- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
hello.
valaki el tudná nekem küldeni a pályákat amit a steam letöltött frissítésként, olyat amin a botok mennek, meg az alap cbble pályát javítva, mert azon nem mennek a botok sajna.
Azért kéne mert a másik gépemen nincs net és csak azon van fent a source.
Ezek kellenének nagyon, de minél több van annál jobb:
assault, milicia, cbble + minden más jöhet
nagyon fontos, lécci küldje át e-mailen akinek van.
köcce.
[Szerkesztve]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy Source megvételén, nem vagyok profi gamer és nem is szándékozok napi több órát játszani vele, egyszerűen csak heti párszor jól esne gamézni. Ha vki segítene kicsit útbaigazodni, esetleg valami hobby-klánt ajánlani ahol nem a részvételi órák száma a fontos hanem a hangulat, azt nagyon megköszönném!Xbox GT: nozsolt
-
Genius007
őstag
LoL ez a video de állat volt
Elöször azt hittem hogy a gyerek tényleg ekkora kocka f@$z de kiderült nem?!!!!
Én szinte mindig a Bad Boys - on vagyok, meg CS2.hu , GSKT , BB DM , meg ilyenek ...Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
akasp
senior tag
-
C^^
őstag
Ezt igy jatek kozben:
Vegulis valoszinuleg igaza van, nyilvanvaloan el tudtam inditani a jatekot anelkul, hogy meglenne a jogom hozza.
<3 -
Genius007
őstag
Velem meg olyan szokott lenni 1-2 serveren hogy pl nyomom ... ujrainditom a gépet ( mert fagy, vagy olyan kedvem van ... ) belépek steam-be és nem tudok vagy 5percig felmenni arra a serverre ahol voltam mert ki irja hogy már fent vagyok Megnézem hogy kik nyomják a serveren és lám ... tényleg ott vok .. de mégse
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Genius007
őstag
Szerintem nekik a DigitalZone - os CSS van meg ami kb 700Mb de lehet tört serveren is nyomni neten ..de kellenek a patch-ek,mert anélkül nem megy ..
keress rá ..de nem google - val , hanem search.com-al .. mert a google-bol ezeket mindig kitörlik ..Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
C^^
őstag
''hanem valami csak source csomag, amik rar-okban vannak....''
Itt a problema...
Az oveke valszeg nem eredeti, es nem a steamen keresztul mukodik, ergo nem frissul. -
akasp
senior tag
válasz Genius007 #1207 üzenetére
ez ugyanaz, amikor jojatek.hu-n nincs beállítva hogy ezen az oldalon engedélyezd a felugró ablakokat, és beépsz vmilyen asztalhoz. nem jelenik meg az ablak, eszedbe jut a hiba, kilépsz a böngészőből folyamatokban lelősz mindent és visszamész és lám, még mindig bennvagy
-
akasp
senior tag
eredetivel nyomjátok, akkor nem lesz gond. valszeg update-k miatt van ez, mert pl. az egyik havernek ilyen updates csomagjuk van, neked meg mondjuk egy régebbi
és nem tod updatelni, mert nem eredeti -
Ezekiel Ston
senior tag
üdv!
ki tudja, hogy hogyan tudnám a cs1.6-ot felrakni, és használni linux alatt? -
Genius007
őstag
Ez egy jo kérdés látod
Én VISTA alatt nem tudtam felrakni a steam-et .. vagyis asszem 1x felraktam valahogy csak sokkal $z@r@bUŁŁ ment a gém mint a sima XP SP2 alatt ..Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Ennyi update, még szvsz egy játékhoz nem készült, mint a steamen keresztüli source-hoz....
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Chandler
senior tag
aham ertem...
1ebkent ha 1szer jo akkor minek updatelgedni ha azzal csak elrontjak? -
japeen_hun
tag
válasz Chandler #1236 üzenetére
Az a baj hogy még mindig nem jó!
Azért is jönnek ki újabb update-ek hogy akik értenek magához a játékhoz, nekik a játékát ne rontsák el olyanok, akik nem értenek hozzá! Gondolok itt: ratehax, interpolate hax, cl_interp hax, nem megfelelő mat_dxlevel parancs használat és stb. stb. stb.
És szerintem nagyon jól is teszik, legyen ebből mindenki számára fair a játék! (ha publikolsz)http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Japeen
-
Genius007
őstag
Lenne nekem egy nagy problémám ( mint mindenki másnak )
Szoval szeretnék CS / CSS servert csinálni .. már ezzel a Dedicated Serverrel probálkoztam, de nem sok sikerrel. Ki ad 1 ip-t amit én hozzá adok a kedvencekhez akkor látom is a servert amit csináltam , meg rá is tudok menni ... csak éppen más nem látja .. !
Probáltam LAN-ba ..akkor se ( falusi wifi - s lanba .. ) meg internet-re állitva akkor se volt jó ... már mindent probáltam de reménytelen !
Nagyon örülnék neki , ha valami hozzáértö ember, leirná nekem pontosan hogy mit és hogy csináljak
Elöre is THX!
( jo tudom most lehet valaki azt irja hogy olvassak vissza több ezer hszt . de erre nem sok idöm van )Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Ezekiel Ston
senior tag
üdv!
köszönöm, hogy kitárgyaljátok, hogy melyiknek milyen hibái vannak, de esetleg azt hogy hogyan lehet futtatni azalatt a krva linux alatt, az persze luxus mi?
Köszi a hozzáértéseteket! -
dilipok
veterán
válasz Ezekiel Ston #1244 üzenetére
már ne haragudj meg, de nem hiszem hogy ez a megfelelő hangnem
Amúgy meg sztem linuxus témába próbálkozz, mert itt mindenki windowsal nyomul. Ez sztem alap ha jáccani akarsz. Valamint a ez a Source topic, nem 1.6 szal ha nem válaszol neked senki, ne neked álljon feljebb. Mellesleg én nem vagyok biztos hogy 1általán lehet futtatni...
[Szerkesztve]PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
satomee
senior tag
válasz Ezekiel Ston #1244 üzenetére
A dezoxiribonukleinsav kettős spiráljának nukleotid sorrendje határozza meg az adenin-citozin guanin-timin bázispárok kapcsolódási sorrendjének megfelelően,melyeket a messenger ribonukleinsav közvetít a citoplazmába ágyazott,fehérjeszintézist végző mitokondriumok felé.Ez mire vonatkozik?És van benne egy hiba,mi az?Ha válaszolsz rá,esetleg én is válaszolok a Te kérdésedre,ha már így számonkérted,és előre is köszi hogy értesz hozzá...
[Szerkesztve]...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
Sleed
aktív tag
Egy haverom tegnap vette meg a CS:S-t elkezdtük kioktatni elhagyatott warszervereken(rémisztő mi? ) ott kemény 5-ös pingje van....
De ha felmegyünk valami publik szerverre akkor kidobja mert nagy a pingje....
Azt nemtom hogy mért megy fel a pingje vagy egyáltalán felmegy-e,csak azt hogy azzal az indokkal dobja ki....
Megjegyzem hogy nem egy erős gépe van,sőt...
Elmondása alapján 1 ghzes proci valami gyengus vga és ilyesmik
asszem dx 7ben futtatja neki a gémet...
Mi lehet a gond és mit kell tenni?
Holnap beugrom hozzá és énis meglesem...
a helpet az ő nevében is köszönöm....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest