- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Ennyire rossz lapokat még sose adtak az mm pakkok. Lehet oda az sbc mákom?🤔
-
ali75
aktív tag
válasz etaclan1984 #11608 üzenetére
Oda is grat!!!
-
MdewC
nagyúr
válasz etaclan1984 #11608 üzenetére
Grat kolléga!!! Az igen!
Köszi Srácok! Szorítsatok, hogy a császárnál minden okés legyen.
KDavid: ne... Ez nagyon király! Mutatom is az asszonynak, hogy mi a koncepció!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
etaclan1984
őstag
Köszi!
Viszont nincs scream boost Legalábbis múltkor 19:00tól volt, most meg még sehol semmi. Pedig kész a Prime Petit scream lapokkal de így még nézegethetem egy ideig
-
Kristof_94
nagyúr
Most nézem, hogy Messi 800k PC-n, azért ez nem semmi!
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #11616 üzenetére
PS-en 750 alatt van, mondjuk idén szerintem elég harmatos a sima gold lapja, jópár draftban játszottam vele.
-
peetie1
aktív tag
válasz etaclan1984 #11614 üzenetére
Már van boost!
-
kicsirobi
tag
Nagyon menő kis szoba Nekünk júniusra várható a második kicsi A kiscsávóm már két évesen tudta a helyes választ arra a kérdésre, hogy : Melyik a világ legjobb focicsapata????!!!!!! Júúveenttyyúússzz!!!!!!!!!!!!!!
Playstation 5, Miskolc, Spartan Race, Xiaomi 13, Garmin Fenix 6x Pro
-
p0ty
aktív tag
miért van az hogy nem tudom transfer listán keresni embereket? azt írta hogy a fifa ultimate serverekkel valami baj van vagy mi
az lehet hogy a snipe miatt most letiltotta a transfer listát számomra? -
sz_abika
addikt
Tim United, Szikla csapattal közülünk való?
Ja es igen ott az ausztral meccs, de sajna a sok kozeppqlyas miatt a szélsőim aron alul.mennek :/
PSN: xszabikax
-
Stylerr
addikt
IF Allant ti milyen Chem Styleal használjátok CM pozícióban? Én Enginere gondoltam, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Matic CDM másik CM pedig SIF Mooy.
-
bvitar
tag
Az atigazolo jatekosoknak a régi lapjaval mi történik az ultimate team-ben? Átváltozik vagy marad és új lapja jön a játékosnak?
-
chop
őstag
Ugy dontottem, hogy eladom a konzolomat, szoval, ha valakit erdekel egy 2016 szeptembereben vasarolt One, akkor irjon, legyszi.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek az mennyire működne, ha 41212(2)-ben Shearer és Zaha lenne a két csatár, Zahán get in, Shearer pedig target man lenne? Sosem játszottam még target man beállítással. Tudnátok néhány tanácsot adni ezzel kapcsolatban?
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #11629 üzenetére
Ki lenne a CAM? Zaha pl. ott elég jó, és akkor ST-be mehetne Jesus vagy Son.
-
A guru
addikt
válasz gabigyerek #11631 üzenetére
Vagy most pénteken vagy hétfőn, legkésőbb szerintem jövőhét pénteken.
-
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok.
Ugy nezem 10-15%-ot emelkedtek egysegesen az sbcs ikonok. Melyik lapok arai emelkedtek?
Puyolbol raktam ki a ket olcsobbat meg a megjelenes napjan. Most szeretnem folytatni, De nem talalom hol mentek fel az arak megint.Mas:
Ki hogy erzi, mennyi az eselye toty-ot nyitni pakkbol mondjuk totwhez kepest? Tized annyi vagy kevesebb? 😀[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
-
Fifaisshit
őstag
Ajjj én azóta is Jesuson dilemazok
Eladjam ennyiért vagy megtartsam
Viszont 2honap mulva ha visszatér If el fog ennyit érni már csak kb nem ?
Illetve If Aguero megérne helyette ?(Jézusnal nincs jobb tudom és szerintem sincs -
getdizzy
aktív tag
válasz Fifaisshit #11635 üzenetére
nem tudom melyik lapja van meg, de ugye nagyon beesett a PTG lapja, nekem is az van de én nem fogom eladni, szerintem a pl-ben nincs nála jobb
Mellesleg, tegnap kérdeztem itt, hogy mondjatok már véleményt Cresporól, erre ma nem beadta?
Igaz csak a Loan kártyáját, de legalább ki tudom próbálni -
Genji
őstag
Hadd osszam meg veletek a büszkeségeim. Imádom ezt a csapatot, minden poszton helyt állnak. Sokáig (~150 meccs) Baby Shevchenko volt SIF Aguero helyén, de össze nem lehet hasonlítani a kettőt. Aguero fényévekkel van a legend előtt (főleg mozgásban, de megkockáztatom lövésben is), szerintem 800Kért nem lehet jobb csatárt elképzelni. 87es Crespo meg egy csoda, legjobb legend akit próbáltam pedig járt nálam jópár. Középen probáltam SIF Pjanicot de az M/M workrate megöli azt a lapot, mindig csak középen álldogállt, nem tudta kiszorítani IF Bonaventura, Nainggolan kettőst. IF Allan tényleg baromi jó ahogy mindenki írta, nálam főleg megelőző szerelésekkel villog, de azért ha lehetne 12 játékos azért én még melléraknám Matuidit is, picit hiányzik.
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
MdewC
nagyúr
Grat. Szinte ugyan ez a team, annyi a difi, hogy elől Dybala a bal csatár és Ale osztogat CAM. Plusz Walker link miatt IF Fernandinho is a keretben, nagyon szuper. Jobb is így, mert Walker fényévekkel jobb mint Florenzi, ennyit javasolnék esetleg.
-
Nagy961127
csendes tag
Sziasztok
Új ligás sbc mikorra várható? -
etaclan1984
őstag
válasz Nagy961127 #11643 üzenetére
Péntekre saccoljuk. Eddig legalábbis akkor jöttek.
-
getdizzy
aktív tag
válasz etaclan1984 #11644 üzenetére
remélem, bár én jan 8-at olvastam, kíváncsi leszek
összes belga és az olaszok fele megvan
nagyon remélem hogy az egyik jönni fog... -
MdewC
nagyúr
Walker sokkal jobb, mint Florenzi.
Én IF Fernandinhot CDM használom, anchor lappal, hibátlanul szűr, előz meg támadásokat, jól szerel és passzol. Nem cserélném le. Annyi, hogy Bonaventura jobb lehet támadásban, de biztosan rosszabb védekezésben.
Azt kell eldöntened, hogy kit áldozol be, Allant, vagy Bonaventurat. Fernandinho meg fogja oldani a védekezést. Ha Allan marad Fernandinho mellett, akkor kicsit sztem túl deffenzív lesz a csapat. Annyi, hogy ig át kell tenni Fernandinhot középre. Stay back és man mark.
-
grimmjow67
tag
Ha sbc hez nincs meg a chem akkor elég csak 10 szer kilépni? Vagy ez már nem müködik?
-
peetie1
aktív tag
válasz Fifaisshit #11649 üzenetére
Szerintem ne bánd, hogy eladtad most. Gondolj bele 2 hónap múlva visszatér, ki tudja mikor játszhat teljes meccseket, 2 gólt kéne lőnie. De ha ez még mind be is jön rögvest, akkor is 2 hónap alatt más lapok is kapnak IF-et, jönnek jobb csatárok, neki meg a sima IF-jének is lemegy az ára. Pláne ha még 1 market crash is jön hozzá. Szóval a PTG lapja aligha fog már 1 miliót érni... De persze ez mind csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS - COOLER MASTER - REDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- Aktiválatlan könnyen megjegyezhető telefonszámok.
- Nintendo Switch Joy-Con pair, kontroller
- Xbox one kontroller, joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs