- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
Sziasztok,
milyen dvd-r lemez a legjobb minőségű? Eddig kb 60-at írtam meg, amiket szeretnék jó pár év múlva is elővenni! Maxell lemezt használtam eddig csak, de olvasgattam pár helyen, hogy nem olyan jó az. Kérdésem az lenne, hogy milyen lemezt érdemes vennem a továbbiakban, hogy később is meglegyenek az adataim? -
Joltee
aktív tag
Eddigi rekordom PIF tekintetében: jó régi TDK 4x DVD-R (Made in Japan).
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
M107
addikt
válasz strike-force #9862 üzenetére
Szerintem nem, ide egy minőségebbi író kelletett. (most ez nem az Asus író lebecsülése volt)
Egy régebbi _Nec vagy 108-109 Pio esetleg Toshiba 5112-5272 es
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Egy szép jó lemez után most jöjjön egy borzasztó de ez sem jó szó rá, de még az okádék sem sajnos
2012 ben tegnap. Egy ismerösőm hozott 10 db Verbatim 4.7 gb 2007 vásárlású Mid: TY02
Kiderült hamísított de ezt már az első lemeztesztnél láttam.Mondom jól átvertek akkor tehát a lemez Mid. sem mindig örök érvény.
Siralmas csak elrettentésnek ajánlom. végig sem engedte tesztelni de végig olvassák csak hát .... Mondtam töresd szét a lemez kukába való nem íróba, a lemez egyébként anno a Józsefvárosból származott.Gyors lemez teszt, 16X de 8X sem lett volna jobb még belekötne valaki hogy miért 16 X teszteltem:
Samu SH 222A 4X Teszt Plex880Sa
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Kívűlről u.a mármint a lemez? Össze volt kapcsolva a papír a hengerben és gagyi is volt a fóliázás tehát újra lett fóliázva.
Anno volt ilyen írás is, hogy a hamis verba dvd vagy az eredetit miről ismerjük fel itt a fórumon 2007-2009 között.Lemez az ugyan olyan volt nézett ki mint a régi verba, de a minőséget te is láthatod.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Találtam viszont a gyűjteményemben, egy fényes tetejű Verbatim Dvd-R 8X lemezt,gondoltam letesztelem.
Bár ez sem eredeti verba gyártósoron készült lemez, de azért van különbség.
Neten utánna nézve: (Verbatim branded CMC DVD-R 8x "Pearl White" Media - Made in Taiwan)Írás idő: 2005.11.10 (7 éves 10 hónapos) (kicsit újjlenyomatos megtisztítva de nem az igazi.
Író: Pioneer 109
Pif hibákat leszámítva egész kellemes összhatás, úgy hogy nem eredeti verba hanem un utánbér gyártott. sokan örülnék ha ilyen lenne a mostani verba dvd jó a végét a és a Pif et leszámítva.
[ Szerkesztve ]
-
Joltee
aktív tag
válasz strike-force #9862 üzenetére
Samsung SH-S222L (SB03).
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Sedance
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Remélem van rutinos öreg róka köztetek, hogy ne kapjak idegrohamot lassan a DL lemezeimtől
Próbaképpen vettem pár Maxell DVD +DL lemezt, gondoltam XBOX360-nak jó lesz. Az első lemez jó is lett, azóta 6db-ot ki is dobtam írási hiba miatt,
DVD drive firmware-t nem tudok frissíteni, mert a program szerint nincs frissebb...
Az író: Slimtype DVD A DS8A5H XAA2
ASUS laptop beépített cucca...
ImgBurn- ben állítottam be rosszul valamit, vagy csak hulladék a lemez? Már elég sokat kukáztam a neten infó után, de a többi lemezt inkább eladom, ha esélytelen a dolog, hogy értelmesen felhasználjam őket..
Ötlet? -
verybigboy
senior tag
válasz Sedance #9870 üzenetére
A válasz nagyon egyszerű, "hulladék" ez a lemez, nem ajánlott kategória!
Elő-elő bukkannak emberkék kik állítják teljesen rendben megtudják írni eme lemezeket, ez lehet is, de kb. ilyen arányban. 5 ből ha 1 jó lesz ... próbálkozni természetesen lehet, vagy megvenni a korrekt alapanyagot és ezzel az egész herce-hurcát rövidre zárni.
-
Sedance
csendes tag
válasz verybigboy #9871 üzenetére
Sejtettem a választ
Első vásárlásként nem csodálkozom, hogy kuka lett...
Ajánlasz valami tutibbat? -
Sedance
csendes tag
válasz verybigboy #9875 üzenetére
Már legalább tudom mit keressek
Köszönöm az infókat, jobb így mint sötétben tapogatózni.... -
-
-
Flashget
félisten
Mindig elfelejtkeztek DL lemez kapcsán erről az FTI-ről Csak kell hozzá egy megfelelő író is.
LiteOn 624 B nekem gyönyörűen írta meg szebben mint a szingapuri verbát vagy a ricoh lemezt amit az itmedia árult még 1 éve!Realme GT Master Edition
-
Sedance
csendes tag
válasz Sedance #9886 üzenetére
DL lemezt akartam venni boltban, de 800ft+ volt az ára. Ezzel nem is lenne bajom mert egy gémet megkapok 800ft-ért vagy sok ezerért, azért nem mindegy. De, hogy garantált legyen az eredmény az elég kétséges, akár mennyiért is veszek lemezt. Lite-on meghajtóm van, de firmware frissítés az nincs hozzá... A 10 lemezért fizettem 2000ft-ot, ebből 1 tuti jó, tehát egy megírt lemez nekem ennyibe került. Ehhez képest a 800ft/db ár is jó.
Most 3500ft- ért (szállítással együtt) lerendelhetek megint 10 db lemezt, aztán ki tudja, hogy járok.... Elég zsákba macska ez sajnos -
M107
addikt
-
M107
addikt
Ismét pár lemez teszt: Minőségi lemezek a porondon, Xtr Pro. és a Ricoh a Samsung 222A szépem írja, de a Pio Muli meglehetősen szegényen.
Csak a kíváncsiság hajtott.
Író: Pioneer 206 D (1.06) Plextor 880 Sa (1.13)
Rioch 8X lemez (8X)
UI: Nem az írója a Blu-ray 206D meglehetősen csúnya
Extreme Protect Maxell (16X)
UI: Dettó
UAE Verbatim (16X)
UI: Szép egyenletes teljesítmény, bár régebben a 12X írás jobb képet hozott, szépen írja.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
UAE 12X Írás
PIE Érték Rosszabb PIF Érték Viszont Jobb. Jitter legmagasabb 0.2 alacsonyabb 16X mint 12X. 12X mégis jobban, ajánlom e író mellett.
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
válasz verybigboy #9895 üzenetére
Mivel sajna a philipsből már nem sok van, kéne rendelnem lemezt, tudnál tesztet mutatni erről a 33-as maxellről? Igen dicsérik!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
verybigboy
senior tag
Sajnos a gépem "romokban", jelenleg monitorvadászaton vagyok (most is egy egyszerű notebook-róll pötyögök) így ebben én most nem fogok tudni segíteni, sajnálom!
Amúgy tényleg jókat mondtak erről a 33-as csomagról, persze ennyire közel sem jók mint ez a széria Philips amilyen volt, de a mai átlaghoz képest jobb eredményt tud adni. Ilyen lemezed mint ez a Philips sorozat fejemet rá hogy már nem lesz!
-
Kcsabi
tag
válasz verybigboy #9898 üzenetére
Tudnám ajánlani a Samsung SycMaster S22B350 monitort, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Szerencsére nekem még van a Philipsből, 2-3 évig nem lesz gondom, aztán meg jönnek a BD lemezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest