Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gazpityu #31107 üzenetére

    Tisztelt gazpityu!

    Mivel sokan jelezték már, hogy itt a topicban a hátam mögött (mert nekem nem írt egy privátot sem) inkorrekt módon nevemet ugyan nem említve, de nagyon célzatosan írogat eléggé üzletrontóan!
    Álláspontom a következő: utolsó e-mailembe jeleztem, hogy hívja fel a kollégámat, egyezzen meg vele. Ezt nem tette!!! Nem értem a miértjét. Szeretném nagyon rövidre zárni a dolgot, mert a problémája nagyon nem idevaló, nem méltó a topichoz és fórum társaimhoz sem.
    Amennyiben abban a karcmentes, makulátlan állapotban, ugyanazzal a felszereltséggel, mint ahogyan megvette a gépet, és a Dell-től a szervizes munkalapokat elküldi nekem, tartozékokkal, számlával együtt, abban az esetben a teljes vételárat visszafizetem 3hónap után!(Ha gondolja, még futárt is küldök a csomagért.) Mindezt csak azért, mert arról vagyok híres, hogy átverem az embereket ön szerint. Ez lenne a legjobb megoldás mindkettőnknek, nem gondolom, hogy nekünk valaha is üzletet kellene kötnünk. Ha élni kíván a lehetőséggel, akkor kérem azt e-mailben vagy itt privátban jelezze felém és ne a hátam mögött!

    Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

Új hozzászólás Aktív témák