- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #15901 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Tényleg? Honnan van az infó?
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #15903 üzenetére
Ez a hivatalos álláspont:
Q: When do Path to Glory Contender items get updated?
A: The items get automatically updated when a new Team of the Week, Man of the Match, European Team of the Tournament, Hero, or Record Breaker promotion is released, provided that the player is included.
-
ShiberMonkey
senior tag
Amúgy az összes passra (kivéve crossing) hagyjátok 50-en lehet hosszan vagy röviden játszani.
Shooting is felesleges 60-70-en. Én 30-cal használom és 3-4 gólt lehet vele rúgni. Az az érzésem hogy amióta a shootingot levettem és "Double free formot" játszok sokkal kombinatívabbak a játékosaim. Kipróbáltam a tegnap említett taktikámat az első számú csapatommal és velük is nagyon jó volt.
4-5-1 (2) (nem a 2 CAM-os) nagyon jó. -
A guru
addikt
Volt up az OTW lapokon nyáron is, csak egy árban mentek az IF lapokkal.
-
Francesco003
aktív tag
Onnantól nincs tuning mikor vége a 17-18 bajnokságoknak....tavaly volt egy otw pogbám és utolsó totw (ami már kb az idei 2.3.forduló )lehetett de még kb augusztus környéke.Volt nagy botrány de EA kitartót ,hogy az már kövi szezon mi meg hiába írtuk ez meg a Fifa17 rabló banda....
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz Francesco003 #15908 üzenetére
Nincs de van közte egy VB idén
-
Digestive
veterán
Próbálta már vki az új Akét? Az agility és balance értékei tetszenek. Benatia és Rio nagyon jók együtt de még mindig kapok amiatt gólokat, h a CB-k úgy fordulnak a támadókhoz képest, mint egy csatahajó. Lehet veszek egyet ha már emberi ára lesz kipróbálni. Azért jött az ötlet, mert tegnap játszottam egy olyan hátvédsor ellen, h vért kellett izzadnom míg átvergőttem rajtuk...
Alex Sandro, Alba, Walker, Valencia
-
gabigyerek
senior tag
válasz gabigyerek #14816 üzenetére
Na kicsit a tervezett időpont után, de feljutottam a div1-be.
(vagyis még nem, de a promotion megvan, már csak az a kérdés, hogy a hátralévő 1 meccsel behúzom e a címet)A taktika divisionben működik Továbbra is vicc
Rájöttem, hogy ha a latency jó, akkor nem érzek hátráltatást. Lehet, hogy az egész eddig is a delay miatt volt?
A lényeg, hogy ha kikapok, jogosan, ha nyerek, úgy érzem az is jogos. Szóval a 16 óta először vagyok megelégedve a gameplayyel.
Irány a div1 győzelem
PS4
-
nyervi
aktív tag
ez a Juanfran valami eszméletlen beteg lapra sikeredett vettem egyet kipróbálásra, hogy majd ha úgy van jól eladom. de úgy nézem nagyon meg fogom tartani. ez a pali mindenhol ott van a pályán
-
etaclan1984
őstag
válasz Francesco003 #15908 üzenetére
Így van. Nyáron azért nem volt OTW update mert vége volt a bajnokságoknak, tétmeccseknek és nem volt amire kapjanak és TOTS nem számított bele. De idén lesz VB ami miatt lesznek majd iMOTM-ok.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz s0p0q0r #15897 üzenetére
fürgébb, gyorsabb és leég nagy gólokat lehet vele akasztani! Costám nem sokáig volt, de míg vele beálltam labdát fedezni, passzolni, addig Dzséjdzséjjel inkább a gyors first touch és passz a kulcs, kicsit másképpen kell vele játszani.
Kérdés te milyen stílusban játszol...
Egyedül a strenght lehet gyengusz, de majd tesztelem architect lappal is!XONE: LedyGyusziHU
-
Lori82
senior tag
válasz Szigma70 #15899 üzenetére
Nekem is ömlik a fos.Megcsináltam egy +82-es SBC-t,beleraktam kb 10-15 k-t jelenlegi áron és jött egy Claudio Bravo Szerintem amikor sokan és sokat nyitnak nem szabad 20-30 csomagokat nyitni.Meg próbáld meg azt is,hogy a nap különböző szakában nyitsz.Lehet baromság,de én azt vettem észre ,hogy reggel ,dél körül ,kora délután jobbakat nyitok mint este vagy éjfél körül
-
Kristof_94
nagyúr
Futbin szerint már 92 az új SBC...
-
Meghivott
addikt
válasz Kristof_94 #15917 üzenetére
Én még tegnap megcsináltam, mert 1-2 embert kellett csak venni hozzá. Nekem sajnos jobban megérte volna eladni az emberkéket, de ez van.
-
Jamesford
csendes tag
válasz ShiberMonkey #15867 üzenetére
érdekes, hogy egy viszonylag lomha csapattal sikerült a WL kvali.. Gratula! In game is ezt a felállást használod?
Az az érdekes, hogy az eddigi fifákban rendszeresen tagja voltam (ps-en) a Div 1.-nek..
Most viszont div 3. a csúcs.. mondjuk a Wl kvali még nem sikerül soha.. buktam döntőt jó párszor..[link] <-- in game mindig más felállást használok..
Esetleg ha valakinek van ötlete, hogy mikor érdemes WL kvalit játszani az írhatna ezzel kapcsolatban.. régebben írták a csütörtök estét.. Akkor viszonylag könnyebb bejutni?
PSN: otto880912
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #15917 üzenetére
tegnap megcsináltam kb 20 ropiból futbin alapján...
egyébként érdemes eladogatni azokat a játékosokat, akiket ott ajánlanak...
pl.Duricát (Fenerbahce) 10 ropiért vitték el...XONE: LedyGyusziHU
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #15920 üzenetére
Kik azok még, aki most ilyen 7-10k-t érnek?
-
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #15921 üzenetére
Shaktar-os Butko-t tőlem most vittek el 6K-ért XONE-on.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
LedyGyuszi
addikt
-
Aguinaga
őstag
Ehhez a 4-3-3 (4)- hez tudtok valami jó custom taktikát player instructionökkel?
Nekem ez a
60
55Org
60
50
50Org
65
55
45
CoverNem adja
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
dejvid8
őstag
Fú basszus, ha kitanulnám ezt a nagyon gyors snipe dolgot, mennyit lehetne kaszálni..Pedig nem vagyok rossz benne, PC-n nagyon sokat sikerült, de XO-n nagyon nehéz. Néha-néha sikerül valamit, de most pl, Bartrák, Mascarellek,Coke-k, tehát német ligás spanyolokat egyet sem sikerül. Pedig röpködtek a mascarellek 700-ért, bartrák 1500-ért...A számláló le se ment még 1 óráról, de már vitték. Durva. Emberek az ilyen snipeolók egyáltalán?
Aztán ráhagytam, mert ki dobott az UT , és ilyen biztonsági cuccal tudtam csak visszalépni.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #15927 üzenetére
Szerintem meg nem ! Én idén elképesztő sokat snipeoltam, most is és olyanokat amikre ha tényleg botoznának 100%hogy rá lennének állítva. Nem nagy és drága IF-ekre gondolok, de pl Mustafi-t rengeteget hoztam már el 1700 körül amikor a legolcsóbb 4000 volt. Özil-t is rendszeresen hozok el 4-5-7 ezerrel olcsóbban a a piaci ár alatt. Ezért én (naiv ) tényleg elhiszem hogy nem botoznak marketen.
-
BenXL
tag
IF Firmino jó CAMba? Vagy kit kéne vennem BPL CAM-ba aki ST-CM szóval nem szélső az eredeti posztja? IF Williant váltanám le.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz Aguinaga #15924 üzenetére
Hát én fejlesztenék egyet a helyedben.
Amit én raknék be az 50
50
Free
50
60
40
Free
45
45
55
Organised
Védőknél minden alap.
2 CM Stay back conservative
CAM: Get forward free form
LW cut inside get in behind free form
ST: alap
RW: stay wide get in behind free form
Aztán játék közben megnézném hogy az LW vagy az RW aktívabb és amelyik aktívabb azt az instrukciót használnám a másikra De ez csak amit én használnék. -
thebigK
addikt
16 DKT próbálkozás és egyszer sem sikerült megnyerni, ennyire még nem égtem játékban, mint az elmúlt 3 napban az idei fifában. Nem érzem se a taktikát, sem a játékosokat. Erre a WL-re már silver2től jár az auto kvali? Ha igen, akkor mákom van, ha nem, akkor lesz egy nyugodt hétvégém
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Meghivott
addikt
válasz gabigyerek #15911 üzenetére
Én már kipróbáltam. Semmi változást nem tapasztaltam. Pedig fele ilyen értékekről állítottam át és más utasítást nem nyomtam ingame. Érdekes.
-
dejvid8
őstag
Tud itt valaki oroszul valamennyire? Google fordító nem akar normálisan fordítani, erre ( такой ты стремный щегол ) azt kaptam magyarul hogy "olyan ravasz róka vagy" .
3-2-es győzelem után ezt az üzenetet kaptam egy orosz playertől, és kiváncsi vagyok rá hogy reportolnom kell e vagy nemMac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
thebigK
addikt
válasz etaclan1984 #15934 üzenetére
Nemhiszem, hogy a 4 1 2 1 2 szuk, vagy a 4 3 2 1 a ludas. Csak nemtudom felvenni a tempot, ennyi. Probalkozok majd tovabb
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Digestive
veterán
Xboxon nem megy semmi! Mi ez és meddig tart? Tudtok valamit?
-
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #15939 üzenetére
Ez igen, az egyik legnagyobb ikon, megérdemelted már. Mostmár egy darabig nem mondhatod hogy nincs szerencséd Mehet egy durva hibrid csapat vele
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz dejvid8 #15941 üzenetére
Köszi srácok! Hát az biztos, hogy ez már kijárt nekem...
Milyen hibridet lehetne vele? Most próbálom úgy, hogy 433(4) kezdő felállás, Rui CAM, Messi RW, IF Muriel ST, de sehogy sem jön össze Murielnél a chem, mert nincs jó balszélső a LaLigában.Fifaisshit: Mennyi kellene az öreghez? Amúgy szerintem Alvest add el, úgyis Valencia a legtúlhúzottabb RB a játékban...
[ Szerkesztve ]
-
Expendable
aktív tag
válasz Kristof_94 #15939 üzenetére
Ezután egy szavad sem lehet többet a nyitásokra...gratula
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Kristof_94 #15943 üzenetére
Deulofeu.
-
Fifaisshit
őstag
Először is Grat
100k kell Plehez...
Arra gondoltam inkább Pele árából ezt a csapatot felhúzni -
gabigyerek
senior tag
Nincs jó balszélső?
Halloween Carrasco
SIF Gonçalo Guedes
IF TelloPS4
-
A guru
addikt
Meghívott: Kérdezted hogy fog alakulni IF Boateng ára, nem tudom jött-e válasz rá, de leírom: Szerintem 400k alá nem nagyon fog menni (PS4), gondolom PC-n is megy valammennyiért, annál nem igen lesz olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest