Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nistv4n

    tag

    Üdv!

    Látom sokan szemeztek itt a Studio szériával, s vannak akik már vettek is. Tőlük kérdeznék pár dolgot, amelyekre visszaolvasva nem nagyon találtam még választ.
    Bár én sima Studiot 1555 néztem, p8700, FHD kiszerelésben, vagy p8600 HD.

    Tudom, erősen szubjektív a kérdés, de én egyelőre elképzelni sem tudom, az 1920-as felbontás hogy mutat ezeken az a 15,6"-os kijelzőkön? Ha esetleg kicsi, akkor gondolom lehet a betűméretekkel, DPI-kkel játszani a windowson belül, ezzel mindenféle netes és offline alkalmazás használhatóvá válik? Mert nem ártana ha a saját kijelzőn tudnék nagy felülettel PS-ezni, esetleg a NetBeans 10-15 ablakát átlátni, de úgy, hogy közben azért lássam is, ami írok. Lehetőség van kisebb felbontás használatára? Egyáltalán, ezek a natív felbontástól eltérő felbontások nem csökkentik a kijelző élettartamát?

    Hordozhatóságáról lehet tudni valamit? Mennyire tolerálja a heti két pár száz km-es utat, néhol vonaton is? Gondolom nem okoz neki problémát.

    Harmadik pedig, hogy aki árusító helyen dolgozik, találkozott már OS nélküli változattal? Én most bukkantam rá egy boltra, ahol van pár példány, FreeDOS OS-el, így aztán majdnem 20 ezerrel olcsóbban, mint a vista-s társai, s nekem valójában nincs is szükségem a win-re, csak érdekes, hogy eddig egyedül náluk találtam ilyet, s úgy hallottam ezek elvileg nem kaphatók OS nélkül...

    köszi!

Új hozzászólás Aktív témák