Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lizard_chief

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Dell E5520-as, i5 2520M teljesen új notebook.
    Akármilyen videót nézek (youtube, avi, akármi), teljesen véletlenszerűen elkezdi "húzni', ilyenkor rövid ideig (~0,1s) beakad a hang..
    Eddig sokan arra tippeltek, hogy a sávszélesség miatt lehet, de ez nyilván hülyeség, mert a sima videókkal is ezt csinálja, amit a gépről indítok.
    Eddig már 5ször eltávolítottam meg feltettem újra a hangkártya drivert, videokártya drivert, letöltöttem Dell Client System Update-t, hogy hátha talál valami frissítést... Talált, felment, de a jelenség tovább folytatódik.
    Az agyam eldobom, hogy egy i5-ös géppel nem tudok normálisan megnézni egy filmet sem, ilyet legutoljára 10 éve tapasztaltam Celeron processzorral..
    Tovább nyomoztam, a probléma talán az lehet, hogy 64 MB integrált videó van rajta, miközben az ajánlott felbontás 1920*1080, ez így elég kevésnek tűnik. Próbáltam felhúzni BIOS-ban a videó memória méretét, de NINCS ILYEN LEHETŐSÉG. :W :W :W Vagy netán Windowsban lehet allokálni a memóriát?
    Csak én futottam bele ebbe, hogy nem tudja kezelni a videókat ez a fos vagy már másnál is előfordult? Ekkorát még nem csalódtam gépben, várom a tippeket, mi lehet a megoldás..
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák