- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Jhonny06 #12852 üzenetére
Szoval egy turelmetlen befekteto, akinek konnyen remeg a keze, ha hirtelen arvaltozas van (vagy ha eppen nincs eleg hirtelen arvaltozas), a kapkodo muveletekkel, fomoval, pozibol ugralassal elkepzelhetetlen hogy onhibajabol elobb utobb lenullazza a szamlaegyenleget az exchangen?
Mintha kategorikusan azt jelentenenk ki hogy egy vak sosem verhet le egy poharat
Van az a mondas ugye, hogy nem is igazi tozsdes az aki meg egyszer se egette nullara a balanszot
-
BeLucZ
addikt
Célár jelenleg a 10 ezer, de meglátjuk Ha nagyon sokat várat akkor 10 ezer, ha látom a lendületet akkor ameddig felfelé megy ( 10 ezer alatt a 0,0001-et értem, mert 1 dollár, 1 cent, 1 forintos és hasonló baromságokban nem hiszek, mert teljesen irreálisak szerintem )
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz GIORGIONE76 #12845 üzenetére
Matic most látványosan szenved, vele együtt én is. Soha nem érem meg hogy 0-án legyek
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Kobe
veterán
válasz Sátán44 #12858 üzenetére
Matic jo lesz, csak ido kell hozza, en 2.7 felett akarom majd zarni a pozit, addig tartom
AVAX ot tegnap dobtam 96on, egyelore az a megerzesem hogy 75-80 koze korrigalni fog egy kicsit es utana megy 100+ ra. 75 korul vennem ujra.
Az AVAX bol befolyt extrakat szepen atraktam tegnap LTC be, igy a 250%ot sikerult meg egy 100+ al megfejelni felet duplazasnal zartam, a maradekot hagyom 350-400 kozottig -
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
Kadena (KDA) vélemény?
-
lacusht
tag
Sziasztok. 5000$-al ki mire próbalna rá ?
-
3800+
őstag
USDT-t miért nem enged a binance kártyával venni? Napok óta server busy hibával kidob, más coinnál elvileg működne de stabil coint nem tudok venni.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
fireman123
őstag
Teljesen igazad van, sokan vannak itt (valszeg a többség) akinek semmilyen tapasztalata nincs a medvepiaccal kapcsolatban (nem csak kriptóban hanem az ettől sokkal kevésbé volatilis részvénypiaccal sem), hanem az elmúlt egy évben rátalált valahogy a kriptóra és azt hiszi, hogy mindig arról fog szólni a dolog, hogy 3x vagy 10x-es áremelkedés lesz. Hát sajnos ez a műfaj nem ilyen, csak az előző ciklusig kellene visszagörgetni a grafikonokat és mindjárt képbe lehetne kerülni, hogy bizony amíg a btc esett 75%-ot, addig az altok többsége 95%-ot, nem kevés alt pedig akár (nem csak a sithcoin kategória) 99%-ot is, sőt lehetne találni sok olyat is ami már rég köddé vált azóta.
Szóval nem kell sokáig várni, hogy aki ész nélkül/meggondolatlanul trédel mindenféle vicc coinokkal (azt hiszi mindig kolbászból lesz a kerítés), ráböbbenjen saját kárán, hogy van út lefelé is, sokszor sokkal gyorsabban mint ahogy felfelé vezetett, ....előbb azt hiszi, hogy ááá ez csak egy kis korrekció, .....de egy idő után csak lefelé fog menni a nagy többség, ...persze azok a coinok amely mögött van is valami túlélik, és majd a következő 4 éves ciklusban megint emelkednek.[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz fireman123 #12866 üzenetére
"mindig kolbászból lesz a kerítés"
Kutyakolbászból -
Veron
addikt
azt megkérdezhetem, hogy milyen nagyságrenddel lehet ilyen mozgásokból szabad szemmel látható profitot kovácsolni ill. Te személy szerint milyen coinok mozgását követed?
@fireman123: és medvepiacnál mi a terv, ott nem trade-eltek, mindig csak bikában?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
fireman123
őstag
Természetesen lehet medvében is trédelni, csak az sokkal nagyobb felkészültséget igényel, mint a jelenlegi bikapiac, ahol gyakorlatilag mindegy mit veszel.....ha nem vagy túl mohó és időben elkezded a szakaszos realizálást (a mémcoinok persze bármikor bezuhathatnak 50+ százalékot is). Én egyébként sem vagyok "mindenáron" trédelős fajta és kevésnek érzem a felkészültségemet egy tartós bikapiacon történő folyamatos trédeléshez. ....viszont végig éltem az előző ciklus emelkedős és esős szakaszát is, ezért hívtam fel a figyelmet a veszélyekre. (de persze majd mindenki a maga kárán tanul, addig meg azt hiszi, hogy fél éves bikapiaci múlttal már profi kereskedő ...hajrá)
Ugyanez megy a bányász topicban is, ott sem tudja senki elképzelni, hogy lesz időszak amikor a 500e+ -os kártyákkal sem jön ki még az áramszámla sem, legjobb esetben nullán lesz a hozam, ....az előző ciklusban bizony volt ilyen időszak vagy 1,5 éven át, persze ilyenkor nem szabad eladni semmi coint hanem finanszírozni kell az áramot....vagy pedig lesz sok olcsó gpu
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz fireman123 #12866 üzenetére
When Lambo ???
-
kenwood
veterán
válasz fireman123 #12869 üzenetére
2019-20-ban siman voltak ilyen 1 honap alatti duplazasok,felezesek az ethereumban.
Szerintem a bika es a medve kozott a marketcap a differencia.
Az,hogy 3k rol megy fel 4800-ra,vagy 300-rol 480-ra, semmiben nem kulonbozik.
Kiveve ha 10k-n vasaroltal be[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
llacee
őstag
válasz fireman123 #12869 üzenetére
Teljesen igaz, amit írsz, viszont egy észrevételem lenne.
Az elmúlt évekhez képest szerintem valmivel másabbak leszenek a bika és medve piacok, mert az idei hájp után az is kriptózik, aki a villaszámlát sem tudta eddig befizetni online.
Szóval szerintem a hullámok intenzitása talán másabb lesz a továbbiakban.[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz llacee #12873 üzenetére
Ez majd utólag fog kiderülni, senki nem lát a jövőbe (bármi történhet időközben), de nyilván nem teljesen egyformák a ciklusok, ....visszaemlékezve 2017 ősszel-télen is nagyon nagy volt a hájp, legalábbis abban a körben aki egy kicsit is fogékony volt a kriptóra (annyi különbséggel, hogy akkor nem voltak intézményi befektetők, de azok meg nem a hájp tetején vásárolnak), mégis megrottyant minden 18-19-ben, ...meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
lacusht
tag
Hyperfunddal foglalkozik valaki?
-
nort_on
senior tag
Többször előkerült már, úgy látszik a kezdők különös érzékkel megtalálják ezeket a "szuper" projekteket.
-
lacusht
tag
Blockchain digital capital ugyan ez lenne ?
-
acsati
aktív tag
válasz Zoli-bácsi #12879 üzenetére
De-de. Én emlékszem anno a mirollex-ben voltam bent és már csak 1-2 nap lett volna a befektetésem lejártáig, mikor eltűntek szépen Azóta semmi ilyesmibe, hasonlóba sem...
-
goldb
tag
válasz fireman123 #12874 üzenetére
Lehet a világ most már nem ereszti a cryptot (oly mértékben), mint anno történt ez.
Pl. John Carmack nyilatkozata a Qubit fordításában (egy 2 nappal ezelőtti cikkből kiragadva):
"...Libertáriusként vonzódom a kriptovalutákhoz, mint megállíthatatlan globális pénzegységhez, de tisztában vagyok vele, hogy ezt a csalások és visszaélések mocsara övezi. Fogalmam sincs, mi lesz belőle. 18 hónap múlva kiderül, hogy a központosított vagy a decentralizált rendszerekre volt-e érdemes fogadni." -
3800+
őstag
VET belekezdett a korrekcióba, reméljük a 17 cent erős támasz lesz és onnan zúzhatunk tovább.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Robi86
senior tag
Crypto.com appban elindult a
lootboxMissions. Próbálta rajtam kívül más is? Én egy ezüst és egy bronz boxot nyitottam, mindezért kaptam kőkemény 0,8CRO-t.
Ha mindig csak ennyi a reward, direkt csak ezért nem érdemes tranzakciókat végrehajtani. -
MPowerPH
félisten
Mi a rakos radai rossebb az az LRC? Probalom megerteni a 48% -ot. En +40% -nal szalltam be, de csak jatekpenzzel, kivancsisagbol.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Szada85
aktív tag
válasz MPowerPH #12888 üzenetére
[a-loopring-ethereum-tokenje-kilott-a-gamestop-nft-hirere]. Pár napja menetel a cucc.
-
MPowerPH
félisten
Cro most mennyire lehet beszallo? Ugy nezem, megallt a korrekcio.
Don't Tread On Me
-
RealTedMosby
tag
válasz Zoli-bácsi #12882 üzenetére
Azért nem furcsa, hogy a Hyperfundhoz és a Mirollexhez is köthető Lucsik?... Aki egyébként közbeszerzési tanácsadó is volt év(tized)ekig, és a VPOP-nál is dolgozott. Itt pedig reklámozza a napi 1-2-3% hozamot garantáló "projekteket"...
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Revoluton van egy kis kriptom, anno ott vettem eloszor. Ki akarok onnan szallni, de rogton utalnam is be kripto tozsdere. Jol gondolom, hogy ugy jarok a legjobban, ha kriptorol rogton USD-re váltom a revoluton, majd swift utalassal mehet ingyenesen pl binance-re?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
vagy Eurora váltom revoluton és jól látom hogy crypto.comra ingyenes a Sepa utalás jelenleg?
(Wise-zom is van, de az szerintem chargeolna az utalásért)Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
acsati
aktív tag
válasz RealTedMosby #12893 üzenetére
Én egy bizonyos bebe btc youtube csatornán látottak alapján fektettem be Lucsikról akkor nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest