- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Sztem nem kell túlgondolni
Szart sem érnek a CDM ,CM posztokon lévő megfelelő emberek.
Ez a Fifa nem tolerálja, és nem bünteti azt, ha megfelelő, vagy tök oda nem illő ember van a poszton.
A támadáson, és a góllövésen van a hangsúly.
Este 2x szívtam 442 ellen.
A 2 cdm mindíg oda nem illő, védekezni nemtudó ember volt.
Az egyik csapat
2 cdm Jesus-Lallana. Szélsők Sane-Willian, csatárok Musa-Vardy
Egyszerüen nem számítanak a def statok. A lövő statok igen, de védekezésnél ember legyen, azt jóoovan. Tökmindegy ki az. Ha meg már tökmindegy, akkor legyen támadó
A másik is hasonló3 csatárral, Grizi-Laca-Sif Fekír nem tudtam átmenni.
Kiábrándító volt.
Most nem a PL-t szidtam, oké?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
akooos
veterán
válasz Szigma70 #14551 üzenetére
Hatalmas +1. Online season közben is div2-3-ban olyan emberek vannak akiknek össze-vissza játékosaik vannak. Sterling CM, Kanté CAM meg ilyenek. Az új kedvencem Cazorla, aki a legjobb játékos az egész játékban. Ha benne van a csapatban, akkor esélyem sincs.
Eddig a PL volt az OP, de úgy vettem észre, hogy egy Bundes hibrid csapatot kisebb eséllyel lehet megverni. Van benne egy Werner, IF Füllkrug, Bellarabi, Sané, Tah, Rüdiger, Khedira és kész. Nincs az az isten, hogy megverjem. Jöhetnek bármilyen felállással, ez a 2 csatár állandóan leszívat.... És ami a legviccesebb, hogy squad battlesnél is ez van.
Más:
Marquees meccsek elég jók lehetnek most a héten. Lesz wiener derby!! Boca Juniors - San Lorenzo is, valamint sok helyen emlegetnek Barcelona - Kaiser Chiefs meccset is, de én ezt meg sem találtam. Kaiser Chiefs ugyebár dél afrika, de nem látom, hogy a héten játszana bármilyen barcelona nevű csapat ellen.
ATM - Valencia
Liverpool - Spurs
Monaco - LyonEbből a hármasból is kell, hogy minimum 1 bekerüljön.
Lesz megint Al Ittihad - Al Ahli (durva lenne, ha bekerülne megint egy Dawry Jameel meccs)
Ja és rég volt már Championshipes meg 3. ligás angol meccs is.
-
Fifaisshit
őstag
Szerintetek eladom Kanet meg Jesust és megéri a kettő helyett egy 90es Ronaldo?
Valaki jatszott már vele ? -
akooos
veterán
válasz Fifaisshit #14553 üzenetére
Én csak a 94-essel játszottam, de ő volt az eddigi best a csatárok közül akiket próbáltam. Bármikor bárhonnan bárkinek beverte. Szerintem TOTY CR szinten van a 94-es. Igaz, hogy több, mint duplája a 90-esnek, de van is akkora IG különbség szerintem. Ha van keret rá, én a 94-est választanám.
-
sz_abika
addikt
Na a 700 játékosom borzasztóan el fog értéktelenedni, hogy már átlagjúzereknek is lehet havi WL teljesítménye a Silver 2 miatt, így 100asával felpakolok mindenkit a transfer listre a holnapi Marqueek után...
PSN: xszabikax
-
lanikai
aktív tag
válasz Fifaisshit #14557 üzenetére
3* weakfoot és 5'4", én elkerülném
-
sz_abika
addikt
válasz Szigma70 #14558 üzenetére
Csak magamból kiindulva - nekem a DKT egy kínszenvedés, általában nem is jön össze, de egy hétvégi WLben, ha időm engedné az 50%os winratio meglenne. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan jönnének most majd heti és havi WL rewardok is az SB Elitek mellé. Mennyivel több pakk lesz nyitva, mennyivel több player fog indulni, stb. Nem is a 350-400as kártyák fognak beesni, hanem az ilyen Jesus, Willian gyakoriságú kártyák ára fog beszakadni, a 84-86os SBC való lapokkal együtt. Szvsz 2 hét múlva 20-30%al olcsóbbak lesznek az ikon SBCk is, érdemes lehet most likviddé tenni mindent amid van...
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
etaclan1984
őstag
válasz sz_abika #14560 üzenetére
Azért aki silver 2 az elég kis eséllyel fog nyitni 86os játékost. A havi rewardja meg pláne semmivel sem befolyásolja a piacot. Nem ettől a dologtól fog a 700 játékosod kevesebbet érni hidd el
Az igazi oka pedig mert lényegesen kevesebben játszanak WL-t mint ahogy az EA szeretné ezért duzzasztják fel.[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #14562 üzenetére
És mindíg ugyan azok, és a helyezések is ugyan azok
-
Lori82
senior tag
Na nagy reményekkel vártam a WL-t,hiszen szereztem egy csoda csatárt,lenullázva magam 91-es Aguero érkezett talán SIF.Már a gold lapját is istenítik,ez meg még jobb. Azt hittem,na majd most meg lesz az áttörés,jön a GOLD 1.Biztos valami Ufo vagyok,mert bejött amitől tartottam,nem illik a játékstílusomhoz.19 meccs 13 gól 2 assziszt. Lassan fordul,állandóan blokkolják a lövéseit és ziccerben is hibázgat.Ja meg baromi sokszor találja el a kapufát. Még Vardy is tartotta kb 30 meccsig a gól/meccses átlagot. Aguero nem. Nem adom fel adok még neki esélyt ha már 880 k-t rááldoztam.Milyen utasításokat adjak neki?Jelenleg Get in Behind és press back line. 4-3-3(2) és 4-3-3(3)-ban használom,ha ég a ház 4-1-2-1-2 játszom.
-
lanikai
aktív tag
használja valaki TOTY Bonuccit? lomhának érzem, persze látszik a balance/agility statokból, de pl Chiellini/SIF Benatia nem érződik ennyire darabosnak, gyengébb értékekkel
arra gondoltam, hogy eladom, és váltok erről erre. Allannal nem vagyok megelégedve a magassága miatt, többek közt ezért sem vettem még meg Nainggolant (ill. 170-80k-t egy 86-os arany lapért nem szívesen adok), de Neymarral csak így működne a dolog. SBC Promest is tervezem megcsinálni, nagyon korrekt lapnak tűnik, de amíg nem jön ki prime Zanetti, maximum csere lenne. Bonuccit és Van Bastent leszámítva gyakorlatilag október óta ez a kezdő, ezért váltanék, kérdés, megérné-e?
ps: tudom, IF Jesus működne bal csatárként, és full chemen lenne Neymar/Allan/MVB mellett, de nem akarok átállni a "sötét oldalra"
-
Szigma70
addikt
Kante-ról mondjatok valamit. Megéri az árát a gold lapja?
CDM nek kellene, de félek tőle, hogy csak egy drága de alacsony Bakayokot kapnék.
Piros Fernandinho és Sif L.Gustavo a CDM nálam felváltva, és nincs baj velük, de állandóan kinlódok a chemekkel, meg alakzatokkal, hogy meglegyen a full chem mindenkin.
Franciákkal játszom, de sok ligából vannak, így a brazilokkal kellenek a kompromisszumok sajnos.4312, 4321 et játszom indulásnak, de most erősen gondolkodom a 442 őn.
-
Expendable
aktív tag
Sima gold Aguerora hunter kell vagy elég a hawk? Hawk van most, de annyira nem vagyok elájulva tőle, mint amennyibe került. Szóval huntertől megtáltosodna?
[ Szerkesztve ]
-
p0ty
aktív tag
Prime hernandez meger 1.1millat?
-
gabigyerek
senior tag
válasz Expendable #14569 üzenetére
Nem. Egy Bailly ugyanúgy tartja vele a lépést.
Érdekes, hogy 90 fokos irányváltását, aztán sprintjét egy Bailly oldalazva leköveti
Szóval a sima Gold Aguero nekem kissé csalódás volt. Ha van területe akkor mester 3as, ha szorosabban ráállnak a védők akkor meccsekig semmi.
Div3-ban kb minden második meccsen tudott hozzátenni a meccshez. Ez kevés, ezt simán hozza egy Rashford is (Na őt ajánlom, próbáld ki, aztán Aguerot el fogod adni )
PS4
-
Expendable
aktív tag
válasz gabigyerek #14571 üzenetére
Köszi
Ez a Rashford ellenem mindig bever 1-2-őt, lehet adok neki egy esélyt -
akooos
veterán
MLS, Minnesota Utd, Molino. Kb 20 darab van a piacon Xboxon, 2500 körül viszik darabját. Ha esetleg valakinek van egy pár, az kirakhatja
Mondjuk az az SBC csak egy Bronze Player packot ad...
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Senki nem használ IF De Geat?
-
Kristof_94
nagyúr
Na én 12 győzelemmel zártam ezt a retket. Mondhatnám, hogy a kontrollerem is hozzájárult, mert tényleg fura dolgokat csinál, de ez a WL eddig sem ment jobban. A 17-ben stabilan megvolt a 16 győzelem, néha 17, de legrosszabb esetben is 14-15 volt. Most szerintem egyszer érhettem el a 15 győzelmet...
Nem tudom mi a fene van... -
Darabokra
senior tag
srácok mi a véleményetek Bakayoko-ról? 4-1-2-1-2 (2) ben játszatom CDM-be és kb mindenféle keretemben ott volt eddig, haverjaim röhögnek rajtam, hogy miért nem cserélem le. De sztem ennél több labdát nem nagyon lehet szerezni egy játékossal, mint amennyit ő szerez, és van hogy 16ról beveri .
-
akooos
veterán
válasz Darabokra #14586 üzenetére
Nálam Kantét váltotta. 433(4)-ben is nagyon jó CM-ként. Nagyon sok embert próbáltam a helyén, de nálam sem IF Tolisso, sem Arturo Vidal, sem más nem hozta a Baka-Gueye CM sort. Előttük nálam van egy Hero Sigurdsson. Ezt a középpályát egyszerűen nem tudom úgy átalakítani, hogy előnyöm legyen
-
pe3mario
junior tag
válasz Kristof_94 #14584 üzenetére
Szintén ez a helyzet.
tavaly sima volt a 16 és így a havi elite 3..
most a max egy 12 siker ..... de kizártnak tartom hogy a PC-sek egy bizonyos hányada nem nyomja az auto tackle faszságot. Roppant dühítő. -
Meghivott
addikt
válasz A guru #14585 üzenetére
Akkor leírom a tervet:
Ütöm a 442(2)t amíg meleg.
Kapus?: Fahrmann vagy IF De Gea
CB biztos (megvan) : Boateng és Bailly
LB biztos (megvan) : Alaba
RB (megvan): Valencia
LM szinte biztos (megvan): Martial
RM szinte biztos (megvan): Willian (sima)
Két ST aki megvan: IF Son és IF Jesus
CM lehetőségek: Pogba jó lenne vissza, szeretem, van egy piros 84 Tolisso, SIF Mooyt szeretem, Bakayoko állat de gyenge passz és kuka lövés, pedig itt kell lőni a CDMeknek.
Tehát van kb 1,5 millió (szegény Del Pierot is eladom). Jöhet IF De Gea vagy akár egy ikon középre pl Blanc.
Össz 100 chem alap, egyénenként 8 azért jó lenne.
Ötletek? Köszi[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz pe3mario #14590 üzenetére
A legacy defendingre gondolsz? Tuti rengetegen nyomják, de az EA nem veszi észre csak ha sok a report, én rengeteg embert reportolok, ha ilyet észlelek. Amikor úgy rohan rá a labdás emberemre, mint egy hőkövető rakéta én meg elpasszolom, átívelem a másik oldalra és mielőtt odaérne a labda, már oda is ért a játékosával... Hagyjuk már...
Lassan oda jutok, hogy használni fogom, csak sajnálnám az accountot, mert elég sokat toltam bele. -
Szigma70
addikt
válasz s0p0q0r #14576 üzenetére
Meg van Allan, de mint irtam, franciákkal vergődök, így ha a franciában játszó brazilok beépítése is gond, akkor mit kezdjek Allannel?
@Guru
Az a vicc ebben, hogy igaz
Gondoltam, hogy nem leszek beljebb egy Kanteval, mert különben több jönne szembe. Bakajocit örültem, hogy kitehettem a csapatból, de most visszateszem, csak hiányozni fognak Sif L. Guztavo bomba góljai.
Olyanokat akaszt 20 ról, hogy Tolissó pironkodikSpeciális De Geat használni meg olyan, mint a gyémántra a titánbevonat,
Egyszerűen minek?Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Expendable
aktív tag
válasz Kristof_94 #14592 üzenetére
és azt hogy lehet bekapcsolni online? Mikor már vagy a nyolcadik olyan ember ellen játszottam, akiről képtelenség volt lefordulni, mert minden rezzenésemet lekövette, akkor megnézem én is, de nem tudtam megváltoztatni, szürke volt.
-
Meghivott
addikt
válasz etaclan1984 #14593 üzenetére
Azt mondod csináljam meg az SBC-t? Nem nagyon van most alapanyag hozzá, sok embert kéne venni... 1.2M
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Expendable #14597 üzenetére
Csalás segítségével, valami trainer szerűség, csak meg kell nyomnod egy gomb kombinációt és már megy is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Melyik tápegységet vegyem?
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Apple iPhone 11 - népalma
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest