- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Az automatizálás tanárom egy öröm könnyet ejtene azon hogy milyen menetrendszerűen van itt minden. Az auto sliding tackle a legjobb amikor ötösön belül blokkolnak téged, de a becsúszol és felpöcköli a labdát is zseniálisan be lett állítva, arról nem is beszélve hogy fantasztikusak lettek a 20 kapuralövés 3 gól kontra az 5-ből 3-om mindezt egy olyan csapattól ahol a 12-15 linkből 7 piros és így is 96-os chem van
God of War boss fight kéne ide. Ha időbe nyomod a felugró ikont akkor kijönne egy kombó, mondjuk Martial dekázna egyet a 16-oson belül csinálna egy világkört majd ollózna egyet szándékosan a kapufára éz onnan félollóból egy olyat vágna hogy a kapust azonnal le kell cserélned. A fifa street szuper lövései jutnak néha az eszembe.
Ma 3 wl meccsem volt abból mind a 3-mon olyanok történtek hogy a szemem kiesett a helyéről. Kapusom kijön egy szélre kiugratott labdára (nem hívtam) majd hirtelen inkább visszamegy a gyerek átemeli a gólvonalon a védőm 5 méterre fejeli ki így izomból bevágja a srác.
Másik meccsen a srác kiugratja a csatárjait nekem 1 védőm van hátul l, azok összefutnak (gondolom felbikázom a labdát, erre Bailly átesik rajta és a nevető 3. 1v1 ben meggyaláz.
Majd becsúszok Forsbergnek, aki felkapja a labdát (természetesen) és a levegőben egy Ronaldinho féle hocus pocust tol úgy kiakadtam hogy az öcsém feljött az emeletre megkérdezni mi van, meccs végén visszajátszottam neki, mondom ezzel mit kezdesz bazeg?? Persze azt mondja ne játszak ezzel a szarral, de akkor milyen football játék van még ? Tudom Pes, de abba is halottam hogy vannak furcsaságok. -
aswyx
csendes tag
válasz FredoMaltez #15174 üzenetére
17-ben jatszottam utoljara karrier moddal, szoval nem vagyok benne biztos, hogy minden ugyanolyan, de:
Nyerj meg annyi trofeat amennyit csak tudsz egy evben, jar erte penz. Minnel tobbet nyersz, annal tobb lesz a nezo, az eladott mez stb
De ennel sokkal tobbet lehet keresni a jatekos eladasokkal
Kulonos tekintettel azokra akik a Youth Academybol jonnek, traineld oket, promotald, add el janurban (persze csak ha nem annyira jok, hogy inkabb megtartod). 17-be a kapusokat kulonosen konnyu volt magas szintre trainelni, majd 3-5 millioert eladni.
Szinten jo meg a Free Agent-eket megvenni ev elejen, trainelni esetleg jatszatni kicsit, januarban eladni tobbert.Igazabol amig nyersz eleg trofeat ugysem rugnak ki. Meg a 17-ben semmi extrat nem ert ha minden objectivet megcsinaltam (nem tudom ez valtozott e 18-ban)
[ Szerkesztve ]
Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
-
BenXL
tag
Ajj de várom már hogy milyen sbc lesz ha lesz
-
kiserik
senior tag
De tele a tököm a PC-s játékkal. Most éppen egy undorító féreg még a visszajátszásomat is tovább tudta nyomni. Se gólöröm, se visszajátszás. Azért, egyre jobban érződik, hogy nagyon kevés a tiszta játék és ez nem a játékon belüli gameplayre értendő. A legacy defending szinte mindennapos, már észre sem veszem, csak akkor lepődöm meg, ha látom, hogy az ember irányítja a játékost és van értelme egy cselnek, irányváltásnak...
-
Digestive
veterán
Most nekem is lenne egy "légyszi segítsetek dönteni" kérdésem! A helyzet az h a jelenlegi tudásomat bőven meghaladja képességekben a mostani csapatom is! Szóval abszolút nem lenne szükségem rá h módosítsak rajta. Viszont szeretek kereskedni és gyűlik a coin... Most pár hét alatt megint összejöt 1,5 milla. Ebből 800k cash, a többi befektetve játékosba, de seperc alatt el tudom adni őket.
Ez a mostani team. A cserék SIF Lozano, SBC Promes, IF Fernandinho.
1. NIF Neymar helyett >>> SIF Neymar (95)
2. Miranda helyett TOTY Bonucci
3. Walker helyett TOTY Dani Alves
4. Son helyett TIF Agüero (92)Előre is köszi a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok összegyűlt 208 különböző arany pakkom. Ma 20:15-kor kinyitom őket. Előtte kiteszek linket a streamhez majd, gyertek szurkoljatok ki 1-2 otw lapot és informot vagy szidjuk együtt az EA-t.
[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
Hogy tudtok ennyi packet összegyűjteni? Én még azt se bírom ki hogy 1 napot tartogassam
-
Kristof_94
nagyúr
Nagy akaraterő kell hozzá!
Nekem most 10 van, de ha ilyen ütemben haladok még a 80-t sem érem el a BPL TOTS-ra... Ugye SB-re nincs időm, meg kedvem se, WL-re meg csak néha van. Lehet megint draftolni kellene, csak az a baj, hogy szerintem jövőhéten elviszik a kontrollert javítani/cserélni és az lesz vagy 2,5 hét.... Billentyűzettel meg nem vagyok őrült, hogy megint elkezdjek játszani. -
sz_abika
addikt
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #15219 üzenetére
Milyen kontrollerrel játszol? Van egy Ps4es kontrollerem addig, ha kell (csak ne vágd földhöz, mert eladnám a nyáron ). Ha Bpn laksz, akkor valahogy össze tudunk hozni sztem egy koccot miatta.
Ja, Microsoft szervízeli . Akkor Xbox. Ha így is kell akkor írj.
Ahh.ok. gondoltam hátha
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
XBOX one! Köszi a felajánlást, de majdnem 200 km-re lakom BP-től!
Legalább nem idegeskedek plusz 1 dolgon. Nem tudom miért romolhatott el, vigyáztam rá...Közben a Bundesre is kb. megvan mindenki, kivéve a Bayern, szóval remélem nem a LaLiga jön mert arra már nagyon nem tudok felkészülni 30 perc alatt.
szerk: Ja, elvileg újat fogok kapni, nem tudom mennyire megbízhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Fú, első Draftom Xbox One-on , és megnyertem mind a 4 meccset, el se hiszem.
Nagyon izgalmasak voltak, a 3. meccset 11-esekkel döntöttük el.
Hagyom 19:00-ra a packokat, hátha ad valamit. Bár nem várok semmi különöset.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
kiserik
senior tag
válasz Kristof_94 #15208 üzenetére
Azt se tudom, hogy kell ezeket reportolni. Néha már annyira feltűnő, hogy az agyamat eldobom. Persze, ezt a konzolosok nyafogásnak veszik, tőlünk bénáktól, de nem egyszerű megemészteni, hogy mindegy, hogy mit csinálsz, odajön és elveszi.
-
akooos
veterán
Nincs liga sbc, helyette sok otw sbc van
-
eM'82
addikt
Mi ez a Sanchez SBC.... ajándék?????
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz LedyGyuszi #15230 üzenetére
A liga sbckben hogyan lehet kideríteni vajon milyen alakzatot dobnak be egy egy csapathoz? Ez vajon teljesen lutri?
eM'82:
igen, ez pont az.[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Na nálam 39 csomagból 0 otw. Jött egy IF Arias, egy Kurdira, egy Keylor Navas és egy Perin. A többi nem ér semmit.
-
dejvid8
őstag
A Sánchez SBC-re én is azt hittem hogy őt kapom.
De annyira nem izgat, 0 coin volt kirakni azokat kb. Jött egy Courtois egy másik packból legalább.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
p0ty
aktív tag
Meddig nyithatóak az OTW lapok?
-
nyervi
aktív tag
most kérdezek egy hülyeséget: a nyári meg a téli lapok közt mi a különbség? a nyáriak a régi kártyák, a téliek meg az újak?
meghajított egy ilyen eladhatatlan Laporte-val, bepróbálnék már egy ilyen eladható sbc-t -
Powi91
csendes tag
Az OTW:Summernek nem CSAK nyári OTW-ket kéne, hogy adjon? Mert nekem éppen Walcottot adott. Kicsit fura.
(Mostmár olvastam, hogy többen is így jártak, remélem kapok érte egy ingyen csomagot )
[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
OTW Auba most 1,5 milla
-
LedyGyuszi
addikt
elkezdtem a wl-t...2 gy 1 v,de vmi ocsmány a gameplay!
néha lagg, emberek csúszkálnak, passzok összevissza, labdaátvételek kabaré, háló mozgása gól után no comment!XONE: LedyGyusziHU
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs