Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaZse

    őstag

    válasz Avicularia #34707 üzenetére

    Szerintem csak elbeszélünk egymás mellett. :D

    Az én gondolatmenetem az, hogy ha egy eszköz megabittel csatlakozik, akkor azt azt jelenti, hogy valóban 300megabittel tud is adatot küldeni/fogadni.

    Ugyebár a g-s szabvány max. 54megabitet tud, ezt tullápi a 72megabit is, ami azt jelenti, hogy n-es kapcsolat van a router és a gép között. De a térerő miatt a router maximális sávszélességéből a gép maximum 72 megabitet tud felhasználni, ami jóbb, mint a g-s szabvány.

    Ha a router támogatja az n-es szabványt, akkor a gép rá tud csatlakozni 0-150(300) mgeabittel, amiből a tényleges sávszélessége változó.

    Szerk: "Mind tud csatlakozni 300 Mbps-en a TP-Link TL-WDR3600 routerhoz" Szerintem itt lehet a gond. Mert Te n-es szabvánnyal csatlakozok a routerhez. Ami nem azt jelenti, hogy Te valójában 300megabittel csatlakozol, csak, hogy az n-es szabványt használod. (2.4 vagy 5GHz-en). Neked a valódi sebességed, amit Te is ártál az a 12-18 negabyte.

    Én a NAS-omról 50-70 megabyte-vel másolok. (Gigabit) :D

    [ Szerkesztve ]

    Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

Új hozzászólás Aktív témák