristof_94 #16562 üzenetére
ha meccs közben rakod át cam-ra max chemivel,akkor fasza ott én néha cm-ként játszatom..
Apple iPhone 6 Gold
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #16562 üzenetére
Szerintem tudja vállalni, bár én inkább Messit játszatnám CAM-ban.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi nektek!
Megcsináltam az MM-t és a premium playersből jött egy James Rodriguez. Lehet eladom, mert még így is kellene a Bayern SBC-re vagy 90k-t rákölteni, annyit meg nekem nem ér egy mega pack.
Így most van majdnem 200k, plusz 9 ptg Rodrigo, remélem felépül.Szerintetek ki lehetne a következő játékos/ikon, akit célként lehetne kitűzni?
Illetve ha van 2 spanyol Bundes játékosom, őket érdemes még tartogatni vagy adjak túl rajta?
-
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #16565 üzenetére
Mégis hova tartogatnád már a Bundes spanyolokat? 10K-ért el lehet adni, persze hogy add el.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #16568 üzenetére
Miért nem próbálsz előbb egy IF-SIF De Gea-t? Lehet ugyan olyan jó, csak kevesebb zsetonba kerül!
-
dejvid8
őstag
Na, gondoltam ma este is játszok egy draftot, ezt is sikerült megnyerni
Eddig tök jól működik a draft, multkori draft győzelem után jött egy Courtois. Legalább egy olyan értékű playert most is elfogadnék... Azért megvárom a holnap 19 órát, hátha.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #16569 üzenetére
Meg aranyat se próbáltam
Nem tudom annyira nagyon nagyra tartják hogy tuti sokkal jobb mindnel -
Fifaisshit
őstag
válasz Daniel0723 #16526 üzenetére
4000min 5000buy now
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #16571 üzenetére
Hát akkor érdemes azt először!
-
MdewC
nagyúr
Na megint keretfrissítés. Minek?
Ma nem az a pörgös a gp, gyenge ellenfelek, belassult késés. Régi szokásos, nem tetszik ma.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Tigibeeb
tag
Hello
Valaki már tapasztalt ilyet? :
Tegnap reggel óta nem tudok belépni az Origin fiókomba:
Ez az üzenet fogadYour credentials are incorrect or have expired. Please try again or reset your password.
Probáltam password resetet de nem kapok semmit az email-omra...
Ellopták volna az acc-om ?
Ha meg megváltoztatja vki a jelszot vagy a mailt, ellenörzö kodot kapnék a mailcímre nem ? -
MdewC
nagyúr
Vitality Rocky abbahagyta, mert szerinte irányíthatatlan a game. Sok pro vele együtt kivan a 18-ra: [link]
[ Szerkesztve ]
-
gabigyerek
senior tag
Komolyan ez a TIF Son brutál. 36 meccsnél járok vele és 45 gólnál.
Ez az 5WF már Belotti esetében is hasznosnak bizonyult alsóbb divekben, de most nagyon durván hasznosítható. Mindegy merre fordulok le és tekerés, beakad. De messziről is hatékony. Eddig a legjobb ST-m ever
[link] Tegnap a távolik eléggé mentek, volt egy Pogba és egy Mooy lövésem is 30 ról ficakba, azt sajna nem mentettem le.PS4
-
nyervi
aktív tag
srácok, hogyan kell jelenteni ezt a sok köcsögöt, akik 2mp-ig sincsenek játékban. ma megszámoltam 11 jött egymás után draftban, mind orosz. mire játékhoz jutottam elment a kedvem az egésztől
-
LedyGyuszi
addikt
ez a játék már régen nem az, mint ami kijött...
szinte csak 80+ paces játékossal tudsz érvényesülni!
fuss forrest fuss, majd 16-20-ról driven shot, ami nem is szélre megy, hanem a kapus mellé egy méterre, ráadásul addig a légy 5ször rászarik a labdára, mégsem tudja a kapus kipiszkálni...
BPL team, 41212(2) szűk alakzat, 8 játékos sündisznóban és baszkodd előre a labdát az első 3 embernek, akikkel mehet az átlós passz a 16osig, onnan driven shot... Ennyi az egész!!!nem baj, nem adom fel az egyéniségemet! Maradnak az egyedi felállások, bundes teammel!!!
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
sz_abika
addikt
Jók voltak a pakkok...Cultural exchange + MM = DIEGO F LOPEZ
Igazán megérte vagy 25kt rákölteni. Remélem lesz mar valami valentinnapos jutalom az EAtől és nem csak én szpk
PSN: xszabikax
-
Fifaisshit
őstag
válasz LedyGyuszi #16583 üzenetére
Ezt a 80+os peaces dolgot így február közepén is cáfolom és hülyeségnek tartom csak mindneki arra épít és már el hiszitek hogy így van de akkor is baromság .......a többi igaz
Szabi tuti lesz, és már látni is hiszen ha megfigyelés amikor csomagot nyitsz piros a háttér úgy ahogy halloweenkor narancssárga volt TOTY kor kék stb stb
[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
válasz Fifaisshit #16585 üzenetére
Igazad van, hülyeség a 80+! Inkább 90+ !
Van egy új ikonra pénzem. Rui Costa vagy Sheva-n gondolkodok. Mindkettő megy majd bele Henrybe, de addig olyat szeretnék akit tudok is használni. De a mostani felállásba nem tudom belerakni egyiket se, cserének meg luxus lenne. Szerintetek ?
[link]
vagy
[link][ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz etaclan1984 #16586 üzenetére
Én 75alatti kozeppalyaval is tudok érvényesülni és 75 alatti vedokkel is ......és továbbra sem kapok olyan gólokat hogy kiugratjak lefut és gol......
Lehet én vagyok a hülye de ez a 80+ nekem olyan mint a BPL fóbia ..... -
nyervi
aktív tag
válasz sz_abika #16584 üzenetére
nálam most elég jó nyitások voltak, dobott egy Reus-t, sima gold pack-ből egy totw Walcott-ot, bónuszként 2 spanyol bundásligást,amit rögtön vittek.azt hiszem egy ideig nem kéne nyitnom semmit
szerintem valamit dobnak valentinra, mert csak néztem, hogy mi ez a piros fíling
-
Lori82
senior tag
válasz Kristof_94 #16572 üzenetére
Utolsó 15 csomagból amiben volt prime gold is a legjobb játékosom egy N'Zonzi (PC) .Nekem ömlik a fos.
-
gabesz82
őstag
válasz etaclan1984 #16586 üzenetére
+1 Sheva
Csak hogy legyen ellenpélda is... nekem a Cultural exchange French connectionből dobott egy 92-es IF Higuain -t
[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
Lori82
senior tag
válasz Francesco003 #16515 üzenetére
91-es nekem sem jött be,de én valamiért nagyon akarom Aguerot POTM Sané és Sterling közé,így ha ő lesz az új POTM és nem kell IF Aguero csak sima az SBC-hez újra nekifutok.
-
gabesz82
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz etaclan1984 #16580 üzenetére
Ez durva.
Jól bemondta, hogy a lóvé miatt van kuss.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Lassan nekem is elférne egy Ikon
De , hogy is van ez? Az ikonok mindenkivel linkelnek? Vagy mire kell figyelni?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest