- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
válasz hulkobb #10900 üzenetére
Persze nem nagy siker de buko biztos h nem lesz. En mindig eladom a player ditnest is 200 er elviszik folos eladni gyorseladasba ezeket. A nulla kozeli vagy plusz 5 k sajnos benne van de minusz sosem lesz. Nekem is van h szarokat ad de nem buko. Persze van ilyan is h buko de nem 4 winnel meg olyan is van h 2 winnel is plusz. En napi 2-3 draftotnletolok olyan igazan jo 70+ks jatekost meg nem kaptam draft csomagbol.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Apaaa kezdődik.....
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
grimmjow67
tag
hogyha egyesével elad minden fost 500 ért akko valoszinü igen visszajön a 15 k, de általában ezek mennek a clubba
-
MdewC
nagyúr
válasz grimmjow67 #10906 üzenetére
Én örülök, ha soha nem bukik, de a stílussal vannak problémák.
Többségében lehet visszajön, de nekem is volt már veszteséges nyertes draftom.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Geradossz
aktív tag
válasz grimmjow67 #10906 üzenetére
Oké akkor nincs igazam. De ha te 4 WINBől minuszba jössz ki akkor legközelebb kifizetem neked ftba megszorozva 1000 el a különbséget, de nem fogsz mert nem lehet, max ha gyorseladva adsz el mindent de soha az életbe nem fogsz kijönni minuszban... legrosszabb reward...
1 x 5k Gold Pack + 1 x 50k Rare Players Pack
Total value: 55k12 darab játékost kapsz ami gyorseladva is 700 zseton akárhogy nézem ez 8400, de kétlem, hogy ne lehetne eladni belőle jópárat 1000 ért. plusz a 2 ezer zseton a meccsekért, máris 10400 az 5ks pakkbol ha szerződést játékost minden szirszart eladsz legroszabb esetbe is 2 ezret kiszedsz, máris 12400, Máris csak 2600 zseton hiányzik, és nagyon minimuimrol bezséltünk, Aki meg gyorseladásal ad el akár manager leaget akár szerződést, fitnest némelyik lapot ami pluszt ad a játékosra az idióta mert nagyon sokfélét elvisznek nem csak minimum áron.
Kár hogy nem merül fel bennetek sose, hogy talán ti vagytok a hülyék nem én.
A stilust meg hagyjuk olvasd vissza ki kötzött bele kibe és milyen stilussal, ha azt látod itt, hogy én, akkor ott a fejedben vannak gondok.
Szerk, mdewnek akartam a választ.
[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
Nem lesz már több Futmas sbc lap? Vagy már vannak újak csak futhead-on nem frissítették?
(((((Ilyenen hogy lehet vitatkozni? )))))
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Geradossz #10908 üzenetére
Csak az a baj, hogy az 50K pakk nem garantált. Így viszont lehet veszteséges. De ha te sosem buksz, akkor az király.
1 draft simán lehet vedzteséges, ha vki peches.
Ezért kár hülyézni, senki nem hülyézett téged, megint te hoztad fel ezt a baromságot... Vélemények különböznek, ezért hülyézni komolyan mondom. Mint a dedóban.
Ja és visszaolvastam, a te stílusoddal vannak nagyon komoly problémák, szóval szépen kérlek vedd észre picit magad. Te hülyézted le az én véleményemet, ennyi erővel ha nagyon szőrszál hasogató lennék, akkor személyeskedésnek is vehettem volna a kommented.
Vicc, hogy ilyen bagatel dolog miatt, mint, hogy nem lehet veszteséges egy draft, osztod itt a semmit.
[ Szerkesztve ]
-
mr.dana
aktív tag
lett !! 1600 zöld coin-om - honnan ???
-
Geradossz
aktív tag
Nem érted? Ez a lefggenygébb verzio amit kapsz ettúől csak jobbat kapsz értékbe és játékosba tehát ha ebből nem jössz ki minuszba a többiből sem...
"Ez hülyeség. Fos nyitásnál simán lehet veszteséges. A hülyeséget nem kell megmagyarázni. "
Te hoztad fel először, hogy hülyeséget beszélek nem pedig én, szóval inkább hagyjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Figyelem, figyelem!-szólal meg az autórádió-Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy õrült a forgalommal szemben robog. Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Z'Z"
őstag
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!😁
-
Geradossz
aktív tag
Hiába okézol, és írod a -t mikor igazam van.
nyervi lehet, hogy sokszor hülye vagyok meg hülyeséget mondok de olyanok ne hülyézzenek már le és ne magyarázzák meg nekem, akik nem tudják, hogy kell olyan passzt adni ami a heti reward pirlohoz kellett, mert olyanok is lehülyéztek.
De komolyan bárki minuszba jön ki 4wines draftból vegye fel a videóra meghívom a fifa 19 legnagyobb editionra meg 24 ezer fifa pontra, de senki nem fog minuszban kijönni, akkor majd meglátjuk ki is volt a hülye, fifa 19 megjelenéséig várom a videókat,
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Geradossz #10923 üzenetére
Legalább hazugságokat ne terjessz, én kérdeztem, hogy mi kell Pirlo sbc-hez, de csak azt, hogy mi a követelmény, nem azt, hogy kell kivitelezni.
És én biztos nem hülyéztelek le. Ez is hazugság. Maximum kiálltam párszor melletted, amikor a többséggel többször is személyeskedésbe fulladtak a vitáid, 3-4x tuti kértem, hogy ne essetek egymásnak, vagy ne essenek neked. Az utolsó ilyen esetnél is kértem, hogy ne essenek neked a pointok miatt. Kár volt.
Ezzel befejeztem, szóra se vagy érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
grimmjow67
tag
válasz Geradossz #10925 üzenetére
hogy lehet az, hogy veled mindennap van valami vita? valaki mondta hogy mínuszba jött ki a draft, és te azóta felkapod a vizet, meg erősködsz hogy akkor is neked van igazad mindenki más hülye és + ba jön ki
kit érdekel? elmondta hogy mínuszba jött, te meg nem azt mondod ennyi, mindenkinek van véleménye, ez nem egy verseny hogy kinek van igaza -
Geradossz
aktív tag
Más kérdezte, olyan ki engem fikázott, nem rád és nem is nyervire céloztam.
Dudu ez nem vélemény ez egy eldönthető dolog, és nem fogom elfogadni azt h megmagyarázzák, hogy hülyeséget mondok, ha egyszer nem. Mert bizonyítható, Olyat akármikor elfogadok, hogy xy játékos op vagy nem op vagy kane jó,, mert az vélemény nem lehet eldönteni, de itt nem véleményről van szó, És igenis MDEW kezdte, hogy hülyeséget beszélek, aztán megmagyarázza, hogy én mondtam neki először hogy hülye, mikor annyit írtam, hogy te beszélsz hülyeséget nem pedig én... Érdekes...
-
Ragnar17
tag
Más téma: Titeket felidegesít valamelyik gólöröm? Ha igen, melyik legidegesítőbb?
Engem személy szerint az húz fel, mikor dominálok a meccsen, az ellenfelem 1 helyzetből összekapar egy gólt, és fut a labdáért...
-
Geradossz
aktív tag
válasz Geradossz #10930 üzenetére
Hát sztem meg mdew te nem vagy szóra se érdemes, mert ha elejétől a mai írásomtol visszaolvasnád, rájönnél, hogy marhára te kezdtél el hülyézni és magyarázni, hogy hülyeséget mondok. De m1 tényleg hagyjuk, mert lehet, hogy én nem tudok írni de te meg olvasni, mert amiket fentebb állítottál én nem azt mondtam...
-
Geradossz
aktív tag
válasz Ragnar17 #10931 üzenetére
Engem az idegesít fel mikor szííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, meg fut a pályán mint egy idióta fél óráig meg vissza is nézi a gólt amiből valszeg lőtt már 150 et mert semmi különleges nem volt benne. Egyébként maga a gólöröm ha benyomja akármelyik az nem idegesítő csak minek kell futkosni egy fél óráig.
-
MdewC
nagyúr
válasz Geradossz #10930 üzenetére
Sajnos akkor is lehet veszteséges egy draft. Ez van. HÜLYESÉG, hogy nem lehet veszteséges. Bizony. Nem kell ezért besértődni, nem megbántani akartalak, nem veled volt problémám, kár volt ennyire magadra venni, bárkinek ezt írtam volna, nem konkrétan veled akartam személyeskedni. De mivel nekem is volt már bukó a draft win, ezért ez szvsz HÜLYESÉG, hogy nem lehet veszteséges. Okés?
Elnézést, ha vkit megbántottam a hiperérzékenysége miatt. Nem akartam senki lelkébe gázolni, egy teljesen általános kijelentéssel.
Elnézést. De hülyézni senkit nem hülyéztem le!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
-
Meghivott
addikt
Az idei részben az eddigi kedvencem Griezmann. Iszonyú jó mozgás, jó cselek, erős fej, halálos bal láb. Hálistennek sokkal jobb a 3*-os weekfootja, mint Dybalának. Jó bal ST-ben, jó középső ST-ben, CAM-ban és talán a legjobb CF-ben.
Összeraktam Neymarral és ptg Jesussal, elég gyorsan lement velük a kvali. -
mr.dana
aktív tag
erre vki ?
https://prohardver.hu/tema/fifa_18/hsz_10914-10914.html
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Ezek a futmassos sbc pakkok, tartogathatóak, vagy el kéne őket nyitni?
Szerdai TOTW ig jók?Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
MdewC
nagyúr
válasz veterángeri #10947 üzenetére
De mintha lett volna vmi akció PS-en, ha PS pluszt veszel, csak nem akarok HÜLYESÉGET írni, nehogy nekem essen mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
mr.dana
aktív tag
válasz veterángeri #10947 üzenetére
nem -nem ... szal csak lestem hogy ott csücsül 1600 zöld coin ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest