Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16939776

    törölt tag

    válasz RoSSo3 #4897 üzenetére

    Mindenek előtt próbáld meg úgy, hogy altatás/hibernálás (fedél lecsukása) előtt távolítod el az egeret.

    Következő lépésben azt a problémát kellene megszüntetni, ami miatt a gép/OS nem küldi energiatakarékos állapotba az eszközt:
    Az aktív energiasémában legyen engedélyezve az USB eszközök szelektív felfüggesztése, és eszközkezelőben, az eszköz ill. hub tulajdonság->energiagazdálkodás fülnél "a számítógép kikapcsolhatja az eszközt energiamegtakarítás céljából" jelölőnégyzet legyen kipipálva.

    Ha ez megvan, de mégsem alszik az eszköz, meg kellene próbálni a chipset driverből a gyártó (feltételezem intel) legfrissebb verzióját felrakni, nem a microsoft szolgáltatta drivert használni.
    Lehet akár olyan szövevényes csapda is a háttérben, hogy a USB-hub ezek ellenére sem engedi elaludni a portot, amíg mondjuk 50mA-nál nagyobb a terhelés az USB csatlakozón, tehát pont azért nem kapcsolja le a portot, világítást, mert az eszköz a világításhoz tartósan több áramot vesz fel onnan, mint 50mA.
    Ez esetben meg kell próbálni kikapcsolni a világítást az eszközön...

    Ha ennél még mélyebbre kell ásni elég ingoványos lesz. 2000Ft-os egérhez nem hinném, hogy számíthatsz bármi supportra a gyártótól. Win10 support-tól vagy géped gyártójától várhatsz még segítséget az ügyeben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák