- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
válasz Bobyjack #3449 üzenetére
A garanciális szervízt próbáltad már?
Szerintem 25-30k körül ők is kicserélik. Cirma kft. Budapest.
Egy e-mailt dobhatsz rájuk, kiváncsiságból.
Vagy esetleg van még laptopalkatresz.hu.
Egy ismerősömnek fujitsu siemens-hez itt cseréltek használt billentyűzetet 6k-ért.
Azóta is remekül működik.
Szerintem 10-15-ből nem fogod megúszni, de próba szerencse.[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok! Szegény 1005HA-H-m egy kicsit megsérült. Ment a gép amikor egy mobiltelefon kiesett a kezemből, és pont ráesett a billentyűzetre az ENTER köré. Azóta a gép HDD command fail-el indul. Vagyis indulna, de nem tölt be semmi megáll minden. Gondolom ott van a winyó és megsérült Van esély szerintetek gariba megcsinálni? Gondolom nem rendeltetésszerű használattal elküldenek. Ha velük cseréltetem a winyót, aminek ugye én állnám az árát akkor megmaradna a garancia, vagy az mindenképp ugrik?
Hova vigyem szervizeltetni?
(most ennyi minden jutott eszembe, előre is köszi!)Aláírás
-
Jano_023
őstag
Próbáld meg bevinni és megcsináltatni velük, hátha megcsinálják gariban, ha nem akkor fizetned kell szerintem valamennyi +pénzt.
Vagy a gyorsabb és olcsóbb vegyél egy vinyót. Bár így ugrik a gari.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Chipi77
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis a hivatalos support vonal nem tudott megoldást, bennetek az utolsó reményem.... Az eszköz egy eee901, win 7-tel.minden tök jó, minden megy rajta, kivéve a gyrosbillentyűk. van valakinek 5lete arra vonatkozólag, hogy ezeket hogyen lehet működőképessé tenni? tök jó lenne, ha le tudnám kapcsolni a kijelzőt, vagy a hangot, vagy neadjisten a felbontást tudnám váltani... de a kijelző kikapcs lenne a legfontosabb...
Előre is THX mindenkinek!
Chip
Hát van az a pénz, amiért tudunk mi olyat is...
-
Ufff
senior tag
válasz Chipi77 #3456 üzenetére
Kell neki egy BIOS frissítés. Az a baj, hogy nekem anno csak XP alól sikerült a frissítés, de azóta megy már a win7-tel is. Olvass vissza, már nem emlékszem mi volt a gond, de akkor leírtam. Aztán hogy ebben a topicban, vagy ebben írtam, azt nem tudom, de talán a belinkeltben volt inkább. Próbáld esetleg meg letölteni a legfrissebb ASUS Update progit, csináld meg a BIOS frissítést, majd tedd fel a gyorsbilentyűk driverét (honlapon megtalálható). Ezután működni fog.
Ha segítség kellene, ide írj, mert a privátot mindig elfelejtem megnézni...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
tomyoy
senior tag
közel 9 hónap utána beadta a kulcsot a vinyó a gépben, szerintem megfőtt, kattog csak, win már nem megy rá, ha fel is megy, megint kattog és kiakad a win.... telepités közben kiirja: write failure stb sector error stb...
ezidő alatt kb 1 hetet ha ált a gép, 24ben ment végig, meg ágyban asztalon stb, lehet kicsit sok volt neki a hő.
hát e van
nyiknyiknyiknyik
-
Borsó
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hol lehet jelenleg a legjobb áron 1005PE-t beszerezni feketében?
-
Laci.M
senior tag
Minden tiszteletem az Asus szervizeseké!! A gépet múlt kedden vitte el a futár, és ma délelőtt már hozta is! A gép működik a winyót kicserélték, és ami miatt dícsérem őket: nem elég, hogy gyorsak voltak (azt hittem lesz vagy 3 hét) a 160 GB-os winyó helyett 250-eset tettek bele! Még az XP-t is feltették rá (igaz már vakarom is le róla, megy vissza a win7 )
ASUS szervíz: Cirma Kft
Aláírás
-
montero7
csendes tag
Sziasztok
Valszeg én is csatlakozni fogok a " behalt a vinyóm " clubhoz.
Tegnap este bekapcsoltam, elkezdett párat furán kattogni random szerűen, meg volt vmi sipákoló hangja is... Nem folyamatosan csinálta, 15 perc bekapcsolt állapot alatt kb 10x maximum. Kikapcsoltam, had pihenjen.
Ma felraktam rá a HDSentinelt, ami szerint teljesen hibátlan állapotban van minden ( novemberben vettem a gépet , 1005HA ). Most mentek le mindent ami kell ( kb 10giga ), és a mai félórás terhelt bekapcsolása alatt meg se nyikkant. Van esetleg valami ötletetek ezzel kapcsolatban, vagy várjam meg, amig befosik?
előre is kössz a helpet
üdv
p
-
montero7
csendes tag
még1 , bocs a dupláért
olvastam a 1005-harol tesztet, amibe ezt irták:
"...A képernyő alapból 1024*600-as felbontás van de be lehet állítani akár 1600*1200-ra is ám így úgymond tekerhetünk a képernyőn, ez nekem annyira nem tetszett úgyhogy maradt az 1024*600-as felbontás... "
ez mi ? hogy ? jó ez ?
-
Spilerke
csendes tag
Már kezdek én is parázni a vinyótól ettől a sok elrettentő hozzászólástól. Ráadásul rengetegszer kapcsolgatom ki-be, a hibernálást is eljátszom többször naponta, ez meg nem tesz jót a merevlemezeknek. A vinyóra teljes a gari? Tehát 2 év van rá? (amennyiben az egész gépre annyit kaptam). Annyi biztos, hogy SSD-t veszek majd bele!
A másik aggasztó jelenség a melegedés, ebben az időben a proci ritkán megy 60° alá... (1005HA)
[ Szerkesztve ]
-
caraale7
csendes tag
Helló!!!
Van egy Asus Eee-1000HA laptopom,Windows7-tel rajta és szeretném frissíteni a bios-t 2204-es verzióra.Az a gond hogy nem tudom mivel frissítsem... Már próbáltam Asus Update Utility segítségével de kérte az ACPI drivert.Azt is feltelepíteném de nem müködik a telepítö(próbáltam Compatibility módban is).
Emellet volna még valami.Fel akarom telepíteni az ATK Hotkey Service Utility-t de az a gond vele,hogy bármilyen hotkeyt próbálok nem müködik...(Azt mutatja hogy fentvan a driver de nem reagál semmilyen Gyorsgombra)
Kössz elöre is!!!Asus Eee PC-1000HA; Intel Atom 1.60Ghz; RAM 1GB; Windows7 32Bit
-
hasznalt_mon
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy költözésem és sajnos elhagytam az EEEPC 900-asomhoz (EEEPC900-BK032 16GB SSD Linux, MB Rev 900) kapott lemezeket.
Valaki ki tudna segíteni egy másolattal? Nagyon hálás lennék érte?
Előre is köszönöm!
Üdv:
Zolee -
Silentfrog
veterán
Elmult egy éves a gépem.
Valaki tudna nekem mondani hasonlo koru gép akkumlátorának elhasználodási mértékét?
Nagyon figyelmes voltam,kiméltem az akkut,kiváncsi vagyok másnál milyen az elhesználodás mértéke -
zberi
csendes tag
-
Osibaa
senior tag
válasz sanchomuzax #3480 üzenetére
Ezeket nézted? [link]
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
sanchomuzax
aktív tag
-
Osibaa
senior tag
válasz sanchomuzax #3482 üzenetére
Ha jól tudom, akkor ZIF konnektor a neve. (Élőben még nem találkoztam vele.)
-
Osibaa
senior tag
válasz sanchomuzax #3482 üzenetére
dupla
[ Szerkesztve ]
-
hasznalt_mon
csendes tag
Sziasztok!
EEE PC 900 Driver CD ügyben nem tud segíteni senki sem??????
Nagyon boldog lennék ha valakinek meglennének az eredeti hozzáadott CD-k.
Üdv:
Zolee -
sanchomuzax
aktív tag
válasz hasznalt_mon #3486 üzenetére
Idd nézted már? Mindent feltett ide az ASUS:
Google: Sancho blogja
-
Tim82
félisten
Jó pár subnotebook-ba ZIF-es vinyót tettek - most kapásból a HP nc2400/2510p ill. a Macbook Air jut eszembe.
eBay-en vannak hozzá ilyen adapterek is. Most 1-2 napig nem leszek gépközelben, de szombaton linkelek majd.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sanchomuzax
aktív tag
Pont ilyen adaptert linkeltem, be is szereztem a Dealextreme-en egyet, és 1.8" HDD-t keresek hozzá.
-
beriimi
csendes tag
hali
valaki súgja meg hogyan tom használhatóvá varázsolni az Asus Eee pc 901 en a beépitett webcamot??
windows os.kerestem már hozzá drivert de nem találtam csak ezeket
Asus Eee PC 901 Bios 1004
Asus Eee PC 901 Chipset Driver
Asus Eee PC 901 Audio Driver
Asus Eee PC 901 LAN Driver
Asus Eee PC 901 TouchPad driver
Asus Eee PC 901 Wlan Driver
Asus Eee PC 901 Bluetooth Driver
Asus Eee PC 901 Advanced Configuration and Power Driver Interface
(valameiken be lehet löni,mert én nem értek hozzá)folyton valami usb camerát akar telepitteni amu nincs,a beépitettet meg nem találja.
vagy vmi linket berakhatnátok.
-
hasznalt_mon
csendes tag
üdv sanchomuzax!
Köszi a linket, valóban innen is be lehet szerezni mindent hozzá.
Ám én mégis jobban örülnék egy gyári CD-nek.... (Vagy lehet hogy csak én vagyok ennyire maximalista)
Üdv:
Zolee -
sanchomuzax
aktív tag
válasz hasznalt_mon #3491 üzenetére
Hát szerintem az ASUS HU nem foglalkozik ezzel, és a boltok sem tartogatnak 901-es lemezeket külön.
-
Tim82
félisten
válasz sanchomuzax #3489 üzenetére
eBay - keresőszavak: 1.8" ZIF HDD [link], persze ez adaptereket is felhoz.
Gondolom, kifejezetten HDD kell és nem SSD.
BTW, munkahelyi gép Google alatt is majdnem meghal...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz sanchomuzax #3495 üzenetére
Látom, a Hardveraprót már végignézted, nincs jobb ötletem: [link]
Boltban esélytelen, esetleg rendelésre.
-
coyoteeliot
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Asus eee 904hd-t amin jelenleg win7 van. Alapból xp volt rajta. A videókártyát nem ismeri fel. Tudja valaki honnan tudok hozzá drivert szerezni?
Köszi -
sanchomuzax
aktív tag
válasz coyoteeliot #3498 üzenetére
Erőltesd ár kompatibilis módban az XP drivert. A 901-en nekem bejött.
-
coyoteeliot
csendes tag
válasz sanchomuzax #3499 üzenetére
Köszike, megpróbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest