- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen joysticket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz Szigma70 #14551 üzenetére
Hatalmas +1. Online season közben is div2-3-ban olyan emberek vannak akiknek össze-vissza játékosaik vannak. Sterling CM, Kanté CAM meg ilyenek. Az új kedvencem Cazorla, aki a legjobb játékos az egész játékban. Ha benne van a csapatban, akkor esélyem sincs.
Eddig a PL volt az OP, de úgy vettem észre, hogy egy Bundes hibrid csapatot kisebb eséllyel lehet megverni. Van benne egy Werner, IF Füllkrug, Bellarabi, Sané, Tah, Rüdiger, Khedira és kész. Nincs az az isten, hogy megverjem. Jöhetnek bármilyen felállással, ez a 2 csatár állandóan leszívat.... És ami a legviccesebb, hogy squad battlesnél is ez van.
Más:
Marquees meccsek elég jók lehetnek most a héten. Lesz wiener derby!! Boca Juniors - San Lorenzo is, valamint sok helyen emlegetnek Barcelona - Kaiser Chiefs meccset is, de én ezt meg sem találtam. Kaiser Chiefs ugyebár dél afrika, de nem látom, hogy a héten játszana bármilyen barcelona nevű csapat ellen.
ATM - Valencia
Liverpool - Spurs
Monaco - LyonEbből a hármasból is kell, hogy minimum 1 bekerüljön.
Lesz megint Al Ittihad - Al Ahli (durva lenne, ha bekerülne megint egy Dawry Jameel meccs)
Ja és rég volt már Championshipes meg 3. ligás angol meccs is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs