Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz HaZse #35384 üzenetére

    "A legtöbb probléma szerintem az, hogy többet várnak el egy inspiriontól, mint, amire kitalálták."
    Na mire találták ki? szobadísz, alátét, vagy működik, vagy nem alapon néha netezés?
    LOL nem tudom melyik bolygón élsz. :U
    Többet várok el, hogy tudjak alapszinten netezni és ne hulljon szét a kezeim között?
    Számomra ezek teljesen alap dolgok, hogy egy Wifi működjön normálisan. Na ja majd én fogok szerelgetni egy új gépet. Minek akkor a szerviz és a garancia? Bár ahogy már kinéz a sok szétszedéstől...
    Átlag emberek a csavart sem tudják kiszedni, miért lenne kötelességük tudni, hogyan kell szétszedni egy gépet?
    Megnézném ki vesz magának sima netezésre Latitude-öt, többségnek munkaeszköz, sok esetben meg még a cég ki is fizeti nekik, cipelik, nyúzzák naponta, folyamatosan használják, eddig ennyivel nyújtott többet az üzleti, most meg odajutottunk, hogy nethez is üzletit kell venni.:)
    Miért több itt a panasz az Inspironra (azon kívül, hogy tucat, több a hiba)? Talán mert üzleti géphez NBD gari van, és hülye lenne itt kuncsorogni és szarakodni, ha felhívhatja a szervizt, másnap kimennek hozzá és cserélik amit kell, még agyalni sem kell a szerelőnek, hogy jaj miért nem működik, mert egyszerűbb a csere, de vidéken ezen is szaroznak a hülye pest miatt, mert ott van a központ és ők bírálják el, ha komolyabb gond van, aztán képesek akár hosszú hónapokig is rajta ülni a semmin, a vevő meg idegileg kikészül, vagy nyel egyet és hagyja, vagy odacsap az asztalra, de akkor ő lesz a hülyebunkó. Jaah, hogy pestre kéne cipelnem? Persze, csak ezért fogok x hetente 500km-t vezetni, hogy átnézzék? Küldhetném futárral is, aztán vagy visszakapom egyben, vagy nem hetek múlva...Pont nektek kéne tudni, hogy sok szervizben mik mennek.

    Többet nem is szeretnék erről írni már, mert csak egy embernek válaszoltam, hogy ne érezze magát egyedül az ismert Wifihibával. Nem én hoztam fel a témát, én már beletörődtem pár hónappal ezelőtt és tudom, hogy ezzel kapcsolatban nem itt kell tanácsot kérnem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák