- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz _ocsisajt #12352 üzenetére
Na igen. Okt 1-jén vásárolt shiba a mai nap 7,5x-esét éri. Csak hát ki tudja meddig mehet fel ill mennyi pénzt szabad beletolni (nyilván csak annyit amennyi totál bukó esetén se fáj) Btc-t és eth-t ilyenkor senki nem vesz mert értelmetlen, %-osan nem mozog ennyit.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #12354 üzenetére
Na ezaz mivel kb senki nem tudja mitől hasít így akár holnap bele is állhat a földbe. Elvileg lehet bányászni, de még nem mélyültem el benne, úgy végülis elférne. Shitcoin ide v oda, de mégis ezen lehetett most a legnagyobbat szakítani aki pár hónapja vett akár €100-ért.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
_ocsisajt
őstag
"Elvileg lehet bányászni"
Hol, merre?
Tudom használni a guglit én is, de nem scam? Kellene vmi trusted leírás.
Otthoni gépemben egy 3600-os rizsa van, de a vga-m már eléggé elavult... 970 gtx csak... Megéri?
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
BeLucZ
addikt
Globális beszakadááááás
-
-
MPowerPH
félisten
Na, irjatok meg, mibe rakjam a piros tuske vegen az EUR -t. Lehetoleg 10x -ezzen. Hazat kell venni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
kornel76
aktív tag
válasz BeLucZ #12373 üzenetére
CB pro-n a shib 24h-ás volumen USD- SHIB tekintetében 23000 milliárd , USDT -SHIB 2000 milliárd. Nem semmi mennyiség de a mostani fomo miatt nem is bődületesen sok.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
F_Balazs
aktív tag
Nem tett jót a BTC-nek az ATH, ez már tény... :} Azóta már beszakadt vagy 15%-ot.
-
bobalazs
nagyúr
Bitvavo komodo kiküldése alszik tegnap este óta. jóváhagyva, Hamarosan küldjük.
Aha hamarosan.
Ne tegyetek be semmit ha ki akartok most venni valamit. Meglátjuk később. -
kornel76
aktív tag
válasz bobalazs #12377 üzenetére
Igen ezeken a számokon én is túl vagyok, de egyrészt folyamatos a burn, másrészt nem kell a bitcoinnak 1.1 Trillio-n megállnia, ha a az előrejelzések szerint 100k lesz egy BTC akkor a market capja is feljebb megy, ha annyira meglódul akkor minden mást is húz magával. Arról nem is beszélve , hogy nézd meg mint ment a shib tavaly augusztus óta. Tudom , nem mérvadó, de szerintem most még tudna menni egy 10000%-ot a már lefutott 59,562,216.79% -hoz. ha meg nem megy csak még 500%-ot akkor is köszönöm szépen a lehetőséget. Most is 10+ x-en állok.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Kobe
veterán
válasz kornel76 #12379 üzenetére
Sracok, azt azert gondoljatok mar vegig folyamatilag, hogy 100K es afeletti BTC arnal/arhoz mi kellene, mi lenne :
- irdatlan money printing, mint eddig csak 3 fokozattal gyorsabban - > kb 10-15%os _hivatalos_ US inflacio, vagy
- money printing nelkul boduletes szektoralis rotacio - reszvenyek, realiak karara. No nem mintha a P/E-k ne lennenek felfujva, de gondoljatok a covid beizzitasakor vegbemeno value - > tech rotaciora, majd utana ujranyitaskor a tech - > value visszarotalasra. Na azt extrapolaljatok teljes reszvenypiacra es ott is van egy all world 30-40%os korrekcioEn azert 100K BTC arnak nem orulnek annyira ha cserebe 800 mellette a kenyer kiloja meg 20 ezerbe kerul egy kalapacs....
-
BeLucZ
addikt
Shiba egy állat :D Nemrég karcolta a 7000-et :D Egy ilyen durva korrekciós napon, félelmetes :)
-
törölt tag
-
varmi2
nagyúr
válasz Frozen #12387 üzenetére
Nézzük a mai esést. Te kockaztattál 2000eurot, és nyertél hozzá 40eurot.
Én nem kockáztattam semmit. De én is nyertem 25dollart. Hogy?
A bitsgap-en van 5 robotom. Amibe el van osztva kb 2500dollar.
Igen havi előfizetést igényel. Havi huszon parezer forint az előfizetés.
De ez az 5 robot havonta termel 150-200k hufot. Amit kiveszek.
Neked meg bármelyik ilyen akciokor beragadhat pénzed. És egy ilyen sitcoin többet nem tér vissza.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
BeLucZ
addikt
válasz varmi2 #12388 üzenetére
Ez már nem az a shitcoin, aminek indult, elég komoly ökoszisztéma van mögötte, egy király váltó és a fejlesztők mindent teljesítettek az ígért dolgok közül. No meg mellette elég népszerű is lett és akkor most még Musk tweetje se kellett Jóval több van benne mint a dogenál. Lesznek komoly dumpok de visszaveszik azonnal + ezerrel megy a burning is, van jövője sztem....
-
lacusht
tag
Oké köszi. Faszságokat nem csináltak még, jól dolgoznak?
-
varmi2
nagyúr
válasz lacusht #12393 üzenetére
Nem tudok faszságokról. A coin, ami a tőkét adja, nem náluk van, hanem azon a tőzsdén, amit te akarsz. Sok tőzsde van támogatva. Én épp a binancot használok. És mind az öt pár bot valami/busd páros. Így a nyereséget is busd-ben kapom, és fee sincs a tradeken.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
llacee
őstag
én 50eur ért vettem shiba-t, de nem gondoltam volna, hogy pár nap múlva 78-on fog állni.
Mondjuk miután teljesen ellentmond a józan észnek a mozgása nem is nagyon bánom, hogy nem többet.
Az, hogy ilyen ütemben közelít a DOT-hoz meg egyenesen nonszensz ahoz képest, hogy mi van a kettő mögött. -
Pietrosz
addikt
Én nem tudom eldönteni vegyek vagy ne Valószínűleg egy hétvégi kocsmázás árát bele tolom de nem ebből lesz lambo, arról rég lecsúsztam, többet meg nem merek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs