-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
GRID 2 Drift Pack
D76GK-K393B-I9WJ7Grid 2 Spa- Francorchamps Track Pack
MX2BE-44YGI-8ZHLB -
MrTwister
őstag
Sziasztok! Egy Alien Shooter TD érdekelne ha lenne valakinek eladó! Köszönöm!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Pocok256
veterán
Ez a humble monthly nagyon jó mostanság gondolkodok is rajta hogy a havi origin acces előfizumat inkább humble monthlyra váltom
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
cyberkind
félisten
Dirt 4 ennyire nem izgat senkit se, hogy nem írjátok? Pedig egy szavatok se lehet mert boldog boldogtalan, kis senki videósok is megkapták a teljes játékot kb 10 nappal a megjelenés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Valaki mondja már meg nekem, hogy mi a francnak ennyire menő a PlayerUnknown's Battlegrounds?
Steam szerint naponta már majdnem 200ezren játszanak vele, pedig a sokadik túlélő fps tucatjáték.Néztem stereameket róla de egyszerűen nem értem miért imádják ennyire az emberkék -
-
MrTwister
őstag
válasz bullseye #112855 üzenetére
Azt ismertem, de nekem innen csak a Alien Shooter:TD kellene más semmi, így hátha meg tudnám venni kicsit olcsóbban is bontásban.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Źşë'
addikt
válasz ProEvoFan #112860 üzenetére
szeretem a multi játékokat, de ezt speciel én sem értem hogy mi a jó benne, sztem hót unalom mire találsz épkézláb szettet, aztán meg rohanás a sziget közepe felé mert jön a fal
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
vorosmarti
senior tag
Valaki mondja már meg nekem, hogy mi a francnak ennyire menő a PlayerUnknown's Battlegrounds?
Elképzelhetetlenül nagy játékosbázist nevelt ki a túlélőjátékok első generációja, amely játékosokat aztán nagyrészt cserben is hagyott. WARZ, DAYZ mod, DAYZ, H1Z1 aztán a sok használhatatlan klón. A WARz (később Infestation) sose készült el, optimalizálatlan volt, csakúgy mint számtalan klónja, ám nagyon addiktív játék volt.
A DAYZ fejlesztése Shaspeare komédiákat idéző lépésekben zajlik évek óta. Mindannyian tudjuk, h sose fog elkészülni. Ha valamit megcsinálnak benne, semmi garancia nincs rá, h működni fog a következő patch után is, ráadásul erőmű kell hozzá, és azon is rosszul fut.
A F2P-nek indult H1Z1 fejlesztése is kettévált, és a fejlesztők a biztos pénzt választották. Bár ezeket nem próbáltam, de ezek tűntek a legobbnak saját kategóriájukban.
Ezt látva, a DAYZ mod fejlesztője a H1Z1 battle royale játékához hasonlót készített, figyelembe véve a játékosok visszajelzésit, ami úgy tűnik h bejött. Bár a játék nem tökéletes, de megadja az igazi open world élményt (nem olyan kicsi sziget az), és a multiplayer hangulat mellett pontosan olyan világot kapunk, amire a fenti elődök rászoktattak bennünket. Sok szerencse is kell a játékhoz, de sztem végtelenül addiktív, már pesze ha vki fogékony a műfajra.
@Crytek, nem akarok flémelni, csak magunk közt: ha vmit nem próbáltál, kevéssé tartom elegánsnak h sarkos véleményt alkoss róla, különösen ilyen stílusban. Napi sok tízezer játékos tolja ezzel a szeméttel, miközben Te a méltatlanul elfeledett 1 perceseidet, ja nem, 20 perceseidet teljes életciklusa alatt összesen nem játsszák annyian mint ezt naponta. Ha vki a szemetet szereti, hagyd meg nekik a választást.
-
bullseye
addikt
Alapvetően egész más. Day Z, Rust és a többi túlélős lassú, építeni kell, kajálni kell, stb.. Ez Battle Royal - körbeszaladsz, felszeded a fegyvereket, lelősz másokat, elszeded a cuccaikat, kb. fél óra egy kör, ha végig bírod. Inkább a Cullinghoz hasonlít, csak még annál is gyorsabb, többszereplős, jobban dobálja a cuccokat, kicsit randomabb és elég szórakoztató*. Más kérdés, meddig lesz ilyen népszerű, ha nem fejlődik eleget, vagy rossz irányba, vagy olyan irányba, ami egyeseknek nem tetszik, vagy csak simán jön valami más, amit felkapnak a népek.
*egyiket sem toltam, csak pl. Soviet streamjei alapján
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi mindenkinek a kimerítő válaszokat.
Amúgy nem fikázásból kérdeztem, tényleg komolyan érdekeltek a "miértek", főleg úgy, hogy nem kevés játék van jelen a műfajban.(ahogy ezt lentebb írták is)
Streamek alapján nekem a H1Z1: King of the Kill jön be a legjobban. -
S1M0N
senior tag
Sziasztok!
Szoktam látni, hogy egyesek írnak ide amolyan játék bemutatókat, szóval én most a Quantum Break-ről nyilatkoznék.
Tegnap este fejeztem be normál nehézségi szinten, mindent összegyűjtöttem, a Hard nehézségi szintért járó achin kívül minden mást unlockoltam.
Szóval a játék.
Technikai oldalon a grafika szerintem igen nagy kettősséget mutat. Van, ahol tényleg nagyon jól néz ki a játék, viszont sok helyen nagyon kitűnik a túlzott elmosottság, ami meg rondává teszi. De összességében a látvány nem rossz.
A hangok is nagyon jók, a játékhoz komponált zenék is remekek, a licenceltek (főleg az "epizódok" végén) pedig nagyon ütősek.A színészi játék is nagyon jó, az ismertebbek (Shawn Ashmore, Aidan Gillen, Dominic Monaghan, Lance Reddick) hozzák azt, amit várhatunk tőlük, de igazából itt senkibe sem tudnék belekötni.
Nekem nagyon tetszik a képi megvalósítás, bár ez már az Alan Wake esetében is így volt. Szeretem, amikor a színész nem csak a hangját adja egy játékhoz, hanem a megjelenését is, itt meg az élőszereplős sorozat miatt kötelező is volt ez (már akik szerepeltek a sorozatban).Maga a történet az elejétől kezdve izgalmas volt, aztán jöttek a csavarok (igen, több is van), a jelen/múlt/jövő összeállása (ami az egyik időben háttércselekmény, az a másikban a fő, mondhatni más a nézőpont) is hihetetlenül jó lett, a vége meg a "szokásos" cliffhanger, simán tudják folytatni a játékot, amit remélem belátható időn belül meg is tesznek, mert összességében nagyon jó lett.
Azt meg nem értem, hogy miért mondják azt sokan, hogy inkább film, mint játék, mert szerintem ez nem igaz. Persze ez megint nézőpont kérdése, aki csak lövöldözni akar, annak nem való a QB. Aki jó történetre, izgalmas cselekményre vágyik, az viszont megtalálja a számításait.
Összességében lehet, hogy az átvezetők (élőszereplős részek nélkül) hosszabbak, mint az irányítási (játszási) lehetőség, de ez sok más játéknál is így van, mégsem róják fel nekik olyan szinten, mint a QB esetében.
Itt sem az interaktivitás a lényeg (így is van akció, rengeteg összegyűjthető/felfedezhető dolog), hanem a történet, abban pedig szerintem kiemelkedően jó lett.Az élőszereplős epizódok sem voltak rosszak, jól kiegészítik a játék történéseit, más karakterek szempontjából megismerve azt, illetve bemutatják a játékban hozott döntéseink eredményét, amik befolyásolják is az itt látottakat, ezért érdemes megnézni mind a két lehetőséget mind a 4 elágazásnál.
Ettől függetlenül az akció részek sem rosszak, bár néhol jól jött volna a manuális fedezék használata, mert volt pár eset, amikor az ellenség közelében, fedezék mögött állva nem bújt ténylegesen mögé, csak simán állt, az adott katona meg simán kiszúrt így, és csak ez után "kapcsolt" a játék harc üzemmódba.
Ezen kívül maga az irányítás és a képességek használata sem működött mindig jól, legalábbis nálam volt, hogy kicsit lassan reagált 1-1 képesség, ami volt, hogy végzetes is lett, ami a játék végén különösen frusztráló tudott lenni (hardon is próbáltam).Összegezve a leírtakat, nekem nagyon tetszett a játék, remélem, hogy lesz folytatása.
-
morfondőr
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz tipuka #112874 üzenetére
nincs abban semmi szégyellni való sztem, sok esetben az angol nyelvtudás kimerül abban ami ráragad az emberre még ha tanulja is vagy csupán németet, még ott is vannak durvább szövegkörnyezetek, szakszavak amire azért kell egy fordítás alapból
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
S1M0N
senior tag
válasz tipuka #112874 üzenetére
Igen, én is arra vártam (amúgy már május 31. 23 órától elérhető volt, én elsején kezdtem el), de megérte, szerintem nagyon jó játék.
(#112873) morfondőr
Nincs mit, ha a történet be tud szippantani, akkor a játékmechanika engem annyira nem érdekel, bár ahogy írtam, vannak benne idegesítő dolgok, de túl lehet élni.
Mondjuk a Hard fokozat elég szemét tud lenni, igaz, csak a boss fight-ot próbáltam, de annyi elég is volt...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz S1M0N #112872 üzenetére
Nekem is tetszett a játék de miután a Store kiadás egy kalapszar se teljesen elvette a kedvemet, így hagytam, illetve ha már van Steam-re megvárom amíg leárazzák a dobozos kiadást mert nem sok játékot adnak így ki.
De azért egy Alan Wake 2 sokkal jobb lett volna!
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
válasz cyberkind #112877 üzenetére
Én is a steames verzióval játszottam, anno dobozosan vettem meg.
Technikailag így sem a legjobb, a 30fps lock nélkül nálam minden beállításon élvezhetetlenül futott, szóval maradt a lock, plusz minden grafikai beállítás maxon, így simán fut a játék.Amúgy a dobozos kiadás elég minőségi, a külső tartó tok igen vastag és stabil.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
i2k
őstag
válasz oriic #112880 üzenetére
Tessék örülni.
A játék meg nagyon jó - teljesen mindegy, hogy melyik kliens alól indítja a játékos.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crytek
nagyúr
Megjelent a Die Young 13.49 euros áron kapható (-10%)
Aki anno megvette a 10$-os alphát azoknak felpatchelődik fullosra ingyen.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Źşë'
addikt
válasz ZsZso #112883 üzenetére
annak a topiknak nem nagyon van értelme... én ayo helyében ha nem lenne bestbuy link a hszben azonnal likvidálnám... igaz szegénynek jó nagy munkát adna az a sok topik használó user akik úgy számolnak be a kalandjaikról sokszor mint egy turista aki hazarét a legnagyobb kalandjairól - egy ilyen smili azért nyomok,
-
törölt tag
akkor próbáljuk átcsábítani az on topik offolókat...
szóval Brothers - A Tale of Two Sons saját szemszögből:
karácsonyi rokoninvázió alkalmával egyik bátyámmal végigjátszottuk kontroller+klavi kombinációval, és nekem nagyon bejött annak ellenére, hogy nem erre tervezték. próbálkoztunk több local coop játékkal, de ez volt a bestof. azt hozzá kell fűzni, hogy sem verekedős (mk x), sem autós játékkal (grid 2) nem akartak játszani velem/ellenem, így végül (brothers után) össze kellett raknom egy gépet, hogy sc2 squadron td-vel és orc must die 2-vel toljuk az ünnepi rosszullétig zabálás után. hangulatban szerintem jó volt brothers, főleg testvérrel játszva.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Az úgy korrekt, hogy az új Hitman dobozos kiadásában van 2 kód de egyik se Steam-es csak egy lépés után kaphatja meg az ember, persze ha csak bent van a lemez.
-
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #112886 üzenetére
Ez annak különösen jó, aki már évekkel ezelőtt száműzte az optikai meghajtót a gépből (mint pl. én)! Mondjuk nem vagyok oda a dobozokért, mindent digitálisan veszek, de ugye egy extrás példány, ha jó áron is van, biztos elcsábítana! Majd lehet erre is figyelni, vagy kuncsorogni valakinél, hogy hadd aktiváljam már be!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
cyberkind
félisten
válasz morfondőr #112889 üzenetére
Én most akarom száműzni a gépből de persze veszek is helyette egy külsőt mert jó ha van, illetve van pár játék ami megvan lemezesen és ha már megvan onnan azokat könnyebb felrakni, a régi, szép időkben nem foglaltak sokat a játékok.
De amúgy eddig csak a SE játékokat láttam ilyen lemezberakósan aktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz morfondőr #112889 üzenetére
Nem értem, miért olyan menő egy 4000 Ft-os meghajtót száműzni a gépből. Nekem a PC egyben DVD és CD lejátszó is, így többszörösen szükség van rá, igaz én szoktam filmet és zenét venni. Vagyis vettem, mert DVD-re már nem költök egy ideje, de zenére a CD még sokáig megmarad.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #112892 üzenetére
Ez csak egy példa volt. Néha írok lemezt is, bár már jobbára nem magamnak, a DVD-re archiválásnak ma már nem sok értelmét látom.
De tudom, ez ilyen trendi most, hogy semmi optika, mert nem fér el, meg jajj, látszik.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #112894 üzenetére
Ha kicsit is kitekintesz a Marvel filmek és Justin Bieber világából, akkor kiderül, hogy a filmeknek, zenéknek igen nagy hányada nem érhető el digitálisan. A filmeknek különösen nagy része, zenében kicsit jobb a helyzet, bár ott is vannak sötét foltok.
Értem én, hogy egyre kevesebbszer kell az optikai meghajtó, de attól nem leszel több, hogy fennen hangoztatod, hogy neked már nincs.
Egyébként filmre még mindig a legjobb adathordozó, mivel a stream szolgáltatók adása nem is hasonlít az optikai lemezen árusított filmekre minőség tekintetében. És ez a 4K terjedésével ismét így lesz, mert még a fejlett nyugaton sem gigabites netből és házi fájlszerverből van a kerítés, márpedig egy normális 4K filmnek van mérete.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
morfondőr
őstag
válasz Dilikutya #112891 üzenetére
Nekem egy ilyen házam van, amiben nincs is hely odd-nek, az előző házamban pedig vagy odd-t tettem, vagy ventit felülre (venti volt). Egyébként meg talán 3 éve nincs, és eddig egyszer kellett volna. Persze van aki napi szinten használja, semmi probléma ezzel, csak furcsa, hogy ma egy dobozos játék steam aktiválásához kell a lemez is!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
ruti
Közösségépítő
Az ON-OFF témához - részemről először és utoljára, de ha így marad minden, akkor sem megyek a Dunának:
A BestBuy Topic (Csak akciók)
és a
BestBuy akciók, beszélgetések
című témák szimbiózisa lehetne a követendő a JÁTÉK fronton is, mivel ott jól működik, és a topik használók is tiszteletben tartják az alapelvet, azaz:játékok esetében a Best Buy topic (játékok) alatt csak maga az akció lenne posztolva, amit maga a moderátor ír be, megnevezve a forrást,
az akció kibeszélése pedig az Eredeti játékok OFF topik -ban történikez persze több moderátort igényelne ayo mellé az ON topicba, viszont így duplikáció sem lenne, minden egyszer kerülne csak ki
valamint az OFF-ba is elkelne moderátor, ha már kiemelt téma
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
i2k
őstag
válasz morfondőr #112896 üzenetére
Otthon: CoolerMaster Elite 331 Black
A benne lévő BluRay RW pedig tegnap is használatban volt épp.Itteni, amiről írok és netezek: Fractal Design Core 3500
Ebben sosem volt DVD/BD-RW. Néha hiányzik is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
"A BestBuy Topic (Csak akciók)
és a
BestBuy akciók, beszélgetések
című témák szimbiózisa lehetne a követendő a JÁTÉK fronton is, mivel ott jól működik, és a topik használók is tiszteletben tartják az alapelvet"TJA, ez látszik mert naponta 40 hsz-t törölnek
Komolyra fordítva: túlmoderáltságnál megy a hőbörgés, hogy még egy kérdést/vicces hsz-t se lehet beírni pedig "egyszer szerintem elfér", ha alulmoderálás van akkor meg megy a hőbörgés, hogy elveszik az információ az OFF tengerben.
Nincs jó megoldás (lenne, csak ahhoz változnia kéne a T. Hozzászólóknak, ami meg nem fog megtörténni).
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
ayo
veterán
válasz updog #112899 üzenetére
sajnos én is az utóbbit vettem észre mindig, soha se lesz jó mindenkinek, mondjuk szerintem nem is ez a lényeg, hanem hogy a többségnek jó legyen. Én bármire kapható vagyok, ha az a többségnek megfelel.
Ez a megközelítés érdekes, csak nem tudom hogy mennyire lehetne megszokni. A Best Buy topik is már jó ideje külön, van de még se szokták meg sokan vagy nem is akarják.
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest