- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz Szuperboci #2353 üzenetére
ha 6800at 11korul lehet kapni akkor az marha jo nekem 6800gs karival a stess test 125fpst hoz ki highban 1024x768 felbontasban.
hmm...
-
-
-
bana'n
tag
Csütörtökön vagy pénteken tolnánk egy barátságos ph! fun wart (cs:s), akit érdekel dobjon nekem 1 privátot.
Kicsoda, één?
-
Fáraó
őstag
moongoose: A VGA-d textúrás dolga ''rendbejött''? Most szeretnék új X1950Pro-t venni, de félek tőle hogy CSS alatt vmi gond lesz vele ...
Szerk.: Tud vki vmi AMD-ATI-s betegségről CSS alatt?
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
nem...
lehet az újabb vga-knál x19xx x16xx sorozatnál kiküszöbölték.
nekem 1800gto-val 1800xt-vel..illetve unokatesóm 9800se-jén(ez egy egész másik konfigban van) előjöttek a hibajelenségek.
Lehet csak az én szemem túl precíz ehhez,de zavaró...
Mivel nálam nagyobb felbontásban megy a játék, mindenfajta élsimítás, anizotróp stb sallangal,így a képtörés egy sávban jelentkezik.
Nála kisebb a felbontás és nincsenek ilyen képjavító eljárások bekapcsolva, valamint csak 8.1-es dx-et tud a vga-ja.
A hibajelenség itt egész képernyős...ha nem mutatom neki, hogy mit nézzen,akkor azóta se vette volna észre.
Más játékokban nincs ilyen...
Szerintem készítek egy rövid kamerás felvételt,mert ha kimentek egy demót és azt más emberke, más kártyával nézi vissza,akkor neki nincsenek ezek.
Tehát nem a játékban van a gond,hanem valahol a driver környékén.
Többel próbáltam, uaz a gond.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Fáraó
őstag
válasz moongoose #2364 üzenetére
Köszi a választ! dilipoknak és Djureenak is köszi a válaszokat!
Mivel nálam nagyobb felbontásban megy a játék, mindenfajta élsimítás, anizotróp stb sallangal, így a képtörés egy sávban jelentkezik.
Ez gond lehet nálam is. 21''-os CRT-m van, legalább 1280X960-ban szeretném játszani + egy-két képjavító bekapcsolásával. Ha még van rá energiád ezekre tudnál választ adni: Pontosan hol van ez a sáv? Van egy csík ahol ''törnek'' a textúrák?
Mivel átmeneti karesz lesz - csak kb. 2-3 hónapig- meg fogom venni a napokban, csak tudni szeretném hogy a CSS-vel mi lesz a helyzet, mire számíthatok...
-
Djuree
félisten
-
-
Fáraó
őstag
A tegnapi kocsmázás a dust2-n kicsit sem volt idehesítő ...
Szerk.: meg a köv. 1-2 pályán
-
Genius007
őstag
Szevasztok !
Lenne nekem egy kérdésem !
Haverom most vett eredeti CSS-t ! (Eddig tört CSS-vel tolta ... )
És eredetibe ugy van, hogy az egeren 1-et görgetsz, fent kijön a ''menü'' ahol kiválasztod ami kell, pl: M4 , bal gombal click, és kezedben az M4.
Tört CSS-be meg úgy van hogy, ha 1-et görgetsz,már fegyvert is váltott.(nem kell rá clickelni plussz 1-et hogy a kezedben legyen. )
Szóval haveromnak, most ez a kis változás,nagy tragédiát okozott .
A kérdésem az lenne, hogy van-e valami parancs, vagy valahol olyan opció, ahol ezt átlehetne-e állitani.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
C^^
őstag
válasz Genius007 #2370 üzenetére
''És eredetibe ugy van, hogy az egeren 1-et görgetsz, fent kijön a ''menü'' ahol kiválasztod ami kell, pl: M4 , bal gombal click, és kezedben az M4.
Tört CSS-be meg úgy van hogy, ha 1-et görgetsz,már fegyvert is váltott.(nem kell rá clickelni plussz 1-et hogy a kezedben legyen. )''
Most akkor ezek szerint nekem is eladtak a madaras teszkóban valami széthekkelt hl2-t eredeti dobozban, ami azóta is üzemel, vagy nemtudom.
Viccet félretéve a haverod használja a hud_fastswitch 0 konzolparancsot -
Djuree
félisten
szerintetek ezen a gépen menne a source akadásmentesen, közepes beállításokkal:?
AMD Athlon XP 2500+ (barton magos) + AMD gyári hűtő
2x512MB Samsung DDR-400 RAM
Ati Radeon9800Pro AGP 128MB RAM videókártyaLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
-
-
Muréna
őstag
hol szoktatok játszani? kiváncsi vagyok mit tudtok )
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Djuree
félisten
kartel kocsma.
nagyon pro-k vagyunk úgyhogy kösd fel a gatyát
satomee: csináljatok neki valamit, hogy jó legyen, ha más nem rakjátok vissza a régi konfigot.
[Szerkesztve]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Genius007
őstag
The eXperience : 2.nap
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Hulk24
aktív tag
hl2.exe hibát észlel... ezt a hibaüzit kapom! Valahogy oldjuk meg, mert kibaszom az ablakon a CS-t is meg a gépet is!
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
The eXperience: 3.nap*DÖNTŐ*
HELYEZÉSEK:
fnatic
Roskilde.eSport
H2k.Sennheiser
4. Four-Kings
5-6. NoA
5-6. Catch-23
7-8. multiGamer
7-8. Copenhagen eSport
forrás : www.counter-strike2.hu [link]
[Szerkesztve]Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Djuree
félisten
ja értem hogy az egy klán! így már világos.
ne még egy gépes kérdés:
ezen hogy menne a cs?
p4 2,4ghz (nem celerka)
2*512ram
geforce 6600 (nem GT)
mediumon eldöcög rajta normálios sebességgel?
vagy legalább low-on?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest