- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
És immár nekünk is lett serverünk
Elérhetőség : 85.90.162.24:27035
Mindenkit szeretettel várunk, még van pass, de este már nem lesz ..
Jó jákot, és sok fraget kivánok mindenkinek
A SERVER MÉG NINCS TELJESEN BEÁLLITVA ( nincs statsme , meg ezek ) MERT MÉG FRISS, MELEG ESETLEG HA VALAKI TUD SEGITENI, ANNAK NAGYON ÖRÜLNÉNK
[Szerkesztve]Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
-
bagyulajuve
addikt
na meg 2 het es ujra cs-zhetek, mar nagyon hianyzik
asszem majd kiosztok par fejest , es beszedek legalab 4x annyitResistencia eterna
-
Genius007
őstag
válasz Screamer84 #1508 üzenetére
Már nincs kód
És már van Mani Admin Plugin is
Ha valaki nincs délután / este rajta..akkor szoljatok én megyek ..csak még nem nagyon ismeri senki a servertHang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Screamer84
tag
Még mindig üres a server , hol van ilyenkor a nép ??
-
dilipok
veterán
válasz Screamer84 #1513 üzenetére
dolgozik?
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Genius007
őstag
válasz Screamer84 #1515 üzenetére
Jaja .. suli + meló ..
most vannak rajta ...meg inkább este szoktunk rajta lenniHang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Genius007
őstag
válasz Screamer84 #1517 üzenetére
Szerintem jah , az a baj , mert eddig mindenkinek jo volt
Vedd ki a skineket , és probáld meg ugy
Mivel ha én uj fegyver skint raktam be , akkor a hangja is más volt ... szóval..Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
alakul..már a tetves szerverről nem akar mp3-akat letölteni.
most ez van ami a soron következő szemét lenne..
[link]
komolyan mondom a lamas(cs2hu szerverei) egy határ szarok ilyen szempontból.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
mycso
veterán
Hali lenne egy technikai jellegű kérdésem.
Eddig a még nem játszottam a cs-vel csak a swat4-el, de ott már túl PRO vagyok , ezért gondoltam kicsit ellámulnék ezzel a cs-vel.
Nekem van egy ilyenem: Counter-Strike: Source és ehez 4db update patch /ilyen másolgatós/
első kérdése ez az a verzió amivel mostanába ti is toljátok??
hogyan kell elindítani???
felraktam + a patcheket, aztán már nemtom mi a fenét írkált, de nem indult /megsem tudom nézni, mert leis gyalultam/“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Neked gondodlom a digital zone-os CSs van meg.
Azzal nem fog menni a netes(online) játék, csak ha megveszed eredetiben.
Ám úgy tudom vannak még tört szerverek, de azok nem biztos mennek a régi patchekkel.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Fáraó
őstag
válasz moongoose #1520 üzenetére
Tegnap és is ellátogattam az egyik szerverükre. Néha laggolt, meg elég magas volt a pingem... Meg nem tetszett az egész, tele anyázós-köcsögölős arccal. Meg furcsának tartottam hogy az első pár körben gond nélkül ment a játék utána meg szinte alig tudtam egy-két fraget szerezni...
Ja! Meg súgnak egymásnak a csapattársak. Szóval előnyben részesítem a Camera: Team only servereket.
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenik HOLNAPTÓL SAJÁT VASSUNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!! nem ilyen bérelt foss mint most tiszta lag,pedig mondták ez lag mentes övezet .
Na de holnap indul a Brutál masina duál proci 2 Gb ram 400Gb hd 100 tik és még sok hasoló finomság jujujujujuju naon izgatot vagyok ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most akarom igen isten majd nyomom az ip hogy nézétek a csodát
végem van áááááááááááááááááááááááááááááááááá saját vass ááááááááááááááá
[Szerkesztve]Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
satomee
senior tag
válasz satomee #1530 üzenetére
Ha jól emlékszem valami 1.8körüli xeon procis csoda lesz 2GB rammal,de a lényeg inkább az hogy ezen csak ez az egy szerver fog futni és semmi más,nem úgy mint a szolgáltatóknál bérelhető szerverek esetén...Amúgy lesznek custom mapok,de egyenlőre csak az alapok kerülnek előtérbe,legalábbis míg az alapdolgokat sikerül belőni.
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
SIKIRIKI
tag
Hát az a pálya lol volt jó nézet ki de nem jó rajta játszani.
SAJÁT VASS WÁÁUUUUUU IGEN AKAROMAz élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
Djuree
félisten
azt szeretném kérdezni, kb. hány új pályát rak fel frissítésként, megvettem eredetiben ,csak még nem tudtam felrakni?
jó lenne valami pályalista...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
SIKIRIKI
tag
válasz raczger #1537 üzenetére
Sory de nem tudom mert sajnos dolgozok és csak 24:00 kor végzek csak othon tudok komonikálni a többiekel
De ha lesz ip azonal köszé teszemAz élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
Genius007
őstag
A mi serverünkre jöhettek ( addig )
Eddig laggmentes
Ha netalántán üres akkor privizzetek rám , és megyekHang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
-
bylow
senior tag
Hatalmas amatőr kérdésem van!
vannak olyxan serverek ahol azt irják hogy a consol-ba be kell írni valamit cl_restrict...
na de én nem találom ezt a CONSOL-t.
Valaki le tudná nekem lépésről lépésre írni hogy hogyan tudomezt beírni?ByLow #
-
bana'n
tag
Console előhívása: Steam->Games->My Games
jobb klikk Counter-Strike:Source -ra Properties
Set launch options Ide beirod: -console +cl_restrict_server_commands 0
Indítsd el a Source -ot a console ott lesz jobb oldalt (-console)
A cl_restr... mindig helyesen lesz beállítva (+cl_rest....)Kicsoda, één?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest