- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz cskamacska #113100 üzenetére
Pedig a Vega is mennyiszer meg mennyi hónap elején, közepén és végén is jött már, azóta sincs sehol.
De mivel nincs változás így valszeg jól végzi a dolgát illetve elégedett vele mindenki.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #113100 üzenetére
Persze, de a Win 10 azért nem csak a Forza Motorsport 7-ről és a DX12-ről szól.
ayo: NA igen, nekem most már 2 éve felváltva jönnek az AMD-k és nVidiák.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #113087 üzenetére
Csapoati, cyberkind, ayo: A Windows 7, amiről írok, tökéletesen megfelel mindenre, amire használni lehet egy PC-t. S mily meglepő: mikor valaki vinnyog, hogy a Windows 10-el ez s az a progi vagy játék dadog, nálam (és a sok-sok millió másik maradi juzernél) semmi gond vele.
ayo: erőlködés volt, az nem poén... vigyázz a hajszálerek is így szoktak ám elrepedni...
A Windows Store-hoz kötöttség miatt részvétem minden júzernek, aki bedőlt a MS-nek.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Csapoati
nagyúr
Ja, hogy bedobni valamit ide poén, ha meg reagál rá valaki valami hasonlót, az már nem tetszik?
Amúgy használtam Win 7-et majdnem 5 évig, tudom milyen. Viszont Win 10-et is már 1,5 éve használok és semmi bajom vele. Ja, a Logitech DFGT-vel kellett egy kicsit molyolni az Anniversary update után. Semmi gond nincs azzal, hogy nem kell neked a 10, de a negatív sznobizmusra se vagyunk igazán kíváncsiak szerintem.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
cyberkind
félisten
Nem azt mondtam, hogy rossz, hanem azt, hogy nekem jobb, minden jobban megy ezen és minden megy rajta gond nélkül, jó a Win 7 még mindig, de semmi gond nincs a 10-zel.
Az miért bedőlés ha van egy játék ami mindennél jobb mint a többi a kategóriájában és ha te játszani akarsz ezzel akkor meg kell venni a Store-ban?
-
i2k
őstag
Biztos van ilyen.
Az viszont egyenesen ciki, ha valaki így mér másokat, mint te...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #113106 üzenetére
"de a negatív sznobizmusra se vagyunk igazán kíváncsiak szerintem."
Konkrétan nem érdekel, hogy mire vagytok kíváncsiak. Nem nektek élek, hanem magamnak.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
nem is barátkozom i7 alatt senkivel.
#113110) i2k: egyébként meg senki se kíváncsi semmire, csak mondtuk, hogy egyébként kellemesebb rendszer a 7-hez képest. persze tudom hogy számodra főgonosz vagyok az ON topik eseted óta, de hát legyen...
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #113112 üzenetére
Csapoati: sem eszet, sem meszet nem osztok --- maximum észt osztanék. De nem szokásom. Mert "tudom", hogy mindenki más az anyatejjel szívta magába a kulturáltságot, az empátiát, és azt a sok-sok tudást, amit utána nagy bölcsen csak cseppenként oszt meg az efféle topikokban.
Tekintettel arra, hogy ez egy fórum, azon belül is egy OFF-topik, megengedtem magamnak azt a lazaságot, hogy közöltem a tisztelt elit társasággal, hogy egy adott játék mivel veszített el engem.
Bolond fejjel feltételeztem, hogy mivel nem tegnap óta járok ebbe az elitek által fölényesen uralt miliőbe, megengedhetek magamnak egy kis kilengést, és közlök valami bensőségeset, csakis rám tartozót azokkal, akikről feltételezni mertem, hogy egy kicsit azért emberek is...ayo: "persze tudom hogy számodra főgonosz vagyok az ON topik eseted óta, de hát legyen"
Ennyire azért ne tessék a föld fölött... számomra semmivel sem vagy különb egy hétköznapi fórumozónál. S éppen ezen okból az általad vázolt érzelmek sem születtek meg bennem, soha. Lásd lejjebb/feljebb, mit is gondolok a nektek való megfelelésről.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #113107 üzenetére
Ha visszaküldi a gépemet az iPon, lehet hogy elkezdek nyitni a W10 felé, mert nem először olvasom, hogy dob a teljesítményen. Csak arról a Game módról mondanak rosszat, néhol negatív hatása van (pl. Hitman). De azt nagyon remélem, hogy a Windows kinőtte a csempés fétisét, mert mindig rámjött a hasmenés, ha megláttam azokat az ótvar csempéket.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
válasz gyimger #113114 üzenetére
Nem minden arany, ami a száján / szájukon kijön, de azért Linusékra érdemes odafigyelni... a link mögött meg megnézi és hallgatni: "Windows Game Mode is FASTER – $h!t Manufacturers Say Ep3"
-
gyimger
őstag
Rá fogok nézni, én is csak ez alapján okoskodok.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
ayo
veterán
válasz gyimger #113114 üzenetére
a game mode az gyenge PC-knél éreszhető max., de szerintem az is olyan, mint régen a Turbo gomb..egy közepes gépen nem sokat fogsz belőle észleni. Hitman DX12-ben eleve voltak gondok, nem tudom az most hol tart (driver parák), de Win10-en DX11-ben jobban futott nekem a Hitman meg pl. a Doom vagy az MKXL is.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
"win7en elmegy úgy is minden"
Nyilván, azokon kívül, amiket a Windows 10-hez láncoltak. Logikus, nem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Best Buy, vegyétek amíg lehet:
Forza Motorsport 7 - Ultimate Edition - 80 dollár, azaz kb 21 ezer Ft Amazonon. Digitális kód.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Crytek
nagyúr
Unruly Heroes Pöpec
Next PC Upgrade: 2022
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Dying Light-tal most mi a téma, mert nekem csak a base game volt/van meg, erre most látom steam-ben, hogy a "Dying Light: The Following - Enhanced Edition" van a library-ben.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TheProb #113133 üzenetére
a TF-el együtt kapott egy remastered verziót, akinek régi volt, megkapta az újat, nagyobb textúrák, jobb hangok, stb. tehát kaptál egy remasteredet ingyen, de attól még nincs season pass-od.
az járt jól, aki még az elején megvette 10 pénzérthoppá 11.99 akciósan!"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TheProb
veterán
válasz Mr.Csizmás #113136 üzenetére
Ez tiszta, ez megmagyarázza az "Enhanced Edition"-t, csak azt nem értem, hogy mért írja még a címben a the following-ot is.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ayo
veterán
válasz TheProb #113137 üzenetére
azért mert átnevezték, azaz új címe a felújított változatnak, de DLC-k között nem lesz ott neked a plusz kontent.
(#113139) Mr.Csizmás: MKXL-nél is ezvan, ha MKX van meg, akkor is XL lesz, mert az a végső változat neve, de a kontent külön DLC...jó dolgok ezek
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Mr.Csizmás #113139 üzenetére
a-a
(#113138) ayo:Értem én, csak akkor se értem mért így csinálták meg. Gondolom az alap Dying Light ID-t nevezték át arra, mint amit én látok a store page-en. Ezek szerint akkor már csak a TF-el együtt lehet megvenni a game-t?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TheProb #113140 üzenetére
értem már.
igen, az alap id-vel fut, csak más nevet kapott ezek szerint. ha visszagörgeted a híreket, patch note-t, a végén már csak az alap első dolgai lesznek. vegyél egy akciós SP-t, és örömbódottá.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
i2k
őstag
Hátha segít valakinek:
Ezt vásároltam anno: "Dying Light: The Following - Enhanced Edition"
Vizuálisoknak (ez van a kliensben - PS-montázs a kliensből):
S felsorolás a checklisthez:
-
tomsolo
addikt
Néztétek az ingyen horror első részét gőzön?
A tréler 8. másodpercében lévő nőci tök olyan mint az öreg Weaver anyó.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
Lál
Most kaptam egy bant a steamen egy Hunniepop screenshotért, ami az ott lévőkhöz képest imho elég nevetséges.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #113148 üzenetére
én ezért kaptam anno, szerencsére semmi komoly tiltás nem járt érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest