Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nor-

    tag

    Üdvözlet az uraknak!
    Sokan panaszkodnak hogy manapság már nem lehet kapni normális minőségű lemezeket, ezért mi már egy ideje forgalmazzuk az FTI lemezeit.
    Korábban RICOH (eredeti) DL formában, illetve TTH02 lemezek formájában, azonban a RICOH MID-et már a gyártó nem gyártja, mivel az újabb írókkal (sejthetően a sok kamu mides lemeznek köszönhetően) már nem produkáltak túl jó eredményeket.
    Viszont az újabb írók már ismerik a gyártó saját, FTI MID-jét, sőt, elvileg még jól meg is tudják írni.
    Mivel ez egy teljesen új lemez nálunk, és még nem volt alkalmunk tesztelni, ezért ha van kedvetek, részt vehetnétek a tesztelésben, amihez fejenként 1-1 henger (10 darab) lemezt ingyen felajánlunk. Konkrétan erről lenne szó.
    Reális ár, és a gyártónak a minőségével sem szokott gond lenni, gyakorlatilag ma már szinte az egyetlen gyártó aki normális minőséget gyárt ...
    (a verbatim prémium kategóriás lemezeit is ők gyártják)

    Tehát mégegyszer: a hozzáértő tesztelőknek felajánlunk 10-10 darab FTI-R08-65 kódos DVD+R DL lemezt INGYEN, cserébe a teszteredményekre lennénk kiváncsiak. (ha úgy tetszik, független teszt!)
    Kérek mindenkit, aki csak az ingyen lemez miatt jelentkezne, hogy ne tegye, akárkinek azért nem fogunk adni ingyen 2000 forint értékű lemezt.
    Akit érdekel, e-mailben a dvdteszt@wbteam.com címre tud levelet írni, vagy privátban.
    A szállítási költséget azt nem vállaljuk át GLS-el, de csomagponton ingyen átvehető (XI. ker., Bartók Béla út 152/H), illetve egyéb rendelés mellé természetesen plusz költség nélkül tudjuk küldeni.

    http://itmedia.sk/

Új hozzászólás Aktív témák