- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz 6absbulldog #12700 üzenetére
Linket tudnál adni hozzá? Nem találok ilyen usert twitteren.
-
sambenez
addikt
válasz 6absbulldog #12705 üzenetére
-
mormota
senior tag
használ itt valaki botot?
szeretnék elindulni minimális tőkével és egy bottal.Illusztrálok, tehát vagyok
-
0utsider
tag
Bár az ADA-nál minden indikátor az mutatja (legalábbis így mobilon), hogy a legjobb ponton van a beszálláshoz. De olyan sok eladón kell keresztül vágnia magát, hogy emiatt, ameddig egy bálna úgy nem dönt, véleményem szerint érdemi emelkedésre nem képes.
Egyébként pedig egyre nagyobb esélyét látom egy újabb összeomlásnak, úgyhogy jelenleg stabilban vagyok.
A volatilitás szempontjából, eddigi tapasztalatok alapján választok.
A trendvonalakat, támaszokat, néha fibio szinteket pedig, a binance tradin view felületén lévő toolokkal rajzolom.
-
goldb
tag
válasz 0utsider #12713 üzenetére
Jó meglátásnak tűnik az ajánlati könyv vizsgálata, de szerinted / szerintetek mennyire releváns egy olyan felületen, ahol az ajánlatok nagy része (?) API-n keresztül érkezik AI powered botoktól, és ezek egy szempillantás alatt átrendeződ(het)nek, ha a tizenezer (?) paraméter úgy súlyozza a neurális (?) hálót? (És az ajánlati könyv manipulálása egy nagyon jó példa lehet erre)
Szerintem már olyan időket élünk, amikor az emberek a legjobb esetben is csak 0,5 + epszilon valószínűséggel képesek megjósolni egy árfolyam mozgását, még sokéves tapasztalat birtokában is (epszilon), aztán lehet túlgondoltam.
(Elnézést, mert...) Sok a kérdőjel, mivel én is, mint a legtöbben, új vagyok a témában, és csak óvatosságra (és türelemre!) tudok bíztatni mindenkit ebben a kegyetlen játékban.[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz BeLucZ #12717 üzenetére
Ne haragudj, de most jön a múltkori eth-s ath-s vásárlásod folytatása?
Ha jól rémlik, 2xxx-en vetted, add el most és nyersz rajta vagy várd a 10e-t, csak ne jöjjön a felesleges siránkozás, mert semmi értelme. Még most is ki tudsz szállni nyereséggel. Ha jól emlékszem a vételi áradra. -
kornel76
aktív tag
válasz BeLucZ #12717 üzenetére
Nem várnád ki a végét? Ez a pesszimista duma az egyik oka annak , hogy esik az árfolyam...
Eddig FOMO volt nálad most meg Fud... lazíts fújd ki a levegőt és HODL.DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
0utsider
tag
Nekem is megvan a saját összeesküvés elméletem a piac manipulálásával kapcsolatban ;)
A lényeg, hogy pszihológiailag van ráhatása a piacra egy egy nagyobb falnak. Sokan megállnak elötte, hogy majd ha áttörik visszaszálnak. E miatt sokszor még a fal előtt visszafordul az ár.
-
llacee
őstag
MANA-ról mi a véleményetek?a felfutás utáni lemenőben sikerült bevásárolnom, de azóta már jócskán lejebb ment minden várakozás meg elemzés ellenére
-
rozsgyi
tag
ETH egesz nap ment lefele, tippre meddig fog menni?
-
spanyoll
addikt
Coinbasere mi a legjobb alternatíva? Nem engednek be és a support is egy seggfej egyelőre velem.
Semmi komoly, havi szinten beraknék 100USD környékén pénzt éppen mikor mire ami tetszik, ergo nem hc day trading lenne. Max néha beverni egy kisebb összeget memecoinra for fun."Super perfundo on the early eve of your day."
-
0utsider
tag
válasz llacee #12723 üzenetére
Az ilyen hirtelen megugró tokenek, úgy vettem eddig észre, hogy az esetek nagy részében visszatérnek a kiindulási állapotukba.
Párszor én is megszivattam már magam velük. 😊
Ha jó projekt és hiszel benne, közép/hosszútávon lehet még profitábilis.
Én általában 618-as fibonál ugrottam beléjük, majd amikor átlépte a fájdalom küszöbömet, dobtam őket.
A profitom nagy részét az ilyen szerencsejátékozás ette meg. A maradékot meg a magas tőkeáttét 😊
-
0utsider
tag
válasz -Alvin- #12728 üzenetére
Én a következő pár napban várnám a kitörését, TA alapján.
De ahhoz, hogy újra ATH-ra menjen, azért elég csúnyán néz ki az a 100 millió dollár amin át kell vágnia magát.Szerk: Egyébként megszűnt a pesszimista látásmódom a jövövel kapcsolatban.
A BNB áttörte a párhuzamos csatorna felezőjét. Így már valószínűleg elmegy a tetejéig.
Ha ő elmegy, akkor véleményem szerint másnál sem kell szignifikáns esésre számítani.
Így be is vásárolatam vetből[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
ETH vajon hova indul meg igy a hetvege elott?
Don't Tread On Me
-
acsati
aktív tag
Tetszik a mai eddigi VET meg BNB alakulás. Meg örülnék, ha a Cake is követné őket felfele.
-
dugynok
senior tag
válasz -Alvin- #12728 üzenetére
Szép lassan az összes alt ugrik/ugrott, most a VET is pl. Ada is megindul, tavasszal is komótos tempót nyomott.
Sokan a tipikus tőzsdei pszichót nyomjàk, "lent van, nem megy fel, lefele csordogàl" - - > nem veszek, mikor meg elindul fel vagy későn lép be és alig van nyereség, vagy nem lép, mert màr ugrott +30%-ot és fél...
Én most eladtam a VET csomagomat (9000db) és vettem még ADA-t, pont azért, mert hiszek is a projectben, nomeg az még nem ugrott -
MPowerPH
félisten
Cro szepen megugrott ma.
Don't Tread On Me
-
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #12736 üzenetére
Előbb utobb várható volt,hogy fel fog menni. Már csak azért is mert rengeteg a holder a különbőző fizikai kártyák miatt ,és a forgalom is garantálit hiszen mikor használod a kártyát croban kapod vissza a visszatérítést pár % arányban szóval aki nagyban tolja ott azért van elég szépen forgalom.Ahogy hallotam egyébként a cro -nak úgy néz ki lesz saját hálozata is ami még jobban meglökheti az árfolyamot majd.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
0utsider
tag
válasz F_Balazs #12730 üzenetére
A BNB eddig egész jól jelezte az összeomlásokat.
Tegnapelőtt lefordult az ár ott, ahol egy esetleges összeomlásnak kellett volna kezdődnie.
Ezt a szintet ma hajnalban áttörte.
Mint korábban írtam, fontos ponthoz érkeztünk, ami eldöntheti, hogy mi lesz a folytatás.
Akkor 50 - 50 volt az esély mindkét kimenetelre.
Amikor lefordult 60 - 40 lett az esélye a negatív kimenetelnek.
Most, hogy áttörte, már a további emelkedésnek lett nagyobb esélye.
Ilyen ez a kripto világ, menet közben mindíg újra kell tudni értékelni a dolgokat. -
BeLucZ
addikt
Shiba is back
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Nemrég beszálltam a crypto-ba 50$-al (SHIB). Nem sok, de kezdésnek kipróbálni megteszi. coinbase-n regeltem, de 2$-t le is nyúltak a transzferből. Kicsit soknak tűnik 2$ ekkora összegnél.
Ti mit használtok tradere? Mi ajánlott?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
kiszi07
senior tag
válasz Lokids #12746 üzenetére
Solana/BNB egész jó mostanában. Nézd az grafikont, elemezd, de lehet jobban jársz, ha előbb pénz nélkül csinálod. Inkább várják vele néhány hetet, mert sokat bukhatsz és nehéz lesz nullába vissza hoznod a portfóliót. Habár most valószínűleg nagy lendülés lesz. Pirosban veszünk és zöldben adunk el, ezt jegyezd meg.
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Frozen
addikt
Van aki nem szenved a padozással és egyenesen olajba teszi a kártyát A video alapján simán jók a tempek ,viszont venti nélkül kicsit meleg.Hopsz ezt rossz helyre írtam bocsi
[link][ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
mepet
addikt
Megvan... A tegnapi napon delistelte a binance a GVT-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest