- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz GIORGIONE76 #12951 üzenetére
az utóbbi időben szinte minden ath vagy felett van, ez nem alt szezon? lesz még alt szezon?
-
BeLucZ
addikt
válasz GIORGIONE76 #12947 üzenetére
10k alatt tuti nem a remény hal meg utoljára tudod....
Bezos lehet beáll majd Shib mögé hogy Muskot idegesítse aki Doge mániás Úgyis utálják egymást Esetleg egy Amazon elfogadás kellene még és jöhet a 0,01 dollár
-
Veron
addikt
-
0utsider
tag
válasz Frozen #12950 üzenetére
Amikor a VET a 0,17 feletti utolsó emelkedésénél az előző csúcs alá ér, akkor lehetett látni, hogy itt nem egy 1-2-3-4-5-ös emelkedés van, hanem egy A-B-C korrekció felfele.
Ebből lehetett tudni, hogy nemsokára egy komolyabb korrekció várható.Azért csak ér valamit ez a technikai elemzés dolog nem?
-
6absbulldog
tag
Nervos CKB-t nem nagyon zavarja, hogy bezuhanás van éppen.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz 6absbulldog #12958 üzenetére
Kadena-t se.
-
shteer
titán
-
Frozen
addikt
válasz 0utsider #12957 üzenetére
és ha jön egy bármi a médiában akkor borul az egész...
Én nem bíznék ilyenben, ez kb olyan mintha a lottó 5öst akarnád valoszinüségszámítással....Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
GIORGIONE76
őstag
-
BeLucZ
addikt
válasz GIORGIONE76 #12963 üzenetére
De úgy rendesen orrvérzésig De minimum 0,0001-ig Most volt is egy kisebb kitörés 5800-ig, aztán visszarohadt 5500-re most, ez is valami
-
Kobe
veterán
válasz BeLucZ #12964 üzenetére
Ugy gondolod, attol hogy naponta 2x beirod ide minden nap 2x ugyanazt es adsz helyzetjelentest olyanrol ami csak 980000 publikus helyen elerheto azonnali informacio, annak lesz barmilyen hatasa barmire?
Ha ugy veled igen, en tudnam javasolni a jeruzsalemi falat, annak is lehet mantrazni .... Csak kevesbe zavarja a topik tartalmas informaciora acsingozo reszet. -
Frozen
addikt
válasz GIORGIONE76 #12966 üzenetére
hiába vársz ,nagyon stagnál és még nem volt rendes korrekcio sem ,ami volt az nagyon kicsi volt és nem teljes.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
shteer
titán
Indonézia nemzeti vallási tanácsa nemrég tiltottnak minősítette a kriptobefektetéset, mivel az eszközök bizonytalansági faktorokkal és ártalmas tulajdonságokkal rendelkeznek - bár a kormány eddig támogatta a kriptopénzeket, a rendelet azonban elriaszthatja a muszlimokat a befektetéstől és a helyi intézmények is átgondolhatják az új eszközök kibocsátását.
Indonézia nemzeti vallási tanácsa nemrég (MUI) "haramnak", azaz tiltottnak minősítette a kriptopénzeketszerintem jónak tűnik..
-
Frozen
addikt
válasz GIORGIONE76 #12968 üzenetére
én a nagyokat néztem a btc -és eth mivel ezek mozgatják a szálakat és nem pedig egy shitcoin ergo hamarosan szerintem várható egy erőteljesebb korrekció,de ne legyen igazam és menjük a holdra
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-
Frozen
addikt
válasz GIORGIONE76 #12972 üzenetére
szerintem ezt azért várjuk még ki ,hogy is lesz, mert erről mindenki csak beszél és álmodozik ,de egyenlőre a legtöbb esetben az egész piac a btc-t követi le ha nem is 100% pontosággal de nagyvonalakban igen.
Ez a 2.0 fejlesztés mennyire fog elkülönülni meglátjuk , már a nyári frissités előtt is ezt mondták most majd elválik eltelt pár nap és hasonlóan visszaállt a mozgás...Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
0utsider
tag
válasz Frozen #12962 üzenetére
Már többször bebizonyosodott számomra, hogy ha nincs itt az ideje a korrekciónak, akkor jöhet bármilyen hír, nem lesz nagy hatása az árfolyamra.
Lásd pl. az FTM körüli balhét, ami után ugyan úgy elment 2 dollárról 3,5-re az ár, mintha nem is lett volna semmilyen negatív hír.
-
BeLucZ
addikt
válasz GIORGIONE76 #12975 üzenetére
Ja hogy te ezt így tudod ? XD Add már kölcsön a jósgömbödet, akkor nyugodtan várnám a Lambót. Oszt Shiba mennyi lesz hó végére ?
-
F_Balazs
aktív tag
Ez még nem is vészes, forog a köztudatban ennél nagyobb vágyálom is, a decemberi 135k-s Btc...
-
GIORGIONE76
őstag
-
BeLucZ
addikt
válasz GIORGIONE76 #12978 üzenetére
Akkor én itt és most elvárok 0,01 dollárt a shibtől!
-
6absbulldog
tag
NFT-kel foglalkozik valaki? Akartam csinálni, inkább csak próba jelleggel, de az elmúlt napok kálváriája után elment a kedvem az egésztől.
A következők történtek. Először FTX-en készítettem három NFT-t (kellett hozzá minimális SOL). A háromból egyet jóváhagytak, kettő azóta is vizsgálat alatt áll. Holott a három kép között nincs nagy különbség, a macska van rajta három irányból (és nem a hátsója). Közben kiírták az FTX-re, hogy most pénteken meg is szűnik az NFT-zés az international oldalon, menjek át a US verzióra.
Arra persze nem tudsz regelni, ha nem vagy a US-ben.
Írtam nekik, hogy mi lesz a két vizsgálat alatt álló képpel, de semmi válasz. Oké, akkor ezt elengedem.Megkerestem a legnagyobb Solana NFT marketeket. Előbb regisztrálnom kellett a Phantom webtárcára, mert azzal tudok mozogni ezeken az oldalakon. Ez meglepően könnyen ment.
solanart.io -val kezdtem. Jól is ment a regelés, de egyszerűen nem látta azt az egy NFT-t, amit az FTX jóváhagyott és amit átmozgattam a Phantom tárcába. Illetve újat nem is engedett létrehozni. Jó, akkor ennyi.
solsea.io ez már jobban ment, létrehoztam kollekciót abba pedig NFT-ket. Egy a gond, hogy nem jelennek meg a listában (más nem találja meg így), mert, hogy unverified NFT-t.
Annyit találtam google segítségével, mert az oldal egyáltalán nem segített benne, hogy van egy almenü, ott kell verifikációt kérni. Megtettem, kértek bizonyítékot, hogy saját anyagból mint-eltem, azaz hoztam létre az NFT-t (nem másvalaki fotója).
De ezt hogy bizonyítom?
Nincs RAW fájlom, telefonnal készült képek. Feltöltöttem nekik még párat, hogy lássák, az én macskám, én készítem a fotókat. Persze sosem kaptam verifikációt. Oké, akkor teszek erre az oldalra is.Mondom, megpróbálom a Nervos féle NFT piacteret: Kollect.me
Szépen, egyszerűen ment. Előbb egy unipass-t kellett regelnem, aztán mehettem fel ide. De ha NFT-t vagy kollekciót akarnék létrehozni, akkor a mentés gombnál elakadok, mert azt írja, hogy küldtek egy kódot a mailemre. Oké, meg is van. Csakhogy nincs arról semmi infó sehol (se a levélben, se az oldalon), hogy hova kéne ezt a kódot megadnom.Írtam mindkét félnek (kollect.me és unipass), de válaszra se méltattak.
És itt döntöttem el, hogy teszek az egész NFT marhaságra. Megy itt a duma, hogy tömeges adaptáció történik, mindenki megy a metaverse-be, meg NFT meg akármi.
De még nekem, aki benne van a crypto-ban, sem sikerül sehol egy vacak NFT-t létrehoznom, akkor az átlag ember hogy fog?
Messze van ez az egész attól, hogy akárki tudja használni. És akkor a virtual land vásárlást már meg se mertem próbálni. Képzelem, az milyen "könnyű" lehet.[ Szerkesztve ]
-
GIORGIONE76
őstag
válasz 6absbulldog #12980 üzenetére
Nft topik, nemrég indítottam, én csak a Next Earth metaverse-be ugrottam bele, de ha más is figyeli a topikot talán tud majd segíteni, ott pl én simán készítettem LandArt-ot, ha kikerül valami nagyobb piactérre sztem el fogják kapkodni, de amúgy ott minden terület mintelhető eneftésíthető
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
6absbulldog
tag
válasz GIORGIONE76 #12981 üzenetére
Köszi, nem vettem észre, hogy van ilyen.
-
F_Balazs
aktív tag
Ada most úgy küzd a 2 dollár megtartásáért, mint a lélegeztetőgépen lévő koronavírusos az életéért. :-/
-
GIORGIONE76
őstag
válasz 6absbulldog #12982 üzenetére
Nm, nem találták még meg a userek a témát, de szvsz jövőre már nagyon fog pörögni az NFT, sokak szerint ez csak egyszerű piramis, minden tulaj csak hozzácaap egy kicsit és hátha elviszik, aztán valami népszerűbb lesz valami kevésbé, én úgy vagyok vele, hogy blokklánc minden egyes darabkája lehet értékes valamiért, pláne ha meg van töltve vmi tartalommal ami uniqe
[ Szerkesztve ]
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
F_Balazs
aktív tag
válasz GIORGIONE76 #12984 üzenetére
Milyen átlag-árral vagy benne?
-
alázógyík
addikt
válasz GIORGIONE76 #12984 üzenetére
Nem 2,5$?
A 250 kicsit durva lenne. -
BeLucZ
addikt
válasz F_Balazs #12983 üzenetére
shib detto az 5000-es szintért, küzd mint malac a jégen elvileg ma listázzák a coindcx-en ami egy nagy indiai tőzsde de nem várok ezek után kitörést, pedig az indiaiak meghálálhatnák a shibnek, hogy anno ebből lett egy szép summa felajánlva buterin révén az indiai covid károsultaknak.....
GIORGIONE76: te legalább annyira rá vagy buzulva a cardanora mint én a shibára
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz GIORGIONE76 #12988 üzenetére
Optimista jóslatok is max. 10$-t írnak neki.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz GIORGIONE76 #12991 üzenetére
A rögvalóság. ( )
Ha 2 dollár körül vagy benne, akkor ijedtségre nagyon nincs ok, a hosszú távú célkitűzések a kezedre játszanak.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
ez a korrekció valahogy nagyon nem akar elindulni és befejeződni teljes mértékben
-
MPowerPH
félisten
válasz Frozen #12995 üzenetére
Elegge instabil, nem tudom ez itt most a vege, es ejszaka szepen felkapja magat, vagy egesz hetvegen stagnal, vagy ugy igazan beszakad. 4543 -ert vettem ETH -t, de 4600 folott mar adtam is el, amikor elindult lefele. Nem bizok ebben. Ilyenkor lenne jo a leverage -el megtolni, de p*nci vagyok hozza.
Don't Tread On Me
-
törölt tag
Valaki tud segíteni aki csinált ilyen advcash -es utalást binance ra, hogyan kell?
Képtelen vagyok a binance ra euro -t rakni, bankkártyával sokallom az 1.8% -ot, ez az advcash szarral meg nem boldogulok.
Azonosítást sem tudom megcsinálni teljesen, mert szelfit kér, de gépen nincs kamera, telón meg nem tudok belépni, mivel emailre nem küld semmit a belépéshez, 100 szor kértem küldje, semmi, hiába várok nem perceket, órákat...
Na szóval ki, hogy rak mostanság eurót binancra? Vagy advcashre és onnét binance ra, vagy nem tudom
Sajnos mindenről tök jó infókat láttam a netről, de erről az új rendszerről binance on mióta nincs sima sepa meg ingyen kártyás utalás, semmi... -
0utsider
tag
A VET szépen visszapattant a 8 órás 50-es EMA-ról és megtörte a csökkenő trendet.
Kérjük tegyék meg tétjeiket.
Szerintetek wyckoff lesz, vagy 3. hullám?
-
nort_on
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest