- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
válasz LuckyL #13595 üzenetére
+1 A buko realizalas es alacsonyabb ar varasa nalam sem valt be. Az eredmenye az hogy buksz penzt, vasarolsz mert azt hiszed megvan az alja de nem. Megint bukot realizalsz es meg sem esik tovabb hanem felmegy az arfolyam. Igy tok jol el lehet koptatni a toket, vagy orulsz ha nullara visszakuszol. Legalabbis nalam igy ment ez nyilvan en voltam a szerencsetlen es bena. Most inkabb kiulom mig a VET visszamegy 13 cent fole, addig mozi.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
őstag
nem te voltál a hibás, fájdalmas nézni ahogy piros és egyre pirosabb a pozíciód
mégis azok nyernek a végén, akik türelmesek, van olyan időszak hogy el kell fogadni hogy nincs más hátra mint tétlenül bambulni
esetleg még venni fiatból, de tényleg csak annyit amennyi nem fáj ha sokáig hiányzik
azt kell látni hogy amikor a nagy csúcsok vannak azok a fomosok, akik elhiszik hogy az égig nőnek a fák, ők hozzák a nagy profitot (másoknak)
aztán meg jön a crash, mert a türelmesek realizálják a kárukra a profitot,
utána pedig visszaveszik alacsonyabb áron a lúzerektől, és újra megvárják amíg megjön a kedvük pénzt égetniés ez ismétlődik évente 2-3 alkalommal
[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
3800+
őstag
válasz LuckyL #13603 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, ha anno nem adtam volna el minuszban akkor kis ido elteltevel pluszban is eladhattam volna. Persze ehhez sokaig kell nezni es tapasztalni a piacot, aki meg csak ismerkedik megertem ha panic sellel.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
őstag
ahhoz tudnám hasonlítani, mintha pokereznél
hiába vagy te iszonyatosan profi, rövidtávon rengeteget bukhatsz a variancia miatt
de ha türelmes vagy, és a jó játékodat játszod, hosszútávon sokat fogsz keresni
ha viszont elveszted a fókuszt, hülyeségeket csinálsz, akkor mindent elbukhatszcryptot minden termékemért elfogadom
-
kenwood
veterán
válasz LuckyL #13603 üzenetére
Azert par dolgot erdemes meg figyelembe venni :
Aki majusban a 4k ath utan 3000-nel kiszallt bukoval,az nyaron 1800-2000 kornyeken visszaszallva oriasit kaszalhatott,es meg mindig pluszban van.
Aki 2018-ban elszenvedett egy 50-60% bukot,es nem szallt ki,megvarta a 90+ szazalekot,tartja azota is, mar siman lehet, hogy tele van delisted,megszunt coinokkal.Mielott meg csipobol leirnad atfogalmazva ugyanazt,amit eddig 10x, hozzateszem ez IS egy lehetseges opcio,kimenetel. Nem az a bajom, hogy amit irsz,soha nem mukodik,mert tudom,hogy igen. Sot azt is,hogy iden inkabb az volt a jo megoldas.
A gondom az,hogy nem vagy kepes megerteni,hogy bizonyos coinoknal,vagy a piac egy bizonyos pontjan mar nem lesz igazad,es oriasi bukot eredmenyez a strategiad.
Tehat egy picit nyitottabbnak kellene lenned,es nem elutasitani a mas nezopontokat,mert tuti,mindig mukodo strategia nincs,a tied sem az.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz LuckyL #13610 üzenetére
Nem csak ez a gond,hanem az is, hogy tenykent kezeled, hogy ez csak egy atmeneti korrekcio, es nem a bika vege.
Honnan tudod, mire alapozod ? Csak azert mert mar volt tobb ilyen iden ?
Ez is nagyon veszelyes tanacs,ami millios karokat okozhat azoknak,akik vakon hisznek neked.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
őstag
válasz kenwood #13611 üzenetére
értem amit írsz, és megértem hogy félsz a piactól most, természetes a dolog
egyebet nem tudok írni, mert ahogy már szóvá is tetted, csak magamat ismételem, erre tényleg nincs szükség
NEM TUDOK BIZTOSAN semmit sem, minden befektetés kockázat, ahol mérlegelni kell a risk/reward arányt
aki pánikol, NE cryptozzon, mert bukni fog[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
kenwood
veterán
válasz LuckyL #13612 üzenetére
Nem,nem erted.
En mar kivettem a toket,es a profittal jatszom.
Masok erdekeben vartam volna toled picit szelesebb latokort, hogy legalabb ket kulonbozo strategiat is egyenertekunek,vagy legalabb mukodokepesnek tarts.
Sajnos valamiert nem vagy kepes tullepni a sajat magadnak felallitott korlataidon.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kenwood #13613 üzenetére
nem, nem tudok túllépni azon amivel jól keresek régóta
shame on me
hogyan beszélhetnék olyan stratégiáról, amihez nem értek?
beszélj te róla és meghallgatjuk, minden irónia nékül mondom ezt, hiszen egymástól tanulunk
nem kell belémállni, hidd el ha okosat írsz én leszek az első aki alaposan elolvassa, mérgeli, kielemzicryptot minden termékemért elfogadom
-
Peetey91
senior tag
-
Tombi
őstag
sziasztok 400 dollarnyi eth-t hogyan éri meg kivenni? magyar számlára szeretnem utaltatni minel kevesebb levonassal. crypto.com os tárcám van, de kártyám nincs. köszi
-
hard74
senior tag
válasz r3dsnake #13616 üzenetére
Hát én pont ma stake-eltem a 350¥€-nyi Cro-t, és nagyon nem oldotta fel a bonust.Ha rányomok az unlock-ra még mindig azt kéri stake-eljek(a stake már látszik a vallet-ban) és rendeljek ruby kártyát. Na ezt nem engedi, mert már megrendeltem a blue-t és nem tudok váltani.
[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
válasz r3dsnake #13624 üzenetére
Chat-et még nem próbáltam,holnap írok nekik ha nem változik semmi.
Írok, ha lesz fejlemény.[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Veron
addikt
Hogyan tudom legolcsobban atvinni CROt CBrol crypto.comra, hogy stake-elhessem? Erre gondoltam:
CBn CRO > USDT > XRP majd cypto.comon XRP > USDT > CRO. Van olcsobb megoldas?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
lacusht
tag
Jadebe benne van valaki? 5naponta 25% hozam
-
xabolcs
őstag
Ugy latom egy ideje nem lehet kereskedni CB-n XRP-vel (most sem), igy ez az utvonal nem lesz jarhato.
XRP helyett probald meg az XLM-et: CRO -> USDT -> BTC -> XLM!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Lmh
őstag
válasz Froclee #13633 üzenetére
Nem is jutott eszembe, hogy van az appon kivül más is. Most beléptem gépen, de nem látok semmi pénzt online-ban...
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz nort_on #13635 üzenetére
Ó, ez érdekes, köszi. és megéri?
A portfolióm nagy része Binance-szen van, de nemrég vettem pár dolgot crypto.com appban. Ennyire lehúzós a z utóbbi, ha kiutalásról van szó?[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Peetey91
senior tag
Ledger vásárlás eMagról rendben van? Azt tudom, hogy az Alzánál van és onnan ajánlották már, de eMagon van kuponom amit el tudnék lőni rá. Nem közvetlen az eMag forgalmazza, hanem különböző cégek, azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
aradebil2
senior tag
válasz Peetey91 #13642 üzenetére
Ha már nem a Ledgertől veszed közvetlenül, legalább válassz egy hivatalos viszonteladót (ami szerintem itthon csak az Alza). Ne ezen akarj a kuponnal spórolni szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
usd swift utalasra ha azt irja a revolut h a fogado fél már bevételezte akkor még mennyi ideig ne aggógjak ha nem jelent meg a binance spotban?
-
Lmh
őstag
válasz nort_on #13649 üzenetére
Mindegy, kis osszegert vettem ott csak cuccot, ha kicsit felfut, visszavaltom eurora es kiutalom. novelni nem fogom ott a portfoliomat. marad a binance.
Vagy rakjam at az appbol az exchangre? Az legalabb ingyenes?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest