- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz iversonpeter #9548 üzenetére
A Duna elektronikánál ( remélem jól emlékszem a cégnévre ) tudsz venni bill.-t, 9500+ÁFA, én legalábbis itt vettem Vostro 1700-hoz, de bármelyik forgalmazó hoz neked szerintem. De ha mégolcsóbban akarod megúszni akkor csak simán átállitod a Win-ben magyarra a bill. kiosztást és veszel 300 forintért rá matricát. ( max. hosszú "í" betűd nem lesz, nem ismerem a német klavit )
-
Fulmi
senior tag
válasz tomer74 #9551 üzenetére
haho!
alkatresz gari ugyebar van, meg ha fizeted a szervizdijat, honositasi dijat akkor van. vagy ha bovited a garit akkor is lesz. csak ez ilyen felmegoldas a kulfoldi gari ugy tunik de meg nem mondok biztosan semmit majd hetfon korbe telefonalok, es akkor minden kiderul.
-
kisbandima
tag
Sziasztok!
Február vége óta vagyok egy Dell Inspiron 1525 tulajdonosa. Mivel ekkor még nem volt kapható Magyarországon ezért a Duna Elektronika Kft-n keresztül rendeltem és sajnos nem lehetett M$ Vista nélkül megvenni. A kérdésem a következő lenne: ha beviszem javíttatni a Duna Elektronika Kft-hez, mert valami meghibásodott vagy csak valamelyik alkatrészből szeretnék jobbat és nem M$ Vista van rajta - sőt még csak nem is M$ termék - akkor ugrott-e a garancia?
A kérdés onnan vetődött fel, hogy olvastam a Dell jótállási feltételeket és a jótállási igényt kizáró okoknál van egy ilyen pont: "nem DELL által szolgáltatott vagy jóváhagyott alkatrészek, kiegészítők, kellékek, adathordozók vagy szoftver használata". -
törölt tag
válasz kisbandima #9554 üzenetére
Szerintem nincs ebből gond, a Dell sem gondolhatja komolyan, hogy majd ír egy listát, hogy:
- Na akkor ezt, ezt és ezt a szoftvert használhatod, mást nem mert ugrott a garid
Ez elég nonszensz lenne, az meg századrendű kérdés, hogy az a szoftver oprendszer vagy bármi más. Ilyen erővel bármilyen nem előre telepített szoftver garanciavesztést jelentene. Szerintem -
hol
csendes tag
syastok
1 hete boldog tulajdonosa vok egy 1720-as nak. Persze kissebb mizériával. 1 nap alatt a visstát padlóra küldtem de úgy h a gyári recoveryvel se lehetett helyre hozni . majd 1 nap uán behalt a bluetooth krtya benne. az is csere. ma meg próbálom párom dx-s kártyájáról leszedni a képeket
1- belese tudtam tenni leírás elő nem e én vok a hülye
benne volt, hogy azt is beveszi.
2- ha meg belement akkor meg nem csinált semmit.
mondom magamba akkor elő egy sd kártya na azt már bevettte és fel is ismerte
az xd-vel nincs gond mert a külső usbs kártyaolvasó látja és tudja is kezelni
de a notis nem
miért?
van valami tippetek?
köszi a segítségetAttila
-
(Kolombusz)
veterán
A D630-ban tényleg ennyire szokol rádió feeling a hangkártya, vagy csak az enyém hibás?
Lementem vele a balcsira, hogy majd erről nyomjuk a zenét reggelente, meg este alapozáskor, de ez egy fos.Egyszerűbb Creative 2.1-es rendszer úgy megfektette, rosszul esett róla zenét hallgatni. Az összes zenét áthúztuk egy ipodra és arról játszottuk.Kellesz vegyek egy pisimacis audigyt.
[ Szerkesztve ]
-
hol
csendes tag
Bocsi még eszembe jutott valami
invertert használ közületek valaki?
milyet érdemes venni
illetve ez tipusfüggő?(értem itt a fogyasztást)köszönöm
Attila
-
törölt tag
Hát ez igy elég nehéz, de ha mint írtad az oprendszert kinyírtad onnan kezdve felesleges bármilyen hiba forrása után kutatni Javaslom telepítsd újra a kártyaolvasó drivereit, valamint az eszközkezelőben néz meg, hogy látszik-e az összes kártyaolvasó ( fizikailag egy eszköz ugyan, de külön hardvernek látja, legalábbis XP-n ez a normális )
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, ramot bővitenék XPS M1330-ban.
Melyiket javasoljátok? Kingston vs. Buffalo?
Thx.® visions created with passion
-
hol
csendes tag
sya
már újra húztam vistát, de az xd kártyát így se látja
az sd-t igen a telefonomból mmc-t igen a fényképező xd-t nemAttila
-
Balint133
aktív tag
Sziasztok, van egy XPS M1530-asom kb 4 napja kaptam apumtól (Californiában lakik és ott vette), előbb meghökkenve láttam h a képernyő baltájékán középtájt, van egy világító zöld pixel...mondom a büdös *******...aztán fogtam egy papírzsepit majd a pixel körül elkezdtem extraóvatosan 'maszírozni', a zöld pixel teljesen eltűnt, a kérdésem: mennyi annak az esélye, hogy ez a pixelhiba megint jelentkezik? O Mennyire tartós ez a 'belemasszírozom' típusu 'javítás'? nagyon beparáztam...:S
[ Szerkesztve ]
Két küklopsz négy szem közt!!
-
trinitron
csendes tag
Hali!
Pár napja vagyok tulajdonosa egy 1525-nek.
XP-t felraktam, a bluetooth-on kívül gyakorlatilag minden működik.
A bluetooth linux-al műxik.
Valószínű a BCM 2045 xp-s driver hiányzik.
Kerestem már ,de fizetősön kívül nem találtam ,ha valaki tudna segíteni, megköszönném! -
törölt tag
válasz Balint133 #9563 üzenetére
Mitől "paráztál" be? Hogy van egy rossz pixeled a több mint egymillióból? Szerintem az életben nem fog zavarni semmiben sem, tanulj meg együttélni vele
Vagy küldd vissza apudhoz (aki Californiában lakik és ott is vett), hogy cseréltesse ki, de előtte nézd meg egy hivatalos DELL oldalon, hogy egyáltalán garanciális-e egy pixelnyi hiba, mert a montirokat pl. nem cserélik ki egy pixel miatt[ Szerkesztve ]
-
Balint133
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
válasz #34784256 #9565 üzenetére
Hát tudd meg elég zavaró az a pixelhiba, főleg sötétben, ha meg subpixelhiba akkor az még zavaróbb. Ha a kijelző natív felbontása kevesebb mint 1 millió pixelből áll (1280x800=1024000) akkor cserélik ki a kijelzőt 1 pixelhibára, jelen esetben ez több.
A másik meg az, h jobban jár ha kifizeti a 10.000ft munkabérként a Mo-i szervízben mert az alkatrész ingyenes. Az is megéri ha kb. 20.000ft-ért vesz rá még +1év garanciát és így honosíttatva is lesz. -
spyduck
nagyúr
válasz Balint133 #9573 üzenetére
Az elég gáz ebből a szempontból mert a kijelző felbontástól függ a dolog, jelen esetben 15 pixelhibát jelent amitől kicserélik, subpixelhiba esetén vagy 30-tól.
Ismerősöm vett egy LG LCD monitor, neki is subpixelhiba volt rajta és elmúlt, lassan 1 éve nem jött elő. Sajnos ezek olyan dolgok, h nincs előjele egyszer lesz és kész, nem lehet vele semmit se csinálni. -
-
Balint133
aktív tag
-
-
törölt tag
válasz trinitron #9580 üzenetére
Mi a pontos tipusa a Bluetooth eszköznek? Azt mondd ami a számlán ( vagy mi a neve, az a doksi amin fel van sorolva az összetevők ) is rajta van.
update: Lehet, hogy most baromságot mondok, de úgy rémlik mintha olyat is olvastam volna a BT-ről, hogyha gyárilag Vista-val jött ki és utólag teszel rá XP-t akkor nem működött a BT. Ha neked is Vistaval jött ki gyárilag akkor szólj és megpróbálom visszakeresni ezt az infót, hogy hol olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Balint133
aktív tag
lenne meg nekem megegy kerdesem: mitol lehet az, hogy az explorer exe-m allandoan leall es restartolja magat? (Vista-rol van szo) mar picit idegesit, hogy ha megnyitok egy firefoxot, akkor par perc alatt ket-haromszor is restartolja az explorer.exe-t :S
-
törölt tag
válasz Balint133 #9583 üzenetére
Úgy tünik nem vagy egyedül a problémáddal, lásd Google (vista explorer restarting). Ezért használj inkább csökkentett cukortartalmú XP-t
-
Balint133
aktív tag
válasz #34784256 #9584 üzenetére
jah elso nap legyalultam rola a vistat, majd fel az xp, csak egy gond volt vele, miutan radobtam xp-t, nemigazan talaltam drivert, toltottem le egy 110MB-s packot, elvben ez mindent tartalmazott, fel is raktam, de a touchpad drivere elegge gaz volt...(max intensity-n kb alig mozgott, meg vmikor egyaltalan nem), szval inkabb raktam vissza a vistat (4 giga memoriaval amugy egesz turheto), de ez meg most elkezdte ezt a restartolgatast, de ahogy olvasom nemvagyok vele egyedul, remelem mikrofos kitalal ra valamit!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Balint133 #9585 üzenetére
Hát csak a touchpad miatt kár volt visszaálni Vistára
Egyébként az én Vostromon is ugyanilyen sz@r a TP, néha elgondolkozik, akkor kell várni pár másodpercet és akkor észheztér, de ez nem egy vészes dolog, hozzá kell szokni Ha meg otthon vagyok akkor úgyis előveszem a notebook egeret. -
Balint133
aktív tag
válasz #34784256 #9586 üzenetére
megeshet, de kellemeset csalódtam Vistában... jóh mondjuk mondom ha csak 2 giga ramom lenne tuti XP lenne... 4 giga ramnál bekapcsolod és semmit nemcsinálsz 25-30% used memory van, az 2 gigánál 50% lenne üresjáratban azért az picit sok, de így egész tűrhető, meg nemis lassú csak ez a spontán explorer ne indulgatna újra:S
-
törölt tag
válasz Balint133 #9587 üzenetére
Igy is sok az az 1GB, csak igy kevésbé zavaró. Viszont ( nem személyes tapasztalat, fórumokon olvasgattam és ismerősöktől hallottam, hogy tapasztalták is ) játékok alatt sokkal jobban teljesít az XP. Meg gondolom más alatt is, mivel nem az oprendszer nem zabálja el az erőforrásokat.
-
Balint133
aktív tag
válasz #34784256 #9588 üzenetére
igen, mert Vista jatekok alatt is futtatja ezt a csinivili assztalkezelo konzoljat, de ha kikapcsolja az ember ezt az asztalkexelot, akkor ugyanaz, be lehet allitani, hogy egyes alkalmazasok inditasakor ne futtassa, ha kilepsz bekapcsolja ugyanugy
Igen sok, csak nem annyira zavar
[ Szerkesztve ]
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz Balint133 #9585 üzenetére
Nagyon szuper drivereim vannak, egy hetes trial and error végeredménye, és a touchpad driverekkel külön sokat szívtam, mert a legújabb nem támogatja a custom gesture-ket, meg úgy egyáltalán, legfeljebb scrollozni lehet vele - amúgy Vista alatt is.
Ha gondolod, átdobom. Ugyanaz fut Vista és XP alatt is, és ráadásul a Dell honlapjáról származik egyébként, mondom is a számát, az a legegyszerűbb (XP alól írok és megy minden tökéletesen - csak egyszer kell végigszívni).
Máris keresem a drivert, csak külső vinyón van - azt is meg kell keresni ... Nézz majd vissza. Pill.
http://www.arrayoflilly.com
-
Balint133
aktív tag
válasz ArrayOfLilly #9590 üzenetére
hmm, jolhangzik, ha nem nagy gond lenne, szivesen elfogadnam. a gep XPS M1530
[ Szerkesztve ]
-
Balint133
aktív tag
-
Fulmi
senior tag
válasz iversonpeter #9555 üzenetére
nekem angol es nemet van, en tudnek a segitsegukkel rendelni neked... persze egy kis szazalek nekem ezert
-
törölt tag
Sziaztok kellene egykis segitseg , el kezdtek megjelenni eleg zavaro nagy meretu pixel hibak , meghozza igen surun a notim kijelzojen.
marcius korul vettem angliaban a notit alap dell garival (1ev)..
Itthon milyen lehetosegeim vannak kicsereltetni a kijelzot? Ha van kb mennyi ido illetve koltseg? ,ha vki tud segitsen ,fontos lenne ,hogy mihamarabb ki tudjam csereltetni.
skype : la.norbert , mail cimem adatlapon ...de johet privat is . Koszonom elore is a segitseget. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest