- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz Fifaisshit #15700 üzenetére
Elég lesz már
-
Digestive
veterán
válasz Fifaisshit #15700 üzenetére
Maradonára tutira nem. Az a -20cm óriási hátrány sztem. Pelé, viszont szinte mindenben jobb egy kicsit. Az más kérdés h ez ig mennyire érezhető.
-
Lori82
senior tag
Még nem akarom elengedni 91-es TOTW Aguerot.Talán már kicsit jobb,de még mindig nem az igazi.Aki próbálta milyen chemmel használja?Jelenleg Hunter van rajta,de lehet,hogy mással jobb lenne.
-
Szigma70
addikt
Üdv
Kéne egy kis szakértés
Baka és Fekír természetesen helycsere IG.
Mi a baj? Egyszerűen nem megy velük. Nem játszom jól, de azért olyan xarul sem, hogy mindenki elverjen
L.Gustavó kényszerből van bent a link miatt, de nem ezen múlik sztem. Egyszerűen nincs bemozgás, áll mindenki, a védők meg folyosókat nyitnak a labdás támadónak. A csatárok álva várják, hogy a passz eljusson
hozzájuk, persze ilyenkor hátulról simán megelőzik őket
65
4765
50
65
org55
55
43Mi a hiba? Ötlet emberekre?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Yodamest
veterán
válasz Szigma70 #15711 üzenetére
Egyébként ez nem feltétlen hiba, inkább időszak, van amikor pár meccs kb 5-10 erejéig teljesen inkompetens lesz a csapat, ilyenkor nem tudsz mit csinálni.... nekem is ez volt, vissza is estem div3-ba, aztán ott megint magukra találtak és most lehet meglesz a div 1 megint. Szóval ennyi...
Könnyen lehet az IF-ektől is, nem tudok amellett elmenni megint csak, hogy érdekes módon ez a vereség sorozatom PONT akkor jelentkezett, amikor építettem egy 5 IF lapot tartalmazó calcio csapatot.... utána eladtam mindenkit a fenébe és csináltam egy low budget BPL csapatot, legdrágább játékosom kb 8K, és ott vagyok hogy mindjárt megnyerem a div2-t velük...
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Volt sima Fabinhom, de nekem cdm-ben nem volt elég labda ügyes. Cb-ben használtam sokáig, ott extra volt. A játék stílusomból adódoan labda ügyes játékos kell oda. Eddig Paulinhot használtam, de ő már súlytalan a szereleseknel. Megvettem Danilot, tesztelem aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
grimmjow67
tag
Nem hiszem el.. daily knockout donto ellenfél:toty: ronaldo messi ramos marcelo kante de gea , icon blanc ronaldo gullit meg if valencia. 2-1 re kikaptam de ugy hogy semmi koze nem volt ajatekhoz.
-
Szigma70
addikt
válasz dudu5130 #15715 üzenetére
Piros Fabinho a CDM-em a másik csapatomban, nincs hibája, és hihetetlen jól fejel,, szűr, sztem simán jó.
@Etalclan
Nálam is engine, és hihetetleneket lő, de CM-nek kevés és darabos, CDM.nek jó, de kicsit lassú, és sajnos a def statok nem jönnek ki a játékban, ezért jobb Fainho
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz Digestive #15705 üzenetére
Na látod ezért nem tudok dönteni pl TOTY Kane mindent kirúgását visszafejelt emberhez Ronie már nem de jobb
Az Isteni Diego hiába kicsi szerintem furgebb bár o CAM ba az igazi ,lehet.
Pelé tunik nekem is a jobbnak pláne az agility meg balance meg Reakció
Nem tudom azért kertem a segítségeteketDudu igazából 150k a különbség az meg nem sok
-
MarioAna
senior tag
3-5-2-ben mennyire kell a két szélsó kp-nak védekezni tudnia?
Most így állok:Gopnikok
IF Kolarov-Bruno Peres kettős van a két szélen, viszont most gondolkodok abban, hogy kicsit támadóbb szélsőket cserélek be (pár Peres az engine lappal valami brutál futóbolond, 98PAC+93STA), de Kolarov és Meunier nincs kihasználva...Két verziót találtam ki:
A: -Dzeko+Bats -Peres+Meunier -Kolarov+Insigne és Verthongen
Ehhez Bats+Insigne jönne marketről, Vertonghen menne CB-be jobb szélre shadow lappal és Meunier menne fentebb, viszont Kolarov kiszorulna LM poziról Insigne miatt.B: -Peres+Insigne és átszervezés
próbáltam már 433-at, de annyira szellős az egész pálya, hogy nem tudtam megszokni. Egyelőre ez papíron közelebb áll a korábban preferált 4231(2)-höz, és összességében jobban operálhat, mert az egyéni chemek sokkal jobbak....támadóbbnak is tűnik és sok csere lehetőségem lesz a jövőben. Gyakorlatban még nem próbáltam, de ha úgy működik ahogy gondolom (3 CM közel egymáshoz és a két szélső védő fel-fel fut melléjük, akkor lényegében egy 4-1-2-1 alakul ki középpályánál és a két CB marad biztosítónak. Na ezt ma SB-ben letesztelem .[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
Miért laggol így ez a nyomorult divizió mikor semelyik másik online mód nem? Csak nálam ilyen játszhatatlan?
-
MdewC
nagyúr
LedyGy and Guru!
Köszi urak!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
BenXL
tag
Ilyen statom még egy támadómmal se volt soha, OTW Salah 15 meccs 0gól 7 gólpassz Főleg csereként áll be , de akkor is pl Lozano ugyanúgy csere és mégis szinte tartja azért a meccs/gól átlagot... Nagyon nem érzem ezt a Salaht
-
MdewC
nagyúr
Sztem elkezdem az alapoktól a tegnapi nap után.
Nincs custom taktika és csak 1-2 instrukció.
TIF Mertens péntekig marad, hogy ne bukjak, utána átalakítom a csapatot.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Lori82
senior tag
Az RW lehet,hogy gyenge,nekem a POTM ST van meg és ő nagyon állat.Sokáig hozta a gól/meccs átlagot,mostanában kicsit visszaesett 140/106-al áll.A bal lába életveszély,a jobb az csak azért van,hogy felszálljon a buszra Vele rúgtam a legtöbb gólt egy meccsen online. 7-1-ből 6-ot vállalt.
-
Stylerr
addikt
válasz Szigma70 #15737 üzenetére
Aham 4-3-1-2nél én is így használtam őket, azzal a kivétellel, hogy az egyik CM-re (LCM RCM) Stay backot raktam, mert itt nem helyezkedik annyira hátul a "CDM", mert hivatalosan CM, csak picit visszavontabb. 4-1-2-1-2nél csak a CDM-re raktam Stay backot, mert ott hátul maradt. A CAM-odra Stay forwardot raktál? Ha nem akkor rakj rá.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Kipróbáltam a 433(4)-t, meglepően jó, viszont a rossz kontroller rengeteget rontott rajta, így tiszta képet csak akkor kapok majd, ha le lesz cserélve...
-
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #15739 üzenetére
Szegeden laksz még ? Adok kölcsön egy PC-s 360 kontrollert egy sörért
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #15740 üzenetére
Sajnos már végeztem az egyetemen. Amúgy van 360-as kontrollerem is, de az lecsatlakozik sokszor. Bár nem tudom, most a 18-ban is az van, hogy ha lecsatlakozik, hiába csatlakoztatom vissza, már nem lehet a meccsen irányítani?
Amúgy most nézem, 1300-1400 alatt már nincs 82-es lap. Nevetséges...
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #15739 üzenetére
433/4 ellenem mindíg működik sajnos
@Stylerr
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Játszottam kicsit a régi kontrollerrel, nagyon fura volt...
Amúgy az AC Origins besült, mert pár perc és lefagy, úgyhogy nem erőltetem. Valami javaslat?
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #15743 üzenetére
Kedvenc kontrollerem a 360-as, ettől a PS4 kontrollertől nekem 2-3 óra után fájnak az ujjaim, kicsit kicsi az én kezemhez. XO kontrollert nem használtam még, csak fogtam, de annyira nekem nem jött be az se, főleg az anyaghasználata miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
OTW Batshuayi ára felment 95K környékére.
Miért ez a nagy hype, ha kap egy 84-85 kártyát, akkor sem lesz olyan nagy szám.
Vagy tévedek és akkor még feljebb kúszik az ára? -
dudu5130
őstag
DKT letudva. A hosszabbítás hosszabbításának a hosszabbításában lett meg a döntő, de megérdemelten
-
kiserik
senior tag
válasz Kristof_94 #15743 üzenetére
Én egész délután ütöttem, és most fagyott ki először
-
A guru
addikt
90-es prime Luis Hernández vélemény
Kérdeztétek páran, hogy milyen, előrevetítem: jó.
Menjünk végig a statjain miben jobb, miben rosszabb.Pace: baromi gyors, szépen lehet indítani, a legtöbb védőt le lehet vele futni, mellé jól fordul, mozgékony.
Shooting: befejezéseknél ritkán hibázik, közelről, távolról halálos a jobb lába, ballal azért nem olyan magabiztos, de 1-1 lövést el lehet vállalni a gyengébbik lábával is.
Passing: szerintem ez a legnegyobb gyengesége, nem igazán playmaker stílusú csatár, short passzok egész jók, de ne vele akarjon senki 20-30 méteres passzokat adni.
Dribbling: ahogy már mondtam, mozgékony, jól lehet vele iránytváltani, drag back, spinek, jól tudja mind.
Defending: nem fontos annyira, inkább zavarni lehet esetleg a védőket vele.
Phy: hawk chemmel használom, szerintem jót tesz neki, a labdát jól tudja fedezni akár Boateng vagy Bailly típusú védők ellen is.
Tudom ajánlani mindenkinek aki egy igazi ST-t keres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest