- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #17451 üzenetére
A FIFA-ban semmi nem igaz! A FIFA kb. annyira valóságos, mint amennyire Angela Merkel nőies...
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #17451 üzenetére
De a kivétel erősíti a szabályt
Más
Este 1 vereségem volt, na ki ellen? Persze, hogy egy lengyel győkér ellen.
Vezettem 2-0 ra. Második félidőre átált 41212 szélesre, balon Carasco, jobbon Callejon
Abból állt a játék ezután, hogy Callejon elfut a szögletzászlómig, bebassza át a másikoldalra, ahol ott áll a 18-osom sarkában Carasco, mellel leveszi, kapásból gól. Ezr mefcsinálta 1x. Mondom szép volt, de mák.
Megcsinálta a következő támadásnál ugyan ezt. Na mondom faxa. Attettem Walkert a bal oldalra, mondom majd ő befutja Callejont. Lófaszt. Megcsinálta mégegyszer. 10 perc alatt 2-3 oda.
Ezekután ha nála volt a labda, levitte a szögletzászlójához, és ott őrizgette a labdát.
Felidegeltem magam, és 3 emberét kellett lecserélnie sérülés miatt, nekem ez 2 pirosat megértEz a játék.
Hogy védekezed ezt le?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
gabigyerek
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
Lukakunál van jobb LB a Serie A-ból, ha Sandrot figyelmen kívül hagyjuk?
-
peetie1
aktív tag
válasz Kristof_94 #17456 üzenetére
IF ghoulam shadowwal.
-
kiserik
senior tag
Talán IF Ghoulam, de nem olyan nagy a difi.
-
peetie1
aktív tag
válasz etaclan1984 #17442 üzenetére
Ez nem tűnt fel, de mintha a szögletekkel tettek volna vmit, 12 meccse nem fejeltem gólt az okos-szöglet kombival. Előtte meg volt h meccsenként 2-t is. Persze lehet h véletlen, próbálkozom vele ugyanúgy tovább.
-
törölt tag
válasz Szigma70 #17453 üzenetére
Igaz a mondás, csak itt pont nem ez a kivétel.
Az IF (és MOTM, TOTGS) lapok mindig ez bizonyos értékűek az eggyel alattuk lévő laptól függően, egész pontosan így szokott lenni az esetek 99%-ában: [link]
Már évek óta ezt a "szabályt" követik a winter upgrade-kor is, a 85 alatti lapoknak nem kell elérniük az első IF értékét.
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy valami vicces is legyen!
-
Szigma70
addikt
válasz #16514048 #17460 üzenetére
Igen, így a helyes, túlképp erre gondoltam, csak nem ezt irtam, mert nem volt kedvem ennyit irogatni
Ezért írtam, hogy nem minden IF kap uppot, mert ha pld. egy 75ös-77-es lesz, vagy ha egy 81-es 82-es, akkor az IF marad. De lehet ez sem igaz.
Nehéz spekulálni, lehet meg sem éri
Uppnál előfordulhat pozimódosítás is? Mert ha Mbappe kap, akkor tuti RW lesz, így az ST aranylapja lehet kincs lesz
-
Fifaisshit
őstag
válasz #16514048 #17460 üzenetére
Nem is értem a vitat annyiszor leírtuk
Mi történt az elmúlt 2evben
Nem kell hozza matek diploma .
Pl 80 felett
81es jatekos 84 IF 83 upgrade 85 lesz az IF82 jatekos 84IF szinten 84upgrade 86 lesz az If
A lényeg ugye tulajdonképpen az, hogy “megmaradjon” az upgradelt játékosnak az IF növekedése ami ugye mindenk tudja hányás ratinget hányas IF jár és ugye a “szint ugrás “ is a szokásos szerint történik .
(83>>85If ,84>>86If felette pedig ugye mindig egyel no csak a szám )Bocs ha okoskodásnak tűnt nem annak szánom
Közben most nezem hogy van link amit írtál korábban
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
@ Fifaisshit
Sztem nem gond, ha valami fontos, és többször le van írva jólValaki mondjon valami okosat Mbappe helyére, mert nálam nagyon rapszódikus, az OTW lapjára meg most nincs keret, így ICON is kizárva sajnos.
A chem fontos számomra, az alakzat nemKöszi
[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
Még hogy a PL játékosok vannak túlhúzva..Div 2 ben a gyerek behozza középpályára Alejandro Gomezt és ellöki vele Savicot meg a teljes támadó soromat a kemény 58as fizikájával. Hát szakadjon az ilyen nyakába egy mázsa sz*r..
Hja és ugyanez van kb a csoda Mertenssel meg az izmos Dybalaval is . -
sz_abika
addikt
Bestócoltam 20kért IF Carvalhoból, mondván jól jönnek majd Ikon SBCkbe, de ahogy látom hogy megszaladt az ára, befektetésnek sem voltak utolsóak...
Ja és remélem nem jön TIF Bailey, mert akkor mindmeghalunk és vége a Lozano hypenak is.
PSN: xszabikax
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #17467 üzenetére
IF Falcaot próbáltad? Nagyon lassú vajon?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #17472 üzenetére
Az a posztja. Pontosabban cf. A lényeg, hogy középen legyen.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #17472 üzenetére
Még annál is jobb. Az ifi verzió is tökéletes CAM.
Kevesebb meccsen, de nálam is bőven 120%-os a kanadain.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Pringoo
újonc
Sziasztok! Tudom tegnap feltettem ez ta kérdést de ha esetlegvalaki tudna segiteni megköszönném.
Egykis segitséget szeretnék kérni. Egy olyan problémám lenne hogy amióta megjelent a fifa 18 azóta játszom vele és a mult héten beakarok jelentkezni és ezt a hiba üzenetet irja ki állandóan és kilép. Már frissitettem a DirectX-et és a videokártyámat a gyártó honlapjáról ( gigabyte geforce 1050TI ) és csak a menüig tudok eljutni ottis ugy is hogy semilyen beállitás ismétlem semilyen beállitás nincs meg mind elveszett valamiért. Megpróbáltam mindent csinálni amit mondtak a videokban
https://www.youtube.com/results?search_query=fifa+18+directx+
De semmi nem segitett esetleg valakinek valami ötlet? Még annyit hogy mással is játszok azon kivül és minden megy vele normálisan ezt csak a fifánál tapasztalom. Win 10 em van 16 gb ram
Köszönöm -
LendvaiFeri1
addikt
Nainggolant megéri megvenni Marchisio helyére?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
peetie1
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #17482 üzenetére
Én kipróbáltam az IFet, de nekem a 3* wf miatt nem jött be. Még a CDMtol is elvárom h 4* legyen neki 🙂 igaz Marcit sem szerettem, de végül Rijkard lett közepén bal oldalt Hamsik anchorral tok jó, jobb oldalt meg SIF SMS shadowwal.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Szerintem eleg fasza, amig nem kerul ziccerbe, ami a bal labara jon ki. Tapasztaltam...
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
#Wiall#
tag
Próbálta valaki az if carrolt van értelme használni egy hawk lappal dobna a sebességén is vay inkabb keressek masik csatart ?
-
MdewC
nagyúr
Mind a kettő nagyon jó, de Radja jobb védekezésben.
Nálam most: Prime Petit és SIF Savic shadow és Radja basic, utóbbi jobb oldalon a lába miatt, ott nem jön ki a 3 wf hátrány. De jobb ha van 4 vagy 5 wf.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
bobooo
addikt
Fifa title update - Február 20
PC-n elérhető, konzolon jövőhéten
Közben szokásos keddi MM:
Glasgow R - Midlothian
Liverpool - Westham
Sevilla - ATM
Besiktas - Fenerbache[ Szerkesztve ]
-
ShiberMonkey
senior tag
valaki pár meccset ?
-
syabi001
csendes tag
Liverpool-West Ham...rohadj meg EA
-
ShiberMonkey
senior tag
Komolyan felesleges vennetek/venni bárkit az egész egy hatalmas script. 3:0-ról kikapok egy olyan csapat ellen ahol Lukaku (77) a LB sima Allan a középpálya, egy Manolas a CB jó vicc az egész.
-
bvitar
tag
Én Ricardo Rodrigezt jatszatom ott. Sebészi szögletei miatt tettem be, de szerintem teljesen rendben van. Tegnap egyébként a WL kvali döntőben te ejtettel ki szerintem 3-1-el. Megismertem a csapatod. Ikonok között V. Van Dijk és karácsony Herrera. Te voltál tuti ☝️😁
-
ShiberMonkey
senior tag
Amúgy miért nem csak egy fényképet raknak be a játékosokhoz ? ugyan úgy legyenek színes lapok meg minden csak ne legyenek statok full felesleges. egy olyan csapattal ahol minden poszton legalább 4 ponttal jobb vagyok hogy kaphatok ki 3:0-ról úgy hogy a 3. utàn hiába voltam attacking balance vagy defensen ? és ez az új patch óta van így. Ha vezetek tuti jön a fordítás gyakori tényleg. WL-ben is ez volt 2 hete 6-8 meccset buktam zsinórba miután vezettem 2:3-0-ra.
Nem lehetne a koncepciót kicsit átvariálni ? Legyen nehéz egy 2-3 gólos előnyt kialakítani (tényleg domináljon valaki ehez) és legyen ugyan ilyen nehéz onnan elbukni. így ez bohócság. 3 gólról melyik csapat kap ki ? -
thebigK
addikt
válasz syabi001 #17491 üzenetére
Adom. 30 MU, Chelsea jatekos figyel a transferlisten...
VISZONT! A sima gold players packbol jott egy 87es Firmino
Megtartom. Vagy eladom kesobb, vagy valtok PL csapatra.“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
#Wiall#
tag
Ez a lukaku mitől olyan op játékos irnátok értékelést mert megragadta a fantaziamat
-
A guru
addikt
válasz ShiberMonkey #17496 üzenetére
Kolléga, biztos ez a te játékod? Elég régóta panaszkodsz. Kicsit talán érdemes lenne a játéktudásban is fejlődni. #peace
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest