- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Az FS15 alap pályái nem érhetőek el az FS17-ben valahogy?
Volt a 15-ben az egyik alappálya, amin terjedelmes nagy földek voltak, azon szerettem szórakozni, azt szeretném valahogy elérni a 17-ben. Van rá valamilyen mód? -
forras2
őstag
válasz Pist@bácsi #503 üzenetére
Az lesz az! Köszönöm szépen
-
Pist@bácsi
őstag
Közben találtam jobb megoldást a disznótáp silóra.
Aki szűkös pályán játszik, mint amilyen pl. az Old Streams - így a nagy gépek kizárva - és nem tud vagy egyszerűen csak nem akar szilázst és bálákat gyártani és az ehhez szükséges gépparkot fenntartani, de szeretne állatokat tartani, annak jó alternatíva ez a tároló. Mindent elfogad. Érdemes kiegészíteni vásárolható 20.000 literes silókkal, amik nem mozgathatók, hanem a bolt udvarán kell őket üríteni. Gyorsabb, kényelmesebb és gazdaságosabb a bigbagnél, és még mindig életszerű.
A kettővel együtt egyszerűen megoldható a szarvasmarhák és a sertések etetése. A szalma és a fű egy sima felszedő kocsival begyűjthető, és a felhasználásig az is tárolható benne. Jobb, mint a földre borogatni. -
zsolesz0803
tag
Sziasztok gazdálkodók
Először is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Következő a probléma letöltöttem ezt a Horsch talajművelő eszközt [link] nagyon szuperül működne szántás nyomot hagy, a gond hogy munka közbe nagyon nagy ívbe fordul vissza maga mellé, kell neki 1 hektár föld hogy vissza tudja fordítani a felvett munkás ! Kérdésem hogy esetleg át lehet e valahol írni hogy kissebb sugarú körbe forduljon vissza?
Előre is köszönöm a segítséget! -
gogabi79
tag
Sziasztok fórumozók!Én már ezzel aratok Fs17ben.2016-os Lexion660
-
Telda
addikt
Hali!
Játszik valaki kormánnyal? Lehet tudni milyen kormányokat támogat a játék? -
Pist@bácsi
őstag
Én igen. Logitech G27 -el.
Ezen minden gomb és a H váltó is támogatott, egyedül a kuplung nem.
Több vezérlőt is támogat, én használok mellé gamepadet.Így összesen 43 gomb áll rendelkezésre plusz a gamepad két minijoystickja, plusz a két pedál.
Egyedül daruzni nem az igazi még így sem, de azt nem is szoktam.
Homlokrakodóhoz, targoncához meg minden máshoz elég ennyi a gördülékeny irányításhoz.
A G27 900 fokos, ez ide kicsit sok, én levettem 720 -ra, de kevesebb is elég lenne.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Köszi!
Sajnos mindkét kormány ára használtan is túl mutat azon amit rá tudnék szánni.
Jó lenne tudni hogy milyen olcsóbb kormányokkal működik még együtt a játék . -
Pist@bácsi
őstag
Erre vonatkozóan alig van infó.
2015 -nél volt egy lista ami keringett a fórumokon, de nem tudni mennyire volt hiteles, mert a Logitec kormányok sem voltak rajta.Egyébként a DFGT a legolcsóbb vállalható kormány, de már csak használtan kapsz 30 - 35 körül.
Thrustmasterek T150 -től felfelé támogatottak PC-n de azok mind drágábbak.. -
Telda
addikt
válasz Pist@bácsi #516 üzenetére
Drága mulatság ez, főleg hogy csak ehhez a játékhoz használnám max 15e amit rászánnék.
Találtam egy Logitech wingman formula force gp-t használtan, elvileg ez is jó. Láttam a youtubeon egy videót ahol ezt használták. Csak ha jól látom ezen nincsenek gombok.
-
Pist@bácsi
őstag
Nem olcsó az biztos.
A játékhoz tervezett Saitek kormány+pedál+side panel szett még drágább. Nem a mi piacunkra szánták. A kormányt és a pedált csak átlagosnak tartják, de a side panelt nagyon dicsérik. Külön is van, de csak az magában 150 dollár.
Én nem hiszem, hogy egy olcsó kormány nagyot dobna a játékélményen. Porfogónak meg 15 -ért is drága. -
tutikas
tag
Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy a vonatnak és a vagonoknak is mért keresztbe állnak a kerekei mit hol kell beálítani hogy a sinnel párhuzamosak legyenek
-
tutikas
tag
válasz Pist@bácsi #520 üzenetére
ez egy mod map rá tettem a hangested map terrian részét mert a gyári hangesteden nem volt vonat addig nem is volt vele baj de mozgatnom kellett a vonatot meg a sinpályát mert a map alatt volt azóta is müödik de a kerekek pont 90 fokot zárnak a sinekkel
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Hali!
Lehet hülye kérdés, de a "lemezes" és a steames verzióval rendelkezők tudnak együtt multiban játszani? -
n0tr3adY81
aktív tag
-
tutikas
tag
válasz Pist@bácsi #522 üzenetére
én sem vagyok a toppon majd valahogy megoldom vagy nem
-
Telda
addikt
válasz n0tr3adY81 #524 üzenetére
Ismerős meg szeretné venni, csak a lemezes verzió kevesebb mint a felébe kerül, mint a steames.
-
Telda
addikt
Ha vetőgépbe műtrágyát raktam, azt ki lehet valahogy üríteni belőle?
Illetve ha vetésre használok bérmunkást, az miért pörgeti annyira a pénzt? -
Varoz
addikt
A bérmunkás tankolja is a gépet folyamatosan, ezért viszi a pénzt. Figyeld meg, hogy mindig maxon kapod vissza tőle a vetőgépet!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Nem tudok róla, hogy lehetne, de minek üríteni? Vessél aztán elfogy!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Totál hülyeséget nézel! Nincs tele, csont üres! Odaállsz a vetőmagos feltöltőhöz és feltöltöd! A műtrágyát külön számolja, nem tudja ellopni a helyet a vetőmag elől!
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Olyan pedig nincs! Vagy rosszul álltál oda vagy rossz helyre!
Vagy a mag utántöltő nem működik ha modról van szó.
Mondjuk később láttam, hogy csak feltöltötted valahogy, szóval ott valahol volt a gond.[ Szerkesztve ]
-
Flatron710
tag
Nálunk működik! 4 fő lemezes és 2 fő steam-es emberkével vagyunk egy szerveren 6-an!
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Varoz
addikt
válasz gabesz.1986 #538 üzenetére
Attól függ melyik térképen van. Amin én vagyok, ott egy helyen van.
[ Szerkesztve ]
-
gogabi79
tag
Sziasztok!Erre mi lehet a megoldás?.Giantsban beleraktam a PipeEffect cuccát,majd a játékban megtelik a pótkocsi,csak a ürítőcsőből nem lehet látni ahogyan szóródik lefelé.Minden más a kombájnon jó,csak ezzel bajlódom.
-
donmackó
addikt
Van olyan mod amivel meg lehet csinálni hogy egy általam kiválasztott eszköz jöjjön utánam? Olyanra gondolok hogy megyek a kombájnnal aratni, és a kamion jöjjön velem a kiválasztott földig és ott félre bírom állítani és majd használom ha kell (dolgoznia nem kell). Csak mert eléggé frusztráló hogy a térkép egyik feléből megyek aratni/szántani/vetni és mindenhez külön vinni kell a gépeket, ez így nem hatékony.
Szerk: Próbálgattam a Follow Me-t de nálam nem működik.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Telda
addikt
válasz donmackó #542 üzenetére
Van valami teleport mod, de én még nem próbáltam. Aratni pedig pont fordítva szoktam. A gép arat én meg követem vagy hordom a gabonát. Multiban kell nyomni .
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz donmackó #542 üzenetére
Pedig a Follow Me pont erre jó.
Mit takar az, hogy "nálam nem működik"?A követő járműből kell bekapcsolni (jobb Ctrl + F). Tudod a követési távolságot (jobb Ctrl + W / S) és az oldaltávolságot (jobb Ctrl + A / D) is állítani.
A követett járműből is tudod irányítani, csak ott a jobb Ctrl helyett a jobb Shift + a többi billentyű kell. Illetve lehet még várakoztatni a jobb Shift + H kombinációval. -
Pist@bácsi
őstag
Nagyon jó mod.
Csak nem a kultivátorok közé kellett volna rakni, alig találtam meg. A valóságban altalaj lazító, szóval nem eke. De a játékban ilyen kategória nincs, és itt úgy viselkedik mint egy eke. Vagyis szánt.
Ehhez foghatóan realisztikus, jó munkaszélességű, segítővel is szépen dolgozó eke nincs az alap gépek között. Mod meg pláne. Jelenleg ez a legjobb, ha valaki szántani akar.
9 - esre 225 LE -t ír, de a 240LE -s 700Varioval nehezen megy. 300 LE szépen viszi. 240LE -vel inkább az SJ7-9- a befutó, bár erre csak 170 LE van írva, de az kevés neki.
A legnagyobbat nem próbáltam, de arra 375LE-t ír.
A valóságban is használnak ilyet idehaza. A teljesítmény igény talajtól és munkamélységtől függően nagymértékben változik -
Telda
addikt
válasz Pist@bácsi #547 üzenetére
Köszi szépen!
Ezekkel a kerekes csuklós ekékkel úgyse igazán boldogulok . -
Pist@bácsi
őstag
Az a baj, hogy a nagyobbak segítővel mindig kihagynak egy kis darabot a forduláskor.
A legkisebb az jó, de az csak 2m, az nem túl haladós.Amúgy van egy buherált Amazone Cayron200 mod, de ott a munkaszéllességet piszkálta meg a készítő. Bár a felhasználók 5 csillagra értékelik, de elég hülyén néz ki, hogy szélesebbet szánt, mint maga az eszköz. Persze ez is csak az első sornál feltűnő, utána már ráhúzza a másikra. Egy darabig használtam, de ez a Jympa jobban tetszik.
-
jzsolt79
tag
Kanadában a nyáron napokon keresztül, miközben a sziklás hegység nemzeti parkjaiban kocsikáztam naphosszat, egy Radio Margaritaville nevű rádióadót hallgattam, ami kb 80%-ban Jimmy Buffett countryénekes számait nyomta. Ez a rádió hallgatható online is az alábbi linken. Igaz nincs benne olyan opció, hogy csak a járműben ülve szóljon, de aki szereti ezt a stílust és igazi rádiót akarna hallgatni közben, annak nagyon hangulatos lehet
Itt fent a tune in -> Radio Margaritaville -> Listen to Radio Margaritaville útvonalat követve már megy is a háttérben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest