- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok
Hogyha a Farming-simulator.com-ról akarok megvenni egy DLC-t, akkor azt milyen módon kapom meg? Dobozos nem steames verzióhoz kellene. Kapok egy kódot amit a játékon belül kell beírni, vagy egy letöltőlinket esetleg ahol a fileok fent vannak?
iPhone 13 Pro Max
-
Fel
addikt
válasz jozsi252 #1004 üzenetére
A vásárlást visszaigazoló email-ben kapsz egy kódot és megadnak egy linket, a Giant e-shop-hoz. A link megnyitása után meg kell adni a kódot, és letöltheted a DLC-t. Majd ha letöltötted, és telepítenéd, mielőtt az installer kibontaná, újra meg kell adni a kódot, egy felugró ablakban.
Később, ha jön ki frisebb verzió az adott DLC-ből, akkor ugyanígy tudod majd letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Elérhető a '17-hez is a korábbról jól ismert Krone Ultima CF 155 CX körbálázó / csomagoló.
Ügyes szerkezet, változtatható a bálák mérete (a 1,5 m-esbe 6000 liter bármit présel), akár kézzel is lehet utántölteni a bálázáshoz fólia és háló tekercseket, automata vagy kézi bálakidobással, stb... Szépen ki van dolgozva, talán csak a felszedés animációját lehet gyengébbnek mondani a "gyári" bálázókhoz képest..Játékon belül, a Módosításokból is letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
n0tr3adY81
aktív tag
Seasons moddal összeakad. Van már rá fix a Seasons-os fiúk részéről, bár nemtudom hogy publikus-e már,
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
BigStraw
senior tag
Ti melyik mappon szerettek játszani?
Old Stream Farmról mi a vélemény?
[ Szerkesztve ]
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
GERIlla83
tag
Sziasztok!
Az AIvehicle modot használja valaki? Én beraktam a zip fájlt a többi modhoz de sehogy sem látja a játék.
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
underdark
aktív tag
Hali
Ajánlanék egy mapot, végre megtaláltam a nekem valót úgy érzem: Black Mountain, Montana
Ezt főleg azoknak ajánlom akik egyedül játszanak és inkább élvezni akarják a munkálatokat, mintsem elveszni a sok földben stb.
Képeken látszik a map térképe. Én Seasons móddal használom/hard erősségen és így igazi kihívás
Kezdésként kapunk egy jó kis gépparkot, amivel szinte bármibe belevághatunk, de azért mégsem a legnagyobb eszközökkel
Nemrég óta nyomom, úgyhogy esetleges hibákról még nem tudok
[ Szerkesztve ]
"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Egy nagyon jó farönk szállító, autoloader, kisebb darabokra vágott fákat is fel lehet vele szedni, így a játék elején is használható, ha valaki láncfűrésszel nyomja
[ Szerkesztve ]
"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Fel
addikt
Farming Simulator 17 Platinum Edition announced
Dél-amerikai témájú mappal bővítik majd a játékot a nov. 24-én érkező Platinum Edition-ben. A cukornád, és a hozzá kapcsolódó géppark jelentik a fő újdonságot.
-
failed
tag
sziasztok!
tudnátok abban segíteni esetleg, hogy mit tudnék tenni azért, hogy éjjel is lássak? sajnos olyan rohadt sötét map este, hogy nem látom, hogy mi van bevetve, és mi nincs... hol tartott a gépem a vetéssel, trágyázással, stb-vel... valahogy lehet világosítani az éjszakán?
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
underdark
aktív tag
ennek a méhkaptárnak van valami értelme hardon? 8euró/h pff
sőt összes ilyen pénztermelőnek nem látom értelmét ezen az erősségen, pedig pont ide lennének jók, nem a könnyűre :S"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Varoz
addikt
válasz underdark #1021 üzenetére
A hardnak nem az a lényege, hogy legyen egy ultimate pénzkereső cucc, hanem pont ez, hogy minden jó keveset adjon, hogy meg kelljen szenvedni a pénzért!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
BigStraw
senior tag
Ki melyik térképen szeret játszani?
-
-
-
BigStraw
senior tag
Old Stream Farmról vélemény? Vagy esetleg sandy bay?
-
underdark
aktív tag
Hogy lehet egy földet kettéosztani, hogy úgy is maradjon?
Két fajta növényt akarok rá ültetni, de munkásokkal megoldani majd. De ha csak így simán vetem el a két növényt, akkor szántásnál nem fog megállni a munkás és letolja az egész termést a másik oldalon
Köszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Gyereknek vennék egy dobozos példányt innen. Azt lehet tudni hogy amit Magyarországon forgalmaznak az biztosan magyar nyelvű, vagy ez lutri?
Köszönöm!
-
Atlantis
veterán
-
RCH663
aktív tag
Kicsi OFF, [altalaj lazítás...]
-
BigStraw
senior tag
Van valami hír, hogy érkezik a season mod konzolokra? Esetleg játszik valaki Xbox-on vele?
-
Fel
addikt
Nyílván van értelme, csak számunkra nem egyértelmű...
Gondolom valami észak-holland, vagy észak-német terület lehet, ahol nem folyami üledékes talaj van, hanem valami tengeri üledékes. Látszik is talán, hogy a nagy része szép sárga homok. A felső réteg a sok-sok évi intenzív használat után nagyon tömör, lestrapált lett, úgyhogy biztosan nem ok nélkül estek neki a felforgatásnak.Egy másik (holland) videó - itt többet lehet látni közelebbről.
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen mélyszántás után, hogyan tovább... Mivel mennek rá a következő körben? Esetleg hagyják pihenni a földet...?
[ Szerkesztve ]
-
larpi
tag
Rosszul fogalmaztam, biztos van értelme, elvégre rengeteg energiát belefektetnek ebbe a szántásba. Talán erdőtelepítést készítenek elő. Úgy emlékszem egy erdészetnél mint ha láttam volna egy böhöm nagy ekét amivel 100-120 cm mélyen tudtak szántani itt az alföldi homokon.
Dupla kerekes traktorral biztos rá lehet menni, ha nem nagyon vizes.[ Szerkesztve ]
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz BigStraw #1041 üzenetére
Nem hinném tekintve a konzol korlátozott memóriáját. Legfeljebb akkor, ha az már a fő játékkód része lesz a későbbiekben (tekintve, hogy a Realismus Modding nyerte az idei contestet a Seasons moddal, erre van egy kis esély).
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
BigStraw
senior tag
válasz n0tr3adY81 #1045 üzenetére
Bízok benne azért is kérdeztem, mert frissített az Old Stream Map és írták, hogy Season Mod support, de az meg még nincs benne a játékban
-
senior tag
válasz Atlantis #1035 üzenetére
Nekem ezzel a módszerrel is simán átment a melós szívbaj nélkül.
Amúgy tolja valaki a pineCoveFarmFinalbyStevie mapot? Nekem az a gondom, hogy a pig food-ot irreálisan magas áron veszik át 50 000 peták/1000 liter hol lehet/kell belepiszkálni, hogy ez nagyjából a tehéntáp árszintjén legyen? kb.1100 fitying. -
-
senior tag
Ez a "gyári" beállítás:
<fillType name="forage" priceScale="12.2" supportsGreatDemand="true" disablePriceDrop="false" />
<fillType name="pigFood" priceScale="11.4" supportsGreatDemand="true" disablePriceDrop="false" />
<fillType name="woodChips" priceScale="3.2" supportsGreatDemand="true" disablePriceDrop="false" />Látszik, hogy a forage (tehéntáp) magasabb értéken van, mint a pigfood.
ingame
forage: 1204 euro
pigfood: 48240 euro
woodchips:1100 euro
Szóval valahogyan nekem nem tükrözi a priceScale érték a játékban lévő árakat. Szerintem valahol még kellene lennie valamilyen értéknek, amit át kellene állítani.
Átállítva az értéket 1-re, a játékot indítva a pigfood 1350 eurón állt, de rövid idő alatt feltornázta magát 20000-re
Szóval valami nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs