Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95904256

    törölt tag

    Nekem eddig két DELL laptoppal volt dolgom. Mindkettő munkagép, így alapos használaton estek keresztül.

    DELL C640: Intel Pentium M Banias 1.8GHz 512MB
    Még 2004-ben vásároltam olyan 300 kHUF-ért. Kb. 2 évig bírta, aztán az alaplapon a feszültségszabályzó meghalt. Székesfehérváron az Albacompnál úgy 5 hónap alatt javították meg kb. 180 kHUF-ért ( alaplap csere ). Azóta csak tartalék gép.

    Szinte csak jó dolgokat tudok mondani róla. Kíváló minőség és strapabíró. Előtte egyik gépem ( egy HP Omnibook és egy HP nc6xxx ) zsanérja sem bírtam ennyi ideig. A gyári pöcökborító is szuper volt rajta, nem az a szétmáló fajta. Valamint BIOS frissítést adtak ki rendszeresen hozzá, így pl. egészen halk lett a ventilátor a CPU-n. Ja igen, és az egér gombok is nagyon jó helyen voltak. Hibaként felróható hogy a ki- és bekapcsolással együttjáró felmelegedés-lehülés következtében a csavarok állandóan kipotyogtak a gép alsó részéből, pl. a memóriatakaró lapból.

    DELL D620: Intel Core 2 Duo 2.0GHz 2x512MB
    Ezt 2006 decembere óta nyüstölöm. Sajnos gyárilag nem azt a memóriát rakták bele amit kértem és 3 hónapba került mire a DELL hajlandó volt kicserélni, de legalább a garancia megmaradt. A sebessége, minősége kíváló. Azonban ha napokig bekapcsolva hagyom akkor utána képes hülyeségekre, bár ez lehet hogy az XP rákfenéje. A touchpad feletti és alatti egérgombok nem tetszenek, se formára, se elhelyezésre. Ami még nem tetszik benne az az hogy a beépített speakert nem lehet elhallgattatni. Összeségében kiváló gép.

Új hozzászólás Aktív témák