- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! egy ismerősöm X box lemez írására szeretne venni írót..
A Lite on Ihas ajánlották neki...
Jó ez vagy lenne jobb? (DL-írás, csak emlékeztetőül.. )// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Daywalkerke
aktív tag
Na tegnap át tudtam venni a berendelt általatok is ajánlott maxell és it media pro uhc dvd-r lemezeket, íme a tesztek:
Maxell DVD+R 16x 33cw **TAIWAN** (IT3779)
IT Media PRO *UHC TTH02* DVD-R 16x *Silver* *Paper* (UAE) (IT6825)
Mindkét lemezt IMGBurn progival és 8x-os sebességel írtam OPC bekapcsolása mellett.
Első megdöbbenésem a Mexel lemez hihetetlen jó eredménye lett, ami tekintve, hogy jelenleg 58Ft nagyon jó ár-érték arányt ad(még többet is fizetnék ilyen minőségért).
A csalódás viszont az IT media saját lemeze volt, ami ahogy képest, hogy 109Ft-ba került és, hogy van rajta ez az ezüst réteg nem adott az ehhez az árhoz várt minőséget, még szerencse, hogy csak 10db-ot vettem belőle.
A tesztek alapján tehát én is ajánlom a taiwani DVD+R Maxell lemezt, az IT media DVD-R lemezét viszont nem.Vettem még dualos Verbát(Made in Singapur) és itmedia saját márkás dual lemezt, ezekről is posztolom majd a tesztet ha írtam rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
Az előbb elfelejtettem postolni a jvc dvd-r tesztet(ezt szintén itmedia-nál vettem):
JVC DVD-R 16x 10cake *standard* *Taiyo* (IT7677)
A Maxell lemezhez és árba(ez 77Ft) viszonyítva szintén nem valami jó eredményt adott.
-
Flashget
félisten
válasz Daywalkerke #9952 üzenetére
Mindkét lemezt IMGBurn progival és 8x-os sebességel írtam OPC bekapcsolása mellett.
a jó íráshoz 3 dolog kell.
1. jó alapanyag
2. megfelelő író és fw
3. jól megválasztott sebességRealme GT Master Edition
-
Nor-
tag
Ne felejtsd el hogy nem amiatt kerul annyiba mert ezust felulete van a belsejeig, hanem azert, mert van rajta egy karcallo reteg, tehat ha lerakod az asztalra, nem lesz karcos tole ...
Van sima is a TTH02 lemezekbol, nyomtathatoban, az 70 forint koruli kategoria ...http://itmedia.sk/
-
Daywalkerke
aktív tag
-
Daywalkerke
aktív tag
NEC ND-3550A dvd íróról mik a vélemények? Most ment tönkre az optiarc IDE-s dvd íróm és helyette szeretnék venni egy szintén IDE meghajtót.
-
M107
addikt
Gyors kérdés mi lett az akácfa úttal 20-dika óta nem frissít.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Nor-
tag
válasz Daywalkerke #9959 üzenetére
Most meg tudunk rendelni belole, de ez egy igen regi keszletbol van a maxell eseteben, be van ragadva a disztributornal mivel a pluszost nem viszik annyira mint a minuszost, de igy is hamarosan a vegere fognak erni szerintem.
Amugy a RITEK lemezekkel nem az a baj hogy nem lehet jol megirni, hanem az hogy vannak szeriak amik hajlamosak 1 ev alatt elveszteni az adatot. (ugy leromlik a minosege fokozatosan)
http://itmedia.sk/
-
TeeJay
félisten
tudnátok nekem valami ötletet adni
hogyan lehetne olyan DVD lemezt visszaolvasni amit nem lát DVD író már?sötétkék színű TDK hulladék lemez lehet
modell fotók vannak rajta, kb. 4darab ilyen DVD-m lenne és notimeghajtó nem látja
meg egy LG régebbi DVD íróval próbálkoztam de az sem látjamelyik DVD író vagy olvasó lehet az amivel még érdemes próbálkozni a képek lementése érdekében?
aki járt már így és tud valami tippet adni ne kíméljen
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Wasp91
aktív tag
Sziasztok!
Ez milyennek számít?
Már vagy fél éve csinál furcsaságokat az író, Verbatim lemezeket hol megírja rendesen hol tele lesz hibával. :\ Az alapanyag lehet rossz vagy az író haldokolna?
[ Szerkesztve ]
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
verybigboy
senior tag
Sajnos nem igazán látszik hogy milyen íróval is teszteltél, így pedig nem tudjuk megmondani hogy egyáltalán az a kép amit látunk az valós-e vagy sem, ergo nem tudunk így segíteni
Egy olyan kép kellene amin látszanak az információk, ez a kisméretű kép sajnos beazonosításra nem jó!
-
M107
addikt
A kép kicsi, de ha jobban megnézzük ez egy NEC 7201S író. Mikori a lemez és milyen márka?
Ezzel az íróval írtad a lemezt is?
Verybigboy, vagy Jeni tudja megmondani hogy lehet e ezzel az íróval tesztelni, szerintem nem, amennyiben friss írás akkor teszteld le egy fél és egy év múlva is hogy mennyit romlott.Véleményem erős 2-es.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Nor-
tag
válasz Daywalkerke #9966 üzenetére
Most meg van ra esely, de mar nem tudom igerni hogy meddig ...
http://itmedia.sk/
-
M107
addikt
UI:
Jittert is mérj egy annak mérésére is képes tesztképes íróval. S ne gyorsan 16X hanem 8-4X tesztelj.
Látszik a statisz.... hogy gyorsan végi ment az író a lemez felületén 4:55 olyan 8-10 perc szokott lenni 8X-an.1.70 az új verziója töltsd le.
[ Szerkesztve ]
-
AtG
aktív tag
válasz Daywalkerke #9959 üzenetére
Azért sajnos a Maxell 30+3-asból könnyen bele lehet futni szédületesen rossz szériába is. Én is elértem olyan eredményeket, mint amit te is belinkeltél, de olyan csomag is a kezembe akadt, aminél a PIF hiba még a 20-at is elérte. (Egységesen Made in Taiwan volt mindegyik csomag). Szóval csak óvatosan. Ha az IT Medias lemez egységesen hozza azt a szintet, ami egyáltalán nem rossz, én azt preferálnám inkább.
-
M107
addikt
Sajnos minden dvd szériában van rossz.
A minőségi szériák kihaltak vagy elfekvőben találhatók.
DVD-seriaban, ma már (hacsak a gyártás veszem alapul nincs ami kiváló vagy jó)
Végét érjük a Dvd korszak-nak, bármennyire is tagadjuk jön a BD-R BD-RE korszak abban viszont csak a Panasonic lemez ami megéri minőségre árban változó 350-550 Ft a 25 GB lemez.[ Szerkesztve ]
-
zsolesz84
csendes tag
válasz verybigboy #9975 üzenetére
hááát én is jobra számitottam, de még mindig jobb mint a többi hitvány dl lemez
(persze verbatim DL még mindig a legjobb) -
leslieearth
tag
sziasztok!
kérdezném, h a nem infome-s philips lemezeket (+/- mindegy) milyen minőségben lehet írni egy optiarc 7260-al, vagy samsung 223L-el?
bajban vagyok a lemezválasztással ugyanis...
a taiwan-i maxellból nincs az itmediánál, és kéne valami normálisabb korongköszi a válaszokat!
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #9977 üzenetére
Nem osztom a véleményed..nekem teljesen jól írja ezt a FTI lemezt a LiteOn 624B. Jobban mint a szingapúri verbát.
Ricoh is amig volt az is jó DL lemez volt.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieearth #9978 üzenetére
Philipsnél több mid is lehet
akár CMC MAG M01 is és a mínőség eléggé közepes kategória legjobb esetben..Realme GT Master Edition
-
speedbor
csendes tag
válasz leslieearth #9978 üzenetére
legkésőbb jövő hétre lesz taiwani maxell dvd+r 33cw készleten
itmedia.sk
-
pami5
aktív tag
Én is az említett helyen és az (IT3779)-ből vettem 2 gurigát. ImgBurn-nel írtam, 6x és OPC nélkül. Ezt kaptam, AD 7260 fw 1,61-el:
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
pami5
aktív tag
Ugyan így jártam a "sötétkék színű TDK"-val! 100-at vettem anno, 40 ilyen volt Szerencsére a nyilvántartásban tudtam a DIR-t olvasni, így az "eltűnt"-eket újra vehettem. Bár ez sok munka, de legalább pótoltam. Én nem tudok mást, szerintem nincs rá jobb megoldás, vagy csak nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Nem ragaszkodok tavaly novemberben vásároltam ott, csak mert nem frissítették a listájukat ezért érdeklődtem.
Nekem a Ph-ról van ismertségem mind BD mind dvd ügyben s tőle-ük szoktam vásárolni megbízható minőségi alapanyagot.
Természetesen az IT média is a legjobbak közt van
[ Szerkesztve ]
-
-
Wasp91
aktív tag
Csináltam egy tesztet Opti Drive Controllal is.
[ Szerkesztve ]
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
Daywalkerke
aktív tag
Hát akkor a te teszted is engem erősít meg, hogy ez a Maxell DVD+R lemez egy jó vétel és már újra lehet rendelni itmedia-nál, aki esetleg rendel a mostani szériából tőlük dobjon majd egy tesztet belőle, remélem a most kapható széria is hasonló minőséget produkál mint az én és pami5 tesztjeink
-
pami5
aktív tag
Sziasztok! A legutóbbi írásnál (mai) ilyet tapasztaltam:
Szeretném a véleményeteket olvasni, mit lehetne (kell-e?) ellene tenni, mert csak az írás kezdeténél van ilyen. A későbbiek során minden érték (PIE, PIF, Jitter) belül van az elfogadott értékeken.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest