- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sokan a mattra esküsznek, ..egyébként más lényegi különbség nem nagyon van, talán a fényesen szebbnek/telítettebbnek hatnak a színek.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
csudri
őstag
válasz runner 125 #3001 üzenetére
Filmnézésre nekem jobban bejött a fényes, viszont ebookot olvasni matton jobb volt. Kevésbé fárasztotta a szemet.
De lehet valakinél meg pont fordítva van.
-
domojko
senior tag
Nekem Win7 indulásnál nem mutatja a win logót ahogy összeáll, csak a csík futkározik, utána feláll a rendszer. 1000h-m van. Valakinek működik ez, vagy csak nekem nem?
-
domojko
senior tag
Reméltem hogy valahogy el tudom indítani, de ezek szerint nem lehet
-
Matthewsz
aktív tag
Én is csodálkoztam rajta, hogy nálam nincs logo, de egy eee mellé nem is túl fontos, állítólag attól is csak lassabban töltődik a rendszer.
-
Bigyooka
csendes tag
Mikor feltelepítettem a win7et, olvastam, hogy ha nem jelenik meg a login 'ablak', akkor kikapcs gombot kell nyomni, ettől megszunnyad, és ha standby üzemmódban van, újra be lehet kapcsolni, és tádámm, megjelenik. Nekem működött, talán ez segít valakinek...
-
Psych0
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a 1101ha 2-3 nap után 100-ról úgy lemerül, hogy el sem indul? mind kikapcsolva mind készenlétben ez van. kéne valami ötlet, hogy hol keressek segítséget, mert ez így gáz.
vagy gari?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
meroly
veterán
Talán még az ősszel vettem egy AsusEEE 701 4G-t. Csak azért írok, hogy tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Semmi gondja nincs. A legjobb a VGA kimenet, így tv-re is tudom kötni, amit nem játszott le a dvd lejátszó azt lejátsza a kis asus.
A billentyűk is tökéletesek.
Bár nem sokat használom (van asztali gépem + céges noti), de amikor használtam meg voltam elégedve vele minden téren.
Úgyhogy én bátran ajánlom.Impossible is nothing
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Eee 701-es memóriát bővítenék. 2GB-ra.
Most a gyári 512MB-os (533MHz-es) van benne.Kicsit félek tőle, hiszen, alapból 280 MHz-en pörög a DDR2 benne. (4X70FSB)
Ezt az alacsony órajelet bírják a 667MHz-es memók? vagy csak 400-as és 533-as ramok közt nézelődjek?
Mondjuk a kingmax elég elterjedt, esetleg 2GB-os 667-es példánnyal van tapasztalata valakinek?
Esetleg más tipus, ami már bevált nektek?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
rmmm
tag
Sziasztok. Hol lehet kapni még új 700as szériát? 2G elég lenne nekem.
Koszi -
Daffit
tag
Valaki tudna segíteni? A következő a problémám:
Van egy ASUS EEE 2G Surf gép, amire fel van telepítve egy full XP SP3. A gépet egyik ismerősöm szeretné internetre használni, de nem csatlakozik a modemhez (kábelnet). Közbeiktattunk egy wireless routert is, de azon keresztül sem hajlandó csatlakozni.
Az igazi problém ott kezdődik, hogy más gépek simán csatlakoznak közvetlenül a modemen és a routeren keresztül is, tehát azokkal nem lehet gond. A másik furcsaság, hogy az EEE gép más hálózathoz simán, gond nélkül csatlakozik és megy rajta a net, egyedül az ismerősömnél nem (pont ahol használni szeretnék).Az XP-t nem frissítettem (személy szerint nem is azt tettem volna fel) az ASUS honlapról az összes drivert felraktam.
Valakinek van ötlete?
Helikopter zuhant a helyi temetőre. A mentőalakulatok eddig 1300 holttestet ástak ki a törmelékek alól...
-
Matthewsz
aktív tag
A 701-es támogatja a 2gb-ot? Az órajelre több helyen is azt olvastam, hogy érdemes a gyárival megegyezőt beletenni, én is így tettem 1005HA-nál, bár itt fordított eset van, mert 800-as volt/van benne, de csak 667-esen tud futni.
Nekem speciel egy Buffalo van most benne, rosszat nem tudok róla mondani... -
Laci.M
senior tag
Szerintetek egy töltőcsatlakozó cserét mennyiért csinálnának meg az asus szervízben? Egyszer véletlenül belerúgtam a madzagba, és azóta kontakthibás, csak azt nem tudom, hogy a kábel vége, vagy a csati a hibás. Meg attól még a gari nem szűnik meg, ha ők csinálják ugye? Vmi nem rendeltetésszerű használat, vagy ilyen hülyeség miatt nehogy felmondják.
Aláírás
-
Naras
őstag
Nem pontosan értem... a töltő csatlakozója sérült, vagy a notiban lévő csatlakozó...
Első esetben sztem vágd le a francba, vegyél egy alkatrészt, és forrassz
Vagy vegyél új töltőt, az nem hiszem, hogy olyan irtó drága lenne...Utóbbi esetben meg szét tudod szedni a notit, a gari szempontjából menet közben találni fogsz egy kis matricát, amit ha hajszárítóval megfelelően fölmelegítesz, finoman el elhet távolítani a meleg miatt felengedő ragasztó miatt, majd később visszaragasztos...
No persze mindezt, s később a forrasztást nagyon precízen végezd, de a leírtaid szerint értesz hozzá
Hajrá, sok sikert! Majd írd meg hogy sikerült...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
-
Gercsa
senior tag
Eee Pc 700-701-es szériához való akksi kapcsán kérdeznék.
Láttam 4400-5200-6600-10400mAh akksikat a neten.
Az lenne a kérdésem, hogy aki már látott valamelyiket ezek közül, az elmondaná, hogy melyik nagyobb méretre mint a gyári 4400-as, és hogy a noti síkjához képest milyen irány(ok)ban növekszik ezáltal a méret?
-
Gercsa
senior tag
Ebay-en 6500HUF körül indulnak a 4400-asok.
és olyan 9000HUF környékén van a 10400mAh (72Wh) példány, ezzel a leírások szerint akár 12 órát is mennekA vaterás nepperek ugyanezeket adják horror áron, fuj...
szerk.: árak postával együtt értendők
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Úgy néz ki kábel baj van! Félig meddig megnyugottam. Tud valaki 1005HA-H töltőt occsóé?
Aláírás
-
Ufff
senior tag
Kell egy olló, egy kés, 2 mg forrasztóón, forrasztópáka, öngyújtó, némi zsugorcső, oszt kész. Nem bonyolult dolog, meg kell csak keresni a hibás részt és kivágni. Kb. 5 cm-rel lesz max. rövidebb a töltő kábele...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
rakal
senior tag
Annak idején én a Dealextreme-től rendeltem(Hong Kong).
Az áraik abszolút alacsonyak.
pl.[Überbrutál 10400 mAH-s akksi 48 USD-ért,benne van a PK is] -
-
rakal
senior tag
-
doc
nagyúr
ezen mar en is gondolkodtam
legutobb volt egy kb. 100 dollaros rendelesem. mar az meglepett, hogy kevesebb erteket irtak a csomagra, es szeperelt rajta hogy "ajandek" hogy ne kelljen vamot fizetni, ezt sok mas ceg meg keresre sem teszi meg
aztan a kovetkezo meglepetes akkor jott, mikor kibontottam a csomagot, es egyetlen aprosag, egy el nem fujhato gyertyakeszlet hianyzott (lehet vagy 2$...). raktak bele egy kartyat, hogy sajnaljak, de nem sikerult eleg gyorsan beszerezni a gyertyat, azert elkuldtek a tobbit, es amint meglesz a maradek, jon az is
es tenyleg, masfel-ket hettel kesobb megjott hongkongbol az elfujhatatlan gyertya, vagy tiz-huszszor akkora postakoltseggel, mint az egesz cucc ertekeMOD: bar most eleg lassuak, feb 25-en rendeltem, es meg mindig azt irjak hogy waiting for supplier...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest