- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz sksporky #8869 üzenetére
Ha gondolod leírhatom az enyémnek a specifikációját. És ebből a verzióból még szerezni is tudok neked talán.
Enyém:
Processor: Intel Pentium Dual Core T2080 1,73Ghz
RAM: 2x1GB(enyémben 667Mhz-es Buffalo-k vannak)
VGA: Intel GMA945(nem az xpress3100 de szerintem sok különbség nincs)
HDD: 120GB WesternDigital
Bluetooth
N-Series WLANHa kérdésed van írj bátran.
üdv[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
minas
aktív tag
Azt szeretném kérdezni (főleg attól akiknek ilyen van), hogy az alábbi gépek közül melyiket érdemesebb venni, figyelemmel a teljesítményre. Szinte hasonló árban vannak, de tartok az AMD-s gép drivereinek hiányától. XP Pro lesz az oprendszer.
1520n - Intel T2330 CoreDuo - Intel x3100 - 2x512GB
1521n - AMD Turion 64 X2 TL 56 - ATI Radeon X1270 - 2x1024GBSürgős lenne, mert döntenem kellene Köszönöm.
-
(Kolombusz)
veterán
Tyű, a D630 hangkarijának tényleg van egy igen becsületes alapzaja.
Hálistennek a winchester seek, illetve wifi adatforgalom nem zavarja,. de igy is durva, bedugam egy fülest, nem emgy semmi éshallom.Hangminőségről nem nyilatkoznék egyelőre, csak egy olcsó sony füles, messze van a hd 515 sennheiserem, illetve a megaworkshoz sincs átalakitom.
-
polip
addikt
hölgyeim/uraim, az új inspironok: [link]
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
minas
aktív tag
Én kicsit régimódi vagyok. Ami a külsőt illeti, nekem jobban tetszenek a robosztusabb (bumfordibb) gépek. És a matt kijelző!! Idegroham kerülget, hogy eluralkodik ez a kijelző. Az nem baj, hogy ilyen is van, hiszen sokan nyilván ezt részesítik előnyben, de én speciel képtelen vagyok venni matt lcd-vel árban és konfigurációban nekem megfelelőt matt lcd-vel.....
-
minas
aktív tag
A DELL-nél a 3 év garancia teljes garanciát (alkatrész és munkadíj) takar?
-
I1525
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegetket szeretnem kerni. Inspiron 1525-t szeretnek venni, csak az osszeallitashoz szuksegem lenne egy kis segitsegre. Intel® Pentium Dual Core Processor T2390 (1.86Ghz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache) vagy Intel® Core™ 2 Duo-processor T5550 (1,83 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2-cache)? Mennyivel jobb az utobbi? Matt kijelzo vagy TrueLife?
Dell™ Wireless 1395 802.11b/g-minikort vagy 1505 Wireless-N-minikort vagy Intel® Pro/Wireless 3945 802.11a/b/g-minikort vagy Intel® næste generations Wireless-N-minikort?
A laptop csak alap hasznalatra kellene: net, filmnezes, Skype...
Ha barmilyen jo tanacsotok van, azt szivesen veszem.
Elore is koszi. Jo hetveget mindenkinek! -
Palika71
őstag
Kedves Kollégák!
Úgy érzem, hogy a gépemen levő Vista -t, lecserélem XP -re.
Szétnéztem a Dell-nél, de speciel az X3100-hoz nem találtam drivert.
Ezt honnan lehetne beszerezni?
Milyen tipikus akadályba ütközhetek installálásnál?!KÖSZI!
MOD: XPS m1330
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Palika71 #8912 üzenetére
Szia!
Okés, tedd, ahogy gondolod, de ne lepődj meg, mikor aksiról jóval kevesebbet fog menni, mint Vista alatt.
Az X3100-hoz drivert az Intel honlapjáról kerithetsz.
Tipikus hiba lehet, hogy nem látja a winchestert, ha régi xp telepitőd van, ilyenkor a biosban kell beállítani, hogy a satas lemezt is patanak mutassa.
-
minas
aktív tag
válasz (Kolombusz) #8904 üzenetére
Köszönöm a véleményt. Sajnos kiderült, hogy a konkrét modell is - szavaidnak megfelelően - "fos" fényes kijelzős
-
Palika71
őstag
válasz (Kolombusz) #8913 üzenetére
Köszi!
Az Intel honlapján levő Vista driverek sajnos nem működnek együtt 100%-osan a gépemmel, ezért gondoltam azt, hogy majd az XP-s sem lesz jó. De akkor hallelúja!
A rövidebb üzemidő meg furi, de szerencsére nem érint.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
stevewonder
aktív tag
válasz stevewonder #8884 üzenetére
Sziasztok. Egy d610es mennyit érhet használtan?
Köszi a választ SzaboZe. Ráadásul ddr2-es a ram.
[ Szerkesztve ]
-
Stehe
aktív tag
Hali!
Még mindig nem tudtam rájönni, hogy miért sípol egy hangosat néha a 1520-asom?
Mindig hálózatról megy, és ez marha idegesítő tud lenni. Töltő normálisan rá van dugva, nem értem mi lehet a baja. Még egy diagnosztikai vizsgálatot is lefuttattam rajta, de szerinte semmi baja...Köszi!
-
spyduck
nagyúr
Hogy sípol?
Ha rá van dugva a hálózatra (akksi benne van?)?
Ha bekapcsolod a bluetoothot úgy is sípol?mod: Nekem is volt ilyen és azt mondták alaplaphiba de már hallottam olyat is, h táp is csinálja! Ha bekacsolod a bluetoothot és elmúlik a sípolás akkor valószínűleg alaplap ha nem akkor táp de ez csak a szerény véleményem!
[ Szerkesztve ]
-
Stehe
aktív tag
válasz spyduck #8920 üzenetére
Úgy egy 1 másodperces, elég magas frekvenciájú hangot ad ki, naponta 1-2x. BT ki van kapcsolva, kipróbálom ezt a trükköt, amit írtál. Amúgy hálózatról megy, és igen, az akksi is benne van.
Remélem nem alaplaphiba, pont azért vettem Dellt, hogy ne kelljen gyakran szervízba járnom. Mindenesetre most bekapcsolom a Bt-t, és várok pár napot vele! :-)
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Dell sericetag kódom amit szeretnék leellenőrizni de a Dell honlapján nem találom, esetleg tud vki segíteni?
-
fwgoze
aktív tag
Az jó,mert pont akkorra tervezem a megvételét...csak kiváncsi lennék, hogy a nagy modellfrissítések között a Dell nem akarja-e az XPS vázát kicserélni, és így néhány hibáját megszűntetni...?!
Amúgy az újabb XPS 1330-asoknak a CD-olvasói még mindig olyan borzalmas hangot adnak ki olvasáskor, illetve kivételkor? És arra is kiváncsi lennék, hogy hogy állnak az XPS tulajok a billentyűzetekkkel...van akinek már elkezdett kopni az ezüst festék???Amúgy köszönöm a válaszokat polip, Cyrin!
-
spyduck
nagyúr
Szia!
Tudnál nekem segíteni, régen te is foglalkoztál a témával!
Adott egy Dell Vostro 1500
Angliában vásárolt 1év garral (2007.09-én vásárolt)
service tag kód: 6GSY43J
Kérdésem az lenne:
-Hogy tudom honosíttatni a gépet, h pl.: csak munkadíjat kellejen fizetni és az alkatrész árát az itthoni szervíz állja?
-Mennyiért adnak rá még +1év garit amitől olyan jogot élvez a gép mint ha itthon vásároltam volna? (esetleg +2év garit) -
fwgoze
aktív tag
válasz spyduck #8927 üzenetére
Persze !
Simán lediktálod nekik a service-tagot, és már "honosítva" is van a gép...de ugyanakkor a munkadíjat továbbra is neked kell fizetned.
Az egy illetve két év gari ára mindenhol más és más...én már halottam a plusz 2 évre 20k-tól 40k-ig mindent...szóval a legtutibb az, ha felhívod a kiszemelt boltot, és megkérdezed tőlük, hogy mennyi az annyi...
Remélem segítettem!
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Sosem használtam laptopot, csak rendes számítógépet. Egy nőismerősöm megkért, hogy nézek utána, hogy milyen típusú laptopot érdemes venni. Nettó max. 170 ezer forint a keret. Alaphasználatra van szüksége (netezés, zenehallgatás, filmezés, stb.)
A paraméter:
- Core2 Duo (fogyasztás szempontjából alacsony)
- min. 120 - 160 GB winchester
- jó videó legyen, pl. min. X3100 vagy valami nvidiás.... (nem tudom igazából, hogy a Dell laptopokban, ebben az árkategóriában milyen videókártya van....) Jobb a dedikált, mint az integrált?
- 1 GB memória (bővíthető legyen, külön érdemes megvenni és így olcsóbb, mint a 2GB memóriával felszerelt laptop. Nem?)
- legyen webkam, USB, Firewire, bluetooth, kártyaolvasó, hang ki és bemenet (mikrofon), ...
- a képernyő pedig 15 collos legyen. Itt olvastam, hogy a Matt jobb, mint a TrueLife, a fényesség (elkerülése) miatt.Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
Senki nem válaszol a 8933 számú hozzászólásra.....
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
kekegsm
őstag
válasz Viperator #8933 üzenetére
Normális típusok: Dell, HP, Lenovo.
-Szerintem max X3100 legyen a videókártya, ne min.
-Vegyed 2GB-vel, és akkor úgy kapod rá a garanciát. Ha nem értesz a laptopokhoz, akkor ne cserélgesd magad.Ajánlom az Lenovo R61 sorozatot, de nem fog tetszeni neki, mert nő. Dell Vostro, Latitude, ezek drágák. HP is, ami elfogadható.
Én hozzátennék egy pici pénzt, és ilyet vennék inkább:
[link]Ennyiért ajándék.
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
Maeg
tag
válasz kekegsm #8939 üzenetére
Sziasztok megint
Arra tud valaki tippet adni, hogy automated installer verziót hogy szerzek vostro 1500 SATA driverből?Dell honlapon csak self extractor van, sok sys stb. file-al, de telepítő nincs. nyilvánvalóan floppyhoz, VISTÁn USBs dolgokhoz, CDhez való, de ezeket ugye csak telepítéskor lehet feltenni.
Van valami olyan, amit működő rendszerre is fel lehet pofozni? Vagy csak elsiklottam volna fölötte?
http://db.tt/XkPMw1f - Desire HD Android files
-
Maeg
tag
Megnyugtatásul (?) közlöm, hogy a vostro billje -na jó, nem a festék, csak a matt műanyag- bizony kopik.
Jó, igaz, hogy jópár oldal beadandót klimpíroztam már rajta, de azért mondjuk 1 hónap viszonylag intenzív használat után a mattság hogy megkopjon rajta, az már szerintem pofátlanság Kiváncsi vagyok, mi lesz egy év múlva.
Kb a bill minősége az egyetlen, amivel nagyon nem vagyok kibékülve a gépen. Komolyan mondom, múltkor egy olcsó fusit néztem, és normálisabbnak tűnt annak a billje.
Gabás: XP-hez kéne SATA driver, olyan, amit nem telepítéskor floppyról tolok fel (laptop + XP + floyy manapság = wtf), hanem elindul a saját telepítője.
Lehet, hogy ennek is el kéne indulnia? Max tűzfal blokkolhatja, de az nem jelzett semmit, és amúgy is leglazább módba teszi magát telepítéskor...
Előre is thx a helpet!
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/XkPMw1f - Desire HD Android files
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
No, sikerült elkapnom azt a pillanatot, mikor sípol a gép. Ujraindítás után ezt kapom:
[link]Az akksi rendesen benne van, és a táp is normálisan rá van kötve! Vajon mi lehet a baj?
Köszi!
-
Soulskater
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném segítségeteket, hogy hol tudnék beszerezni egy dell travel remote irányítót a vostromhoz itt az országban?
köszi a segítséget előre is!!
-
mylans
csendes tag
válasz Soulskater #8948 üzenetére
Helló!
Nekem lenne egy. Mennyit szánsz rá?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Dell Inspiron 7420 2 in 1 14" Touchscreen Core i5 1235U 24GB RAM 512GB NVME SSD
- Dell Latitude 5490 (14" FHD IPS, i5-8350u, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, UHD 620, 4G LTE Modem, 1 Év Gar.)
- 3 db laptop eladó BONTÁSRA/ALKATRÉSZNEK
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs