Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tragiQss

    tag

    válasz vilmaboy #24889 üzenetére

    ...what order... : " Date Published : 2006-08-14"
    Latitude-ökhöz külön iromány van: http://support.dell.com/support/edocs/systems/late6520/en/index.htm - innen a Re-image guide.

    Ráadásul a felsorolt szoftverek egy része (ControlPoint, Quickset stb) nem is működik az E6x20-as szérián. Van helyette másik doksi és DFEP -> másik doksi dátuma 2011.május)
    Azért, mert bizonyos gépeken működik valami, nem feltétlenül megy mindegyiken.
    Mást ne mondjak: akku töltésének szoftveres szabályozása: alsóbb kategóriás gépeken és régebbi latitude-ökön működik, az enyémen már dokumentáltan nem.
    Vagy: ujjlenyomatolvasóhoz neked külön szoftvert kellett kérned, a 6xxx-hez van komplett gyári csomag. (időnként kicsit hülye, mert bár kéri belépéskor a usernevet, ha két azonos ujjlenyomata van két különböző userhez, abból származnak "érdekességek")

    Driver letöltés kapcsán én egyetlen más oldalra sem mernék hagyatkozni a gyárin kívül.
    Gyári lehet a gép gyártója vagy az adott alkatrészé -> pl. VGA vagy Wifi driverből nyugodtan használnám az Inteltől letölthető referencia drivert is. De pl. a touchpad esetében nincs ilyen opció, az ALPS nem gyárt drivert.

    ui: annyit finomítanék a képen, hogy a ControlPoint létezik a gépemhez, de erősen korlátozott funkcionalitással és más nem emlékszem, pontosan mivel, de hajlamos összeakadni más, szintén delles szoftverekkel.

    Szóval nem olyan egyszerű az élet, mint ahogy azt gondolod. ;)

Új hozzászólás Aktív témák