- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
-
MdewC
nagyúr
válasz ShiberMonkey #10802 üzenetére
Boldok Karácsonyt Srácok!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
bvitar
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
grimmjow67
tag
Prime rui costa milyen ? Tegnap meg csinaltam de még nem jatszottam vele
-
LendvaiFeri1
addikt
IF Kolarov milyen? Lukaku helyére jönne.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #10808 üzenetére
Csak akkor jó, ha egész mélyen védekezel és stay backet raksz rá. így viszont nem jönnek ki annyira a jó passz és shooting skilljei. Szóval szerintem nem jó.
-
eM'82
addikt
Kint vannak az új FutmaSBCk. Buffonhoz 85-os rating + 1 IF kell. Ennyiért ajándék .
-
LendvaiFeri1
addikt
Akkor lehet, hogy marad így. IF Rooney milyen? CAM-ba jönne Alli helyett.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Sanyicucu
aktív tag
Kellemes karácsonyt kívánok!
Van egy számomra elég jó csapat.De Willian és Firmino cseréjét keresem (Ha kell). Kipróbáltam sok mindenkit de nem igazán jöttek be játékosok a PL-ből.Tudnátok nekem ajánlani játékosokat? 55k van rá. (PS4)
Itt a csapat. -
Kristof_94
nagyúr
Na én meg nemsoká tesztelem az új csapatot: [link]
-
jbalint18
tag
Sziasztok ,egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek hogy milyen csapatot rakjak össze .
Van pár játékos akik megvannak : Nainggolan,Manolas,Florenzi,Inform Neto,Rüdiger,és 85k coin .
Előre is köszönöm aki segít! -
jbalint18
tag
Belotti ennyire jó lenne ?
-
Meghivott
addikt
Vajon ez a Buffon milyen lehet... Az alap lap sajnos gyenge, Handa simán veri...
-
Digestive
veterán
válasz veterángeri #10817 üzenetére
-
Digestive
veterán
válasz etaclan1984 #10824 üzenetére
Nem azért! Hanem aki 3 cm-es felállással fogja játszatni az magát Fabinhot alakítja át cm-nek. Szóval biztos h miatta. 1400-2000 az átlagára ennek a lapnak mindig. 2,8k-ért egyébként soha nem viszik el.
Nekem ezek a játékosok mind megvoltak. Egyet se kellett vennem.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #10814 üzenetére
Eddig 3 meccs 2 vereség. Szerintetek mégsem olyan jó vagy csak a szokásos? Kicsit úgy éreztem, hogy nem tudnak passzolni a srácok.
-
Kristof_94
nagyúr
Boldog Karácsonyt nektek kedves kollégák/sorstársak!
Én lassan fekszem, mert holnap 4:45-kor kelek és megyek dolgozni 18-ig, remélem semmi SBC-ről nem maradok le!
-
BenXL
tag
Meddig jönnek még új futmas lapok?
-
sz_abika
addikt
Neki álltam telefonrol a Fabinho SBCnek, de a sok pakkbol kiakartam nyitni párat hogy ne kelljen annyit költenem ra.
Első pakk.
[link]
Kellemes karacsonyt nektek is[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
p0ty
aktív tag
vicc hogy 10win 1 lose a wl kezdésem és utána az EA úgy dönti bevágja elém a STOP táblát védőim nem fogják a támadókat full erővel passzolok de a játékosom nem passzol csak lekészíti az ellenfélnek eléggé elszomorító tud lenni így este..
-
A guru
addikt
Na, WL letudva, Gold 1 lett a vége, annyira hajszálnyin múlik az elite, hogy az nem igaz. 1-2 icon lappal jobbak azok az ellenfeleim akiktől kikapok.
SB szokásos elite 1 34 meccset játszottam ebből 34 win. Holnap érkezem a CT-vel, instrukciókkal és játékos/csapatösszegzéssel. Kellemes ünnepeket mindenkinek. -
Szigma70
addikt
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Mihályi Tomi
újonc
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. A fiam kapott karácsonyra egy fifa 18 -at. Minden működik rajta csak mikor szereznénk mecsset jázszani úgy mozognak az emberek mintha lassított felvétel lenne. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget.
-
dracox
addikt
válasz Mihályi Tomi #10844 üzenetére
Szia! Gondolom PC. Mik a gép paraméterei? Lehet valamelyik alkatresz már kevés neki ill. Egy driver frissites jot tehet neki ha minden hardver klappol.
-
p0ty
aktív tag
Hogy lehet azt hogy PC-n bedob meccsbe bekerülünk kezdődne a meccs és kilépnek ilyenkor loset kap vagy mi ? mert elég fura hogy megtörtént a 25 meccs alatt ez vagy 6x
-
A guru
addikt
Ahogy ígértem egy kis összefoglaló írás a csapatról:
Így néz ki a team:[kép]
Custom tactic: [kép] Sokat próbálgattam, szerintem így nagyon kiegyenúlyozott, jól mozognak a játékosok, mindig van hátul is és elől is valaki, bár mivel mindenki máshogy játszik ezért nem garantálom, hogy mindenkinél jól fog működni/működne.Instrukciók: In game 4-1-2-1-2(2)-ben játszom.
2db ST: get in behind
CAM: stay forward
Bal CM (Pogba): full balanced, ide én nem raktam semmit, hogy szabadon tudjon mozogni.
Jobb CM (Tolisso): Stay back while attacking
CDM: Stay back while attacking+Man mark
LB & RB: Stay backNa és akkor a játékosokról:
Ugye múlthét óta érkezett: IF Jesus, SIF Son, OTW Salah, Pogba, IF Tolisso, IF Azpi, De Gea, tehát jelentős változások történtek a legtöbb poszton.IF Son: Nagyon jó a befejezéseknél 5* bal láb nagyon jól tud jönni, mellé még gyors is.
IF Jesus: Számomra csalódás, sokat hibázott, pontatlan volt, viszont gyors és jól cselez.
OTW Salah: Ha a bal lábára tudtam varázsolni a lasztit akkor általában nem hibázott, 20m-ről a finesse shotok 10/8-szor bemennek.
Pogba: Olyan játékos aki a jelenlétével tudja befolyásolni a játékot, remekül passzol, jól cselez, jó a ball control és egy igazi bástya a középpályán.
IF Tolisso: Egyik kedvencemmé vált, jobb mint Vidal szerintem, magas jól passzol, jól lő, védekezésben szintén állat, és a fejesei is brutál jók.
Dembélé: Játék eleje óta megvan, szerintem a legjobb CDM PL-en belül, mondom ezt úgy, hogy volt Kantém is többek között.
Alaba: Teszi a dolgát box to box, mindenhol ott van, az egyik legjobb LB a játékban.
Boateng: Amit meg tud tenni egy CB azt ő megteszi, magas, erős, gyors.
IF Azpi: Rettentő fürge, jól szerel, viszont alacsony arra a posztra, de egyelőre megtartom.
Valencia: Nagyon jó ő is, box to box player.
De Gea: Vannak nagy védései, de azért voltak olyan hibái ahol a fejemet fogtam, hogy ezt most hogy sikerült...
Összességében flottul ment a játék végig, jó volt a gameplay, hendit abszolút nem éreztem a WL-ben egyik oldalon sem.
Eredmények:
WL: Gold 1
SB: Elite 1Mégegszer kellemes ünnepek, jó pihenést!
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 2 bejgli között azért nyomjatok le ma is pár meccset!
Igaz h a futmass pakkokból nem jött semmi, de a pozíció módosító lapos kereskedés magasan a várakozásaimon felül teljesített. Igazából Jesus és Handanovic if lapjának az árát, amit 2 hete vettem azt kitermelte a profit. kb 450k A legnagyobb kasza most volt Fabinho alatt a cdm>>>cm lapokkal. kb 170-180 lap ment el tegnap este 7 óta, darabján 1000-1200 haszonnal. Úgyh maximálisan elégedett vagyok.
Akinek van ideje és türelme hozzá, annak ajánlom h próbálkozzon ezeknek a lapoknak a kereskedésével. Szerintem érdemes vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
grimmjow67
tag
Ezt nem értem. Kvalin elso probalkozasra bejutok allandoan, úgy hogy 4 szer rage quitel az ellenfél 3-0 oknál hétvégen meg 2 hete nem megy a játék, gold se lett meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest