- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Szerintetek Dell +Win8.1 vagy estleg EsetSmartSecurity titok, vagy valami más hogy nem tudok Nokia N8 telefonnal a Dell Inspiron 7537 laposhoz Bluetooth-on csatlakozni?
Tudtok kiindulásként tanácsot adni? (Bluetooth ügyben zéró a tapasztalatom,már csak azért is, mert az asztali PC Win7-m EsetSmartSecurity mellett semmit nem problémázott csatlakozott és kész)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok!
Egy Dell Latutude notebook-ról szeretném megtudni, hogy lopott-e.
Használtan vettem a gépet és felmerült a gyanú, hogy lehet, hogy azért volt relatíve jó áron, mert lopott lehet.
Van rá mód, hogy ezt ellenőrizzem?
A Service Tag alapján van a gépre érvényes garancia, illetve ott nem írja sehol a gépről, hogy gond lenne vele.Köszönöm!
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
mghltm
addikt
telefonon:
Call Center telefonszám: Általános terméktámogatás: 0680 016157
Call Center telefonszám: ProSupport terméktámogatás: 0680 016172vagy a dell oldalan begepelve a service tag-et
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Mottie
őstag
Csak ha már megvette az ember a gépet akkor ez kicsit öngól, lopott cuccot vásárolni orgazdaságnak minősül(het). Az eladó meg ilyen esetben nem valószínű, hogy majd visszafizeti a vételárat. HA valami túl olcsó, akkor mindenképpen ragaszkodni kell, hogy igazolják a származását (=korábbi számla pl.), de ha nem tudják akkor is a megvétel előtt érdeklődni az adott fórumokon.
Be Victorious!
-
BBéci
legenda
-
legenda
válasz Mottie #41606 üzenetére
jóhiszeműséggel megúszhatja, de a noti akkor bukó lesz, ha azt lopás - vagy egyéb bűncselekmény - elkövetése kapcsán körözik.
az a baj, hogy papírok nélkül nem nagyon lehet biztosra menni, illetve olyan szélsőséges eset is történt már, hogy a papírjaival - számla és jótállási jegy - tulajdonították el a notit - mert a tulaj mindig a noti táskájában tartotta azokat -, és úgy is adták tovább az elkövetők...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
somasz
Topikgazda
Normális esetben az eladóé a felelősség, és egyértelmű, hogy kártalanítania kell téged. Írni kell adásvételit, vagy kapsz számlát. Ezzel igazolod te a származást, ha para lenne vele. Ez után az eladódnak kell tudnia igazolnia a hatóságok felé.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
SzaboZE
addikt
Jóhiszeműen vette, a kárt viseli a vevő, aki polgári peres eljárásban követelheti a pénzt az eladótól. Nem minden esetben igazolható egy gép eredete (pl ebay stb), így egy ilyen gépről hiába is ír valaki adásvételit, ha az eredete sem igazolható. Hiszen milyen alapon adott el egy olyan gépet, ami nem is lehetett az övé (hiszen nincs rá bizonyíték hogy az övé)?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
félisten
-
edit86
csendes tag
sziasztok van valakinek még használatban dell latitude d510 laptopja ?
Ugyanis lenne egy kérdésem.
Nem vagyok egy számítógép zseni , raktam rá win7 startert-et és azóta a bekapcsoló gomb mellett a kis viláíitó jelzőfények közül a wifi jel alatti kis táska szerű benne egy 9-es folyamatosan világit , ez mit jelez
Segítsetek légyszi . -
ZGO
tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy a következő két típus közül vélemények alapján mely megbízhatóbb hosszú távon?
Dell Vostro 14" 5470 (erről olvastam, hogy a wi-fi gyengén szerepel benne, vajon ezt orvosolták?) Mellette szól, hogy vékony, nagyon könnyű, és elég jó hardverrel rendelkezik (I5-ös verzió, Nvidia GT740M, 128Gb SSD) csak 1,6 kg. Ellenben nincs numerikus billentyűzet amit usb-s num.bill.-el helyettesíthetnék.
Dell Inspiron 15"-7537 (Pro:kicsit nagyobb kijelző, még elfogadható vastagság, billentyűzet világítás + numerikus billentyűzet, de kicsivel nagyobb súly, jobb VGA (Nvidia GT750M).
A 14"-os 5470 Vostro-t simán bele tudom tenni a táskámba, viszont a 15"-osat már épphogy. Plusz notebook táska cipeléssel nem szeretnék bíbelődni.
Szerintetek melyik lenne jobb választás? Mindkettőnek van mellette, illetve ellene szóló érv :S Illetve sajnálom, hogy így 200e feletti ársávba esnek, és nincs 250e alatt Full HD kijelzővel és Win-el telepített verzió
Élőben eddig a Vostro-t láttam. Nem tudom mennyivel mutatja magát vastagabbnak a 15"-7537-es sajnos.
Valakinek van ezekkel valamilyen tapasztalata, vagy véleménye? Köszönöm ha megosztjátok velem!
-
BBéci
legenda
Sajnos az E5530-ról lespórolták a visszajelzést, sem tudom, hogy be van-e kapcsolva a numpad. Amit egyébként utálok és sosem használom.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
edit86
csendes tag
köszi mindenkinek a segitséget .
-
Tyren
aktív tag
válasz SzaboZE #41611 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Számlát kaptam a gépről (mármint amin az eladó, mint egy cég, én pedig mint vevő szerepelek, a gép sorszáma feltüntetve), ezért kevésbé aggódtam.Ezek szerinte leginkább a Dell Service Centernél érdemes érdeklődnöm telefonon.
Üdv,
Tamás''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
üszök
őstag
Kéne gy kis segítség.
Van egy Dell 3521 ami nem akar elindulni.Egyik napról a másikra ilyen lett. Elkezdi tölteni a Win 7-et a levelek után kb 10 perc mire megjelenik az asztal,onnan még k.b. 20 perc mire megy rendesen k.b. 20 percig. Utána már csak pörög a karika csak a a nyilat tudom mozgatni az egérrel.
Próbáltam penről újra telepíteni de F12-vel nem tudok belépni,végig megy a kék csík és ott megáll. A Biosba sem tudok be lépni F2-nél ugyan az a jelenség.
Garanciális még a gép."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
edit86
csendes tag
sziasztok ismét kéne egy kis seítség .
a dell latitude d 510 laptopomon eddig xp volt és azon míködött telepités után az usb-s genius eye 311Q web kamerám , viszont most win 7 startert tettem rá és mivel nem jó a kamerához kapott telepitő cd mert az xp-hez való töltöttem le hozzá drivert de csak nem sikeredik tudnátok seíteni tippekkel esetleg link-el hogy honnan érdemes drivert leszedni hopzzá , előre is köszönöm ! -
edit86
csendes tag
válasz szabonagyur #41626 üzenetére
köszi megpróbálom
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Van egy Dell 7537 laptopom. Az érdekelne hogy a HDD SSD-re cserélése garanciavesztéssel jár? Mivel úgy látom az egész alját le kell szedni.
Illetve szükség van a gép eredeti HDD-jére egy esetleges gariztatáshoz, vagy eladhatom?
-
edit86
csendes tag
Most is ugyan az felugrik egy ablak hogy a windows nem tudja ellenőrízni az illesztőprogram gyártóját:
felajánlja :
-nem telepítem az illesztőprogramot(ajánlott a gyártó webhelyén frissített illesztőprogramot keresni az eszközhöz)-telepítem az illesztőprogramot (csak a gyártó webhelyéről vagy lemezről származó illesztőprogramokat telepítsen . A más forrásból származó , aláíratlan szoftverek esetleg kárt okozhatnak a számítógépen , vagy adatokat tulajdoníthatnak el.)
-
félisten
-
edit86
csendes tag
válasz szabonagyur #41630 üzenetére
felmegy a program de nem müködik a kamera
vagy belépek a programba és azon belül kell valahol bekapcsolni ? -
félisten
-
edit86
csendes tag
válasz szabonagyur #41632 üzenetére
nem
-
üszök
őstag
Lefuttattam közben a diagot,a winyóra ír hibát. Garanciális a gép,ha kiveszem belőle a winyót,hogy megpróbáljam lementeni az adatokat,ahoz mit fog szólni a Dell?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
félisten
-
edit86
csendes tag
válasz szabonagyur #41632 üzenetére
eszközkezelőben most ott az usb cam de sàrga felkiàltójeles és skype-on nem megy
-
félisten
-
edit86
csendes tag
válasz szabonagyur #41638 üzenetére
oksa próbàlkozom
-
kistewe
tag
Elsőnek javasolnék egy pendrive-ról indított linuxot ( nem telepítés csak futattás) de ehhez az kell , hogy belépj BIOSba ami ha jól emlékszem DEL vagy F12 a menü ami kiadja , ha semiképp nem megy akkor vedd ki a HDD-t és úgy próbálgasd akkor nem lesz miről bootolnia és több idöd van...ha sikerült akkor linuxmint honlapon találsz infot hogyan készíts bootolható pendriveot .....
uff stewe
-
edit86
csendes tag
sajnos sehogy sem működik -
félisten
-
edit86
csendes tag
válasz szabonagyur #41644 üzenetére
kár ...
xp-n ment -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest